سلام
اگر بخواهید از یک لنز در همه شرایط استفاده کنید ، موضوع کاملا فرق می کنه و برای اینکه یک انتخاب کاملا صحیح داشته باشد ، باید به طور کامل نیاز های خودتون رو بشناسید.
ابتدا باید بتونید پیش خودتون به این سوالات پاسخ روشنی بدید که جنس عکاسی شما چیست؟ بیشتر در نور زیاد عکاسی می کنید یا در نور کم؟کیفیت بدنه لنز برای شما چقدر مهم است؟ دقیقا تا چه حدی تصمیم به پرداخت برای لنز دارید ؟ و ...........
البته در پاسخ به شما باید بگم که بله . در نور کم ، وجود لرزشگیر خیلی موثر است . من با 70-200 بدون لرزشگیر روی سرعت های کمتر از 1/100 خیلی حساب نمی کنم (در دامنه های مختلف) اما دوستانی که نسخه لرزشگیر دار این لنز را دارند ، براحتی با 1/40 عکاسی می کنند.
اما شخصا ترجیح می دهم بجای خرید 70-200 اف 4 لرزشگیر دار ، یک نسخه معمولی اش را همراه با یک 85 اف 1.8 داشته باشم. البته این نسخه عمومی نیست اما برای کسانی که بخواهند در نور کم و بسیار کم عکاسی کنند قطعا یک پیشنهاد قابل تامل است .
البته این رو عرض کنم که مبنای من در مقایسه ، 70-200 اف 4 نسخه معمولی و نسخه لرزشگیر دار است . و اگر نه تکلیف 70-300 تقریبا مشخص است (به نظر من غالبا مورد توجه عکاسانی است که واقعا به 300 میلیمتر احتیاج دارند و 200 میلیمتر برایشان مشکل زا است(مثل بعضی علاقه مندان به عکاسی از حیات وحش) و یا کسانی که واقعا نخواهند یک لنز سفید رنگ در دستشان، توجه دیگران را به آنها جلب کند .
راستی نفرمودید بدنه شما چه مدلی است ؟
دوستان عزیز سلام
ممنون میشم برای پرنده گرافی بنده رو راهنمایی کنید
Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G VR
Nikon AF-S DX Nikkor 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR
Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD
اطلاعی دارین سرعت فوکوس کدامیک بهتر است ؟
Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will
دوربین من 450d . راستش من انتخابمو توی خرید 15-85 قطعی کردم اما هنوز تو خرید تله دو دلم . و با توجه به هزینه ای که می خوام بکنم می خوام لنزای نسیتا خوبی خریداری کنم که تا چند وقتی به لنز نیاز نداشته باشم .و من از 15-85 می خوام در اتلیه و از تله در فضای باز هم استفاده کنم
سلام
در مورد تامرون بنده بی اطلاعم . اما برای عکاسی از پرندگان یقینا انتخاب من 70-300 است به چند دلیل
فوکوس سریعتر ، جنس بدنه بهتر ، مانت فلزی (مانت 55-300 پلاستیکی است اگر اشتباه نکنم) ، درز بندی بهتر ، نمایشگر اطلاعات مربوط به فاصله و فوکوس ، فوکوس دستی تمام وقت ، عدم چرخش جلوی لنز موقع فوکوس ، هود گلبرگی
و ..................
اما در مقابل 55-300 هم چند مزیت دارد
قیمت کمتر ، دامنه عددی بیشتر ، وزن کمتر (580 گرم در برابر 745 گرم ) ، دهنه کوچکتر (=قیمت فیلتر کمتر) ، ماکرو حدود 10 سانتی متر کمتر
اما برای عکاسی از پرندگان یقینا لنزی بهتر است که فوکوس و جنس بدنه بهتری داشته باشد و در برابر شرایط آب و هوایی و رطوبت مقاوم تر باشد
ویرایش توسط DELL : Sunday 25 September 2011 در ساعت 14:43 دلیل: عکس ها جا موند !
به نظر من در انتخاب 70-200 خیلی نباید تردیدی داشته باشید . به هر حال 70-200 اف 4 لنزی است که دست پنجم اش هم براحتی خرید و فروش می شود و اگر واقعا فکر می کنید به 300 زیاد احتیاج پیدا نخواهید کرد ( که به نظر من همینطور است) 70-200 واقعا انتخاب بهتری است.
امیدوارم موفق باشید و انتخاب شایسته ای داشته باشید
با سلام
از میان این 3 گزینه Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G VR مناسبتر است. هم به لحاظ قیمت و هم کیفیت .
به نظر من دست کم حالا که قصد خرید 85-15 رو دارید نیاز آنی به 200-70 ندارید!
بهتره مدتی با این لنز عکاسی کنید و بعد از اون اگر به طور عملی احساس نیاز به تله کردید لنز مناسب بودجه و کارتون تهیه کنید.
شاید تا اون زمان مقداری هم پس انداز کردید و با افزایش بودجه ورژن لرزشگیر این لنز رو تهیه کردید که از هر نظر بهتر هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان لنز هایی که full time manual هستن چه مزیتی نسبت به مدل هایی داره که این قایلیت رو ندارن؟
اگه دوستی بنده رو راهنمایی کنن ممنون میشم.
Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will