دوست من، حرفی که بنده زدم "دقیقا" حرف افرنگ بود که گفتن از لنز کم کار 20 درصد کم میشه حالا چه یک شات چه 5 هزار شات!
وگرنه من خودم نه تخصصی دارم نه علمو دانشی که ازین ارقام از خودم تولید کنم
دوست من فرمایش شما کاملا متینه و متنون هم واقعا تاثیرگذار بود ، اما اینجا هنوز هیچکس چیزی که من میگم رو درک نکرده
ببینید، دوربینی که من خریدم، d3300 ، با هردو کیت AF-p و AF-S در بازار موجوده، اگه من در خریدم این دوربین رو با کیت AF-S میخریدم، باورکنید از خرید 35mm ذوق زده میشدم
تفاوت کیفیت، شارپنس و کنتراست 35 نسبت به لنز کیت AF-S انکار نشدنیه فوکسش هم سریعتره، یعنی اصلا حتی اگ دیافراگم بازش رو در نظر نگیریم، خروجی های بهتر بالاخره شمارو قانع میکنه که از 35mm استفاده کنید
اما چیزی که اینجا برای من مشکل ایجاد کرده کیت AF-P هست که بمن تا 95 درصد یا بیشتر شارپنس و کنتراست لنز پرایم رو میده که هیچ فوکسش به صورت فاحشی برتری داره.
و از همه ی اینا خارج تر بحثی هست به اسم کیفیت ساخت، باور کنید وقتی لنز AF-P رو دست بگیرید، به بدنش دست بزنید، رینگ فوکس رو بچرخونید و بعد دست به 35mm AF-S بزنید، کاملا تصور میکنید که یک اسباب بازی دست گرفتید! (درمورد فلزی بودن مانت 35mm میدونم اما بحث من احساسی هست که حین دست گرفتن و کارکردن با لنز به آدم منتقل میشه)
مجدد تماشای این ویدیوی یک مگابایتی پیشنهاد میشه :
http://up.vbiran.ir/uploads/12870147..._VIDEO0004.zip
با این حساب تنها پوینتی که لنز 35 برای من نسبت به AF-P داره، اپرچر بازش هست، که همونم برای اینکه ازش شارپنس مورد نظرم رو بگیرم و فوکس درست حسابی داشته باشم مجبورم حداقل روی 3.5 استفاده کنم
که این یعنی فقط 2 استپ باز تر از لنز کیت ، و قضیه اینجاست که در شرایط یکسان، با لنز کیت امکان عکسبرداری 1/10 رو دارم و با پرایم 1/100 رو ، حالا حساب کنید چند استپ تفاوتشه
این عکسی که با کیت توی شب گرفتم، به خدا یه لحظه قبل از رد شدن از خیابون به نظرم اومد که عکس بگیرم و بدون آمادگی و بدون تمرکز و بدون ژست گرفتن فقط دوربینو در آوردم و شات زدم ، فقط یک شات، و این شات روی 1/10 کاملا واضح ثبت شد.
تا اونجا که من میدونم فقط لنز های ماکرو کراپ 1:1 شفافیت میدن، حالا عملکرد یه لنز کیت ساده و ارزان رو روی کراپ 1:1 اونم توی شب و اونم روی یه دوربین داغون مثل d3300 بببیند