منم فکر می کنم لنز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II هم کارایی و هم قیمت خوبی برای شما داشته باشه .قیمت 350
منم فکر می کنم لنز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II هم کارایی و هم قیمت خوبی برای شما داشته باشه .قیمت 350
برای عکاسی ماکرو شما سه گزینه دارید
- خرید لنز های ماکرو
- لنز معکوس، که تبدیلش رو برای هر دهنه لنزی از بازار میتونید تهیه کنید که حدود 10-40 تومن هزینه داره
- میتونید فیلتر کلوز آپ بخرید که بسته به مارکش قیمت های متفاوتی داره
حالا اینها چه تفاوتی دارند
مورد اول:
بی دردسر ترین روش، تمام آپشن های دوربین و لنز (فکوس، نورسنجی، لرزشگیر، کنترل دیافراگم و...) کار میکنند، معمولا به اندازه دو روش بعدی بزرگنمایی نداره(به جز لنز 65ام کانن)،
مورد دوم:
سخت ترین روش، تقریبا هیچکدام از آپشن های دوربین و لنز به درستی کار نمیکنند، بیشترین بزرگنمایی دربین سایر گزینه ها رو داره،
مورد سوم:
کار باهاشون تقریبا ساده ست، اکثر آپشن های لنز و دوربین به درستی کار میکنند، بزرگنمایی نسبتا خوبی داره،
در هر سه روش کیفیت خروجی تصویر وایستگی عجیبی به تجربه شما داره هرچند کیفیت تجهیزات هم نقش کمی این وسط ندارند
تا اینجا از من بقیش رو از دوستا حرفه ای این کار باید پرسید
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بسیار سپاسگذارم یه وارسی قیمتی هم باشه البته به غیر از معکوس که ذکر کردید ممنون میشم البته اگه اطلاع دارید!
بیشتر مزاحم نباشم!
با 500 هزار تومان به راحتی میشه 90 مم تامرون دست دوم خرید.یا 105 قدیم سیگما.لنزهای با کیفیت خوب و بزرگنمایی 1:1
فقط باید کمی صبر داشته باشید و جستجو کنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
از راهنمایی شما هم متشکرم جناب احمدی!
بله درسته نمونه های دوستان با 90 تامرون با توجه به تجربه دوستان کاملا عالی بودند و تعریف این لنز رو زیاد شنیدم!
حتما!
متشکر!
اگر بندر عباس هستید احتمالا بتونید از اون فروشگاه معروف!! لنز نو در حدود بودجه ای که دارید تهیه کنید.یک پرس و جویی بکنید حتما.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
برای 1100d یه لنز ( یا 2 لنز ) می خوام
بودجه ای که دارم ، نهایتا 1 میلیون هستش
الان یه 18-55 دارم که معکوسش می کنم برای ماکرو ، می مونه برای کارهای معمولی ، لنز خوبی هست که با 1 میلیون کار های دم دستی رو انجام بده و زوم خوبی داشته باشه ؟
زوم یکی از نیاز های اصلی ام هستش ولی می خوام لنزی که می خرم تقریبا همه کاره بشه چون اون یکی لنز معکوس شده و فقط برای ماکرو هستش
لنزی که الان دارم ، کار را بندازه ، فقط زومش خیلی کمه و مشکلات زیاد بودن حداقل فاصله برای فوکوسش هست که ماکرو باهاش نمیشه گرفت و البته سایر مشکلات 18-55