ما بیشتر علی جان ارادت داریم
خوب با هزینهای که در نظر گرفتی دور پرنده گرافی به صورت جدی را باید خط بکشی! برای نزدیک شدن به این ژانر (پرندهها) باید بلندترین تلهزوم ممکن را با این هزینه بخری، یعنی 70-300. منتهی خروجی خیلی خوب نخواهی داشت. کما اینکه برای این نوع عکاسی باید به تلههای بلندتر 400 مثلاً فکر کرد که هزینه میشه دو برابر!!!
در وضعیت فعلی با یکم هزینه بیشتر 70-200 F4 گزینه بهتری خواهد بود.
اگر هم روی پرترۀ بدون استفاده از فلاش بیشتر حساب میکنی، به 85 f1.8 فکر کن. برای پرتره از دوتای بالا بهتر است.
.
آقا وحيد پرنده گرافي كه نه،بيشتر سوژه هاي دور منظورم بود. براي پرتره هم از فلاش استفاده مي كنم.
علی رضایی
با سلام خدمت دوستان
نظرتون در مورد خرید لنز Nikkor 300mm f/4D ED-IF برای پرنده گرافی رو می خواستم بدونم؟
لطفا من رو راهنما یی کنیید؟اگه پیشنهاد دیگه و لنز بهتری در این حدود باشه بفرمایید؟
ممنون.
به من گفتن 15-85 عکسای قدیتو کاملا فلو می کنه و اصلا به درد اتلیه نمی خوره من واقعا تعجب کردم و اینکه حرفشو خریدمو به تاخیر انداخت . و اینکه بهم گفتند 15-85 و 70-200 کنار هم خوب نیستند و به من 18-55 خودم و یه 24-105 پیشنهاد کردن. و در اخرم ازم خواستن بدنمو عوض کنم
مطمئن باشید افرادی که این حرفها رو زدن بویی از عکاسی نبرده بودن و اصولا ممکنه حتی فوکوس کردن هم بلد نباشن که عکس قدی فلو ثبت میکنن!!!
15-85 شارپترین و با کیفیت ترین لنز رده کراپدار هست و بر روی کراپدار نتایجی بهتر از همین 105-24 داره.200-70 هم که اینقدر لنز خوب و محبوب و امتحان پس داده ای هست که نیاز به بحث نداشته باشه.
کسی که لنزی با این فاصله کانونی رو اصلا مناسب آتلیه که فضای کنترل شده ای هست و اکثر لنزها نتایج خوبی کسب میکنن نمیدونه باید کمی درباره آتلیه و عکاسی مطالعه بکنه.یا اینکه اصلا فوکوس کردن یا مهمتر از اون عکاسی یاد بگیره!
به این صحبتها توجه نکنید و اگر تک لنز با کیفیت میخواهید همین لنز رو تهیه کنید و از کار با اون و عکاسی لذت ببرید/
واقعا نمیدونم بعضی حرفها از کجا در میاد؟!!! هرچی به مغزم فشار میارم منطق این گفته رو درک نمیکنم!!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بین 70-300 و 70-200 F4 L یکی را ناگزیر باید انتخاب کنی. از قیمت روز 70-200 خبر ندارم ولی فکر کنم با کمی (حدود 50) افزایش بودجه بشه خرید.
لینک زیر را ببین. قضاوت بین 70-300 و 70-200 F4 L با خودت:
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=3&APIComp=2
.
پاسخ پست 534
باسلام
دوست من تو این رنج قیمت لنزی مناسبتر از این لنز برای پرنده گرافی پیدا نمیکنید این را مطمئن باشید .
برای رسیدن به 400 میلیمتر در برند نیکون باید هزینه گزافی پرداخت کنید .
در حالیکه با این لنز و نصب کانورتور 1.4 با کیفیتی خوب و در حد مطلوب به 420 میلیمتر دست مییابید .
مگر اینکه بخواهید بیش از 6 میلیون هزینه بفرمایید که آنوقت موارد دیگری مطرح میشوند.
موفق باشید .
ببخشید عزیزان
بین دولنز 1.8 نیکون یعنی 50 سری D و 35 سری G کدوم کیفیت اپتیکی بهتری داره؟
کدوم را بردارم بهتره؟
یه سوال دیگه لنزهای ماکرو برای پرتره و طبیعت هم خوب هستند؟
ممنون
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700