نوشته اصلی توسط
M_Saadat
وسایل و تجهیزات موجود:
Nikon D90 + Grip + Nikon ML-L3 Wireless Remote Control
NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
Lenz: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X
Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG ASP. HSM
Sigma AF 100-300 f/4 APO EX HSM DG
Manfrotto 055XPROB tripod + Manfrotto 804RC2 head
Gorillapod Focus + 482 heads
Tamrak Expedition 7x
Lowepro Outback 200
و
SB900
و یک دوجین انواع فیلتر ,پلاریزه - ND - گراجوال - اسکای لایت و.... با دهنه 77 میلی متر
تصمیم به خرید فول فریم دارم + بهترین و کارآمدترین ترکیب لنز-ها ,با توجه به لنزهای موجود که دارم.(دو لنز سیگما فول فریم هستند)
تاکید بر روی لنزهای با کیفیت ترجیحا مارک نیکون و با رویکرد عکاسی طبیعت و منظره
مبلغی که برای بدنه و لنز در نظر گرفتم حدود هشت میلیون تومان است
(موارد خرید دیگری هم مانند هد پانوراما و فلاش و غیره که جدای این مقدار در نظر گرفته شده می باشد)
منتظر راهنمایی دوستان هستم
با تشکر
سلام:
با دقت به نمونه عکسهایی که از شما در همین فروم دیدم. من اگر جای شما بودم و برای هشت میلیون هم در مضیقه نبودم. تمام تجهیزات دوربین با لنزها رو میفروختم و این تجهیزات خریداری میشد.
ترکیب اول:
D700 نیکون
لنز 35-16 لرزشگیر دار جدید دیافراگم 4 با Filter Size 77
لنز 120-24 دیافراگم 4 لرزشگیر دارد جدید با Filter Size 77
لنز سیگما 300-100 در این ترکیب فروخته نمیشد. ( Filter Size 82 ؟ )
قیمت تقریبی 6500
ترکیب دوم :
D700 نیکون
لنز 35-16 لرزشگیر دار جدید دیافراگم 4 با Filter Size 77
لنز 300-28 جدید نیکون با Filter Size 77
قیمت تقریبی 5500
در حالت دوم اگر پرداخت هزینه تا 8 تومان برای من مشکل ساز نبود یک لنز فیکس دیافراگم باز یا یک لنز مکرو هم خریداری میکردم این موضوع الزام آور نیست میتوانید خودتان تصمیم بگیرید که تجربه عکاسی روی کدام فوکال لنت یا لنز دیگری داشته باشید. ممکن بود اگر بودجه ای در انتها برای من میماند لنز 85 جدید دیافراگم 1.4 را خریداری میکردم شما باید تصمیم بگیرید به سبک دیگری از عکاسی یا به چه فوکال لنت خاص دیگری نیاز دارید شاید یک لنز 14 میلیمتر فیکس ؟ یا لنز دیگری؟ یا هیچکدام؟
دلایل این انتخاب بحث زیادی خواهد بود. چند مورد...
از مزیت سنسور فول فریم نسبت به کراپ، کنترل بهتر عمق میدان خواهد بود نه عمق میدان بیشتر دوربین های کراپ، این موضوع به این دلیل عنوان میشود که دسترسی به عمق میدان بالاتر روی دوربین فول فریم مقدور هست اما کنترل بهتر عمق میدان روی دوربین های کراپ خیر. چون اولویت ثبت های منظره هست انتخاب هر کدام مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
مطالبی در این خصوص اینجا هست.
1. For an equivalent field of view, the small-sensor camera has at least 1.6x MORE depth of field that a full-frame camera would have - when the focus distance is significantly less then the hyperfocal distance (but the 35mm format need a lens with 1.6x the focal length to give the same view).
2. Using the same lens on a small-sensor camera and a full-frame camera, the small-sensor image has 1.6x LESS depth of field than the 35mm image would have (but they would be different images of course since the field of view would be different)
3. If you use the same lens on a small-sensor camera and a full-frame camera and crop the 35mm image to give the same view as the digital image, the depth of field is IDENTICAL
4. If you use the same lens on a small-sensor camera and a full-frame camera, then shoot from different distances so that the view is the same, the small sensor image will have 1.6x MORE DOF then the film image.
5. Close to the hyperfocal distance, the small-sensor camera has a much more than 1.6x the DOF of a full-frame camera. The hyperfocal distance of the small-sensor camera is 1.6x less than that of a full-frame camera.
کد:
http://photo.net/learn/optics/dofdigital/
در مورد تفاوت خروجی دوربین D90 در قیاس با D700 با دقت به انکه هر دو 12 مگاپیکسل هستند. میتوان انتظار داشت اگر قصد شما چاپ باشد و فرض را بر آن بگذاریم تا حداکثر 20 درصد با نرم افزارهای موجود قصد Up-sampling داشته باشید این انتظار هست خروجی نیکون D700 بهتر از D90 باشد ( پارمترهای متغیر را حذف شده در نظر میگیریم ) به دلایلی، فرضا این سایت
Size Matters
کد:
http://photo.net/equipment/digital/sensorsize/
من فکر میکنم فرق هست بین یک عکسی که 12 مگاپیکسل است روی سنسوری با ابعاد سنسور دوربین های کامپکت، کراپ، فول فریم، مدیوم فرمت اگر فرض کنیم همه آنها 12 مگاپیکسل باشند
رزولوشن موثر احتمالا فقط به مگاپیکسل مربوط نخواهد بود میباید دلایلی دیگری هم این میان در نظر گرفت
من لنز 24-14 دیافراگم 2.8 را خیلی توصیه پذیر نمیدانم، اول آنکه کاربرد این لنز ( فرض را بر بی نقص و عالی بودن این لنز میگذاریم ) یک کاربرد خاص است در قیاس با لنز 35-16 جدید نیکون. اگر فردی دامنه 24 الی 35 میلیمتر برای او مهم نباشد و دیافراگم 2.8 هم قسمتی از نیازهایش باشد و آن دو میلیمتر برای او حیاتی، میتوان پذیرفت استفاده از این لنز معقول است در غیر این صورت مزیت استفاده از لنز، لرزشگیر دار 35-16 دیافراگم 4 با فیلتر سایز 77 ( لنز 24-14 ظاهرا قابلیت استفاده از فیلتر را ندارد نظر دوستانی که از این لنز استفاده میکنند جویا شوید) برای عموم کاربردی تر خواهد بود. من چون لذت عکاسی در دامنه 35-16 را با یک لنز برده ام اگر به آن دو میلیمتر اضافی 14 میلیمتر روی فول فریم احتیاج پیدا میکردم ممکن بود لنز فیکس 14 نیکون را میخریدم که قابلیت استفاده از Gelatin filter را دارد.
بطور کل استفاده از فول فریم دسترسی به لنزهای واید و آلتراواید بیشتری برای شما مهیا خواهد نمود یعنی حق انتخاب لنزهای بیشتری در این دامنه خواهید داشت.
اگر هم نیم نگاهی به کلوزآپ فوتوگرافی از هر جنس آن داشته باشید روی فول فریم دست شما برای انتخاب لنز و کنترل بهتر عمق میدان و کنترل پرسپکتیو، بازتر است.
اگر به هر دلیل درستی انتخاب شما فول فریم نبود دوربین نیکون D7000 مشخصات جالبی دارد به نظر من ارزش خرید یا تعویض دارد.
بطور کل من فکر میکنم در تعویض دوربین D90 اگر بقول دوستان قدیمی فروم فلوس موجود باشد با دوربین D700 مسلما آیتم های بیشتری در دسترس شما خواهد بود و ارزشمند خواهد بود یا به بیانی دیگر دوربین D700 آن پتانسیل را خواهد داشت که هم خروجی بهتری در اختیار شما بگذارد هم مواردی که ذکر شد برای شما یک آپشن خواهد بود. حتی بدنه و مواردی دیگر. میماند سیستم فکوس پیشرفته دوربین D700 که شاید خیلی برای شما استفاده تخصصی نداشته باشد هر چند در صورت خرید باز هم برای شما یک ویژگی است که میتواند کاربرد خاص خود را داشته باشد.
اگر در هر ماه فرصت عکاسی برای شما هست یا بطور کل هر روز یا هر هفته عکاسی میکنید خرید دوربین یا تعویض آن ( اگر برای شما یک ایده است ) ضروری است اگر فرصت عکاسی برای شما هر از چندگاهی است شاید در این صورت بتوان پذیرفت منطقی است منتظر جانشین D700 صرفا برای یک رزولوشن بیشتر باشید در غیر اینصورت بنظر من انتظار جهت دوربین جایگزین نیکون در رده D700 منطقی نیست چون فرصت های زیادی را از دست خواهید داد. و نفس این موضوع ارزش انتظار یک سال و اندی ( کم یا زیاد ) نخواهد داشت
این نظر من بود و الزاما درست نیست :) میباید نظر دیگر دوستان فروم در این خصوص جویا شوید
موفق باشید