افت کیفیت در کنارههای تصویر کمتر اتفاق میافتد.
دوستان عزیزم،اساتید گرامی
سلام
یک سوال
کار فُکوسینگ(فُکوس)اسکرین دقیقا چیه؟یعنی امکانش هست اگر پوینتهای فُکوس یک دوربین پراکندگی مناسبی نداشته باشن،با تغییر فُکوس(اینگ)اسکرین به شکل دیگه،پراکندگیشون هم تغییر کنه؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم سریع بودن لنز به چه معناست
مثلا میگن این لنز یه لنز سریعه با دیافراگم باز ! (بعید میدونم منظور سرعت فوکوس باشه)
این سرعت جیه ؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمائی کنه
سلام
فکوس اسکرین فقط یه قطعه شفاف مات هست که تصویر لنز پس از برخورد با آینه روی اون تشکیل میشه و با استفاده از مکانیزم ویزور که حالا یا پنج وجهی آینه ای در دوربین های entry level یا منشور در دوربین های سطح بالاتر هست ، به چشم ما منتقل میشه .
اون فکوس پوینت ها مربوط سیستم فکوس هست و و ربطی به فکوس اسکرین نداره . یکی از پر کاربرد ترین عوامل تغییر فکوس اسکرین استفاده از فکوس اسکرین های مخصوص فکوس منوال است که کاری شبیه دوبین های آنالوگ انجام میدهند .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
لنزی که دیافراگم باز ( 2.8 و بازتر ) داشته باشه رو اصطلاحا بهش میگن لنز سریع
حالا به این علت بهش میگن " سریع " چون هر چقدر دیافراگم بازتری داشته باشید میتونید از سرعت شاتر بالاتری استفاده کنید
مثلا شما یک شرایط نوری نسبتا ضعیف رو در نظر بگیرید . لنزی که بازترین دیافراگم آن 4 باشه به شما سرعت 1.60 میده . اما در همین شرایط اگر لنزی در اختیار داشته باشید که دیافراگم 2.8 داشته باشه به شما حدودا سرعت 1.125 میده که فرقشون اینجا آشکار میشه .
امیر نادری
سلام
تو بعضی از عکسها فلر شدیدی وجود داره که باعث شده کنتراست عکس بشدت پایین بیاد و حتی تو بعضی عکسها اثری از فلر و اشعه خورشید وجود نداره و فقط کنتراست پایین خود نمایی میکنه...میخواستم بدونم آیا تکنیک و روش خاصی برای رسیدن به اوون وجود داره یا از لنز های ارزون برای رسیدن به این منظور استفاده میشه....سوالم دررابطه با تکنیک عکاسی بیشتر تا کلکهای فتوشاپی....عکسهای پایین رو فکر میکنید تکنیک فتوشاپ باشه یا عکاسی؟
kenneth_barlis_by_emilysoto-d5kgt49.jpg fair_flight_VI_by_robinpika.jpg
خب لزومی نداره که فکر کنیم همه چیز ویرایشه .
بلکه فیلترهای فوگ وجود دارند که کارشون ایجاد همین سافت کردن و یا ایجاد حالت مه گونه است .
گاهی با دیفیوزر هم میشه و من خودم سر یک فیلمبرداری نگاتیو ، چنین حالتی رو با جوراب سفید زنانه ایجاد کردیم .