با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
من میخواستم برای 550D یه لنز با بودجه ای به اندازه 500 بخرم
ممون میشم من رو در این باره راهنمایی کنین
کاربرد من بیشتر عکسهای پرتره خواهد بود و مناظر طبیعی
در ضمن کلا تازه کارم و چیزه زیادی نمیدونم
ممنون از راهنمایی هاتون
به یک لنز Ultra wide EF-S نیاز دارم ( بین 8 تا 16 ) که از لحاظ کیفیت و شارپنس، مطلوب باشد.
جائی برای کرایه یک چنین لنزی وجود دارد؟ (ترجیحاً در اصفهان)
+ دست دوم فروشی سراغ دارید؟؟
ویرایش توسط saeed2vfx : Sunday 25 December 2011 در ساعت 20:11
والا تو محیط بسته خیلی هم روی سرعت پرایمها نمیتوان حساب کرد مگر اینکه روی سه پایه باشد. وگرنه داشتن لرزه گیر کار همان یکی دو استاپ بازتر را در سرعت شاتر میکند. حالا این عمق میدان و دردسرهای آن در عکس چند نفره بماند. همانطور که دوستمون گفتند فلاش برای کار داخل منزل بهتر است. اگر نیاز به عمق میدان کمتر باشد که خوب گزینه دیگری جز لنزهای پرایم نیست.
پیشنهاد من بیشتر در راستای اولویت دومشون بود جناب هراتی عزیز.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
میشه بفرمایید که سرعت پرایمها منظورتون چه است؟
کوچکترین حرکتی که سوژه در سرعت پایین انجام دهید عکس دست جمعی را خراب خواهد کرد و لرزشگیر هیچ کمکی نخواهد
لنزهای پرایم مشکل سرعت فوکس ندارد و فقط دقت لازم دارد و البته مشکل عمق میدان هم که وجود دارد
و البته به نظر من بهترین راه حل استفاده از فلاش و تکنیک bounce که تا حدودی مشکل را حل خواهد کرد(هم عمق میدان و هم سرعت)
چند تا انتخاب هست
Canon 10-22 که بهترین انتخاب هست با قیمتی حدود 1 میلیون تومان
Sigma 10-20 لنز خوبی ست با CA به مراتب بهتر از کنون کنترل شده با قیمتی حدود 800 هزار تومان
تامرون هم هست که خوب اصلا بهش فکر نکنید
یک گزینه دیگر هم هست Pro Optic 8mm با فوکوس دستی و قیمتی بیت 200تا 300 دلار که کیفیتی خیلی خوبی داره البته فکر نمیکنم تو ایران گیر بیاد(شاید هم بیاد)
ضمنا Tokina 12-24mm f4 PRO II و Fish eye Tokina 10-17 AF DX و Tokina 11 - 16mm هم هستند که خدا قسمت کنه و این رو هم باز نمیدونم تو ایران موجوده یا نه دوستان حتما بهتر میدونند
کرایه هم که بعید میدونم اما اگه دست دوم بخواهید تهران من چند تا سراغ دارم اما کلا ناصرخسرو و باب همایون دسته دوم گیر میاد اما باید با احتیاط خرید
موفق باشید
ویرایش توسط djmehdi_67 : Monday 26 December 2011 در ساعت 11:39
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
والا جناب هراتی شما خودتان از لنزهای پرایم استفاده میکنید و در این مورد کاملا آگاه هستید. منظور من سرعت شاتر بود.با لنزهای زوم (دیاف بسته در مقایسه با پرایمها) با سرعت شاتر 10/1 ثانیه هم میتوان میتوان روی دست عکس شارپی گرفت به شرطی که لنز لرزه گیر خوبی داشته باشد. این سرعت برای فریز کردن افراد به شرطی که جلوی دوربین بی حرکت باشند کافی است (بیشتر (همه) عکسهای پرتره و یادگاری بزرگسالان). مگر اینکه بخواهید از پارتی و ... عکاسی کنید که ....
حالا به فرضی هم که بخواهید از چند نفر عکاسی کنید باید عمق میدان بصورتی باشد که تمام افراد در وضوح خوبی قرار بگیرند. با دیاف 1.4 که حتی تمام قسمتهای صورت یک نفر هم در فکوس نیست نمیتوان عکس دست جمعی گرفت. اگر هم که قرار باشد دیاف را ببندید که ....
اصولا با لنزهای پرایم کنار نمی آیم فقط عمق میدانشان برایم جالب است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.