ممنونم
البته دامنه فعالیتم بیشتر تمایل دارم به عکس برداری با کیفیت از طبیعت! و بیشتر لنز های نرمال و نزدیک به واید اما واید های خیلی حرفه ای بودجه ام بهشون نمی رسه متاسفانه!
لنز سیگما رو یه عکاس آماتور - حرفه ای! بهم معرفی کرد اما وقتی الان دارم مقایسه هاش رو توی سایت های مختلف نگاه می کنم در مقابل 15-85 و به خصوص قیمت حدودی سیگما با لرزش گیر که حدود 550 فکر می کنم باشه (قیمت های دلارش رو به تومن تبدیل کردم حدودا با سودی که می کشند روش همین حدود فکر می کنم باشه!) به نظرم هر چقدر صبر کنم ارزش داره که 15-85 بگیرم!
لنز های تله ای که اشاره کردم بیشتر برای تکمیل محدوده رنجی بود به خصوص وقتی که عکس های با فاصله بخواهم بگیرم واقعا این چند روز با این 18-55 ناامید شدم! مثلا اگر کیفیت 55-250 تا حدود متوسطی حداقل قابل قبول باشه (اظهر من الشمس هست دیگه که لنز 70 -200 فوق العاده با کیفیت تر هست اما پولش هم باید باشه :دی!) نسبت به قیمت کمش خیلی چشم آدم رو میگیره!
اشاره ام به لنز تک 50 کانن هم به این دلیل بود که ضریب اف پایینش + قیمت پایین خیلی چشم گیر هست! :دی! مثلا اگر لنز تک با چنین دیاف خوب اگر فاصله کانونی حدود 20 یا کمتر چی می شد!!!
من که همچین لنزی رو ندیدم! واقعا چنین لنزی با قیمت پایین نیست؟ به خصوص برای عکاسی از آسمان شب می خوام!