دوستان میشه بگید مناسب ترین لنز 70 200 برای نیکون D7000 کدام لنز است ؟ و قیمت حدودی آن چقدر است ؟ برای پرتره و عکاسی تاتر نیاز دارم
دوستان میشه بگید مناسب ترین لنز 70 200 برای نیکون D7000 کدام لنز است ؟ و قیمت حدودی آن چقدر است ؟ برای پرتره و عکاسی تاتر نیاز دارم
بدون شك براي نيكون بهترين Nikon AF-S 70-200 f/2.8 G VR II هستش، قيمت هم خيلي نوسان داره (بسته به انصاف فروشنده) ولي بين 3600 تا 4000 متغير هستش
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
[QUOTE=Ali Shamshirian;267565]سلام.
دوستان عزیز، بنده در فکر خرید یک تله برای عکاسی در حیات وحش و پرندگان، برای حدود یک ماه دیگر، هستم. میخواهم یک دفعه کار را تمام کنم . البته و صد البته خرید 100-400 کانن، کمی تا قسمتی برای بنده دور از دسترس (و حتی تصور) است. طبق مطالعات به 120-400 سیگما رسیدم.
آیا دوستانی با این لنز کار کردهاند، و کلاً دوستانی که در این حوزه فعالاند، این لنز را توصیه میکنند؟ تا جایی که اطلاع دارم، در حدود بالای فاصلۀ کانونی باید از دیافراگم 8 استفاده کرد تا به شارپنس قابل قبول رسید، که صد البته لنزی که 1/3 کاننیش قیمت دارد، انتظار بیشتری از آن نمیرود.
اگر نه، چه پیشنهادی دارید؟
بیشتر عکاسی بنده در روز و عموماً نور کافی انجام میشود، و شاید هر ده سال یکبار هم در شب عکاسی نداشته باشم (اصولاً از تاریکی میترسم )
دوست عزيز، پيشنهاد من SIGMA 100-300 F/4 + Teleconverter 1.4X هست كه كيفيت خوبي به شما مي دهد. (خودم اين لنز را دارم ولي تله كانورتر را نه! توي ريويوهاي زيادي خوانده ام كه با همين تله كانورتر كيفيت قابل قبولي مي دهد).
دوستان عزیز این لنز : Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G ED IF AF-S VR برای خرید پیدا میشه ؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
دوستان بهترین گزینه در حدود یک میلیون واسه دوربین 7D چه لنزی است رنج مناسبی داشته باشه و کیفیت خروجی مطلوبی هم داشته باشه.