خب این فیلترهایی که میفرمایید این جلوه رو فکر میکنم به صورت یکنواخت ایجاد کنه...ولی جوراب زنانه روش جالبیه.
اما من سوالم درباره فلر هست تا جلوه ی مه و سافت....
خب این فیلترهایی که میفرمایید این جلوه رو فکر میکنم به صورت یکنواخت ایجاد کنه...ولی جوراب زنانه روش جالبیه.
اما من سوالم درباره فلر هست تا جلوه ی مه و سافت....
فیلترهای دیفیوزرد ، نور رو پراکنده می کنند . وقتی اون نور حجم زیادی داشته باشه ، مثل اطراف موی دختر در عکس اول و بازتاب نور از روی دریا در عکس دوم ، این پراکندگی و تفرق نور هم به همان نسبت بیشتر میشه .
اگر میخواهید چنین حالتی رو داشته باشید ، اونوقت بهتره که از سوژه هایی عکس بگیرید که یا منبع نور یا بازتاب اون ، در تصویر باشند .
در دنیای دیجیتال می شود شبیه این کارها رو هم با مراحل ویرایش انجام داد .
اما من فکر نمی کنم که این دو نمونه عکسی که گذاشتید ، با ویرایش انجام شده باشه .
عکاسان حرفه ای ، به ویژه اونهایی که سابقه کار با دوربین های آنالوگ رو هم دارند ، به هر حال برخی جلوه ها رو هنگام عکاسی انجام می دهند.
من در کتابهایی از چند عکاس مطرح ، چون برایان پترسون ، خوانده ام که او نیز مانند دیگران ، ترجیح میده بسیاری از جلوه ها رو هنگام عکاسی ایجاد کنه نه بعد از آن ( پست پروسسینگ ).
دوستان سلام
دارم عکاسی رو با 6D تجربه می کنم و یه سوال برام پیش اومده:
1. سینک اسپید این دوربین 1/180 هستش اما تو دامنه سرعت های شاتر 1/180 نداره. 1/160 داره و 1/200 . چیزی هم تو منوهاش پیدا نکردم. میشه بفرمائید چطور سرعت 1/180 رو براش تنظیم کنم.
یه سوال دیگه: چطور میشه توی استودیو و با فلاش های استودیو(نه اسپید لایت) سینک اسپید رو بالا آورد؟ شنیدم با ریموت های مخصوصی اینکار شدنیه.
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.
دکمه AF-ON که روی بدنه هست وظیفهء فوکوس کردن داره. خوب فشار دادن شاتر هم همین کار رو می کنه. این دکمه چه مزیتی داره؟ کاربردش کجاست؟(البته می دونم تو فیلم برداری فوکوس می کنه ولی تو عکس برداری چی؟ کاربردی داره؟)
ممنون
ویرایش توسط mojtaba79 : Friday 28 December 2012 در ساعت 11:15
مجتبی عزیز، این مقاله را برای استفاده از سرعتهای سینک بیشتر از Sync_Speed دوربین مطالعه بفرمائید.
دکمه ی AF-ON در حالتی که عکسبرداری با LiveView دوربین (بالاخص روی سه پایه)، انجام میدهید (دکمه ی فوکس روی لنز، باید روی AF باشد، و نه MF) کاربرد دارد.
البته ارجحتر است که روی سه پایه (برای سوژه های غیر متحرک) از MF و فوکس دستی از روی LiveView ( با بزرگنمائی 5x یا 10x روی نقطه ی مورد نظر از سوژه) بمنظورحصول FineFocusing استفاده شود.
جناب بیاتی دوست داشتنی بابت جوابتون واقعا ممنون.
می خواستم بدونم برای افزایش سینک اسپید امکان استفاده از پاکت ویزارد هم هست یا نه؟
اگر باشه نور سنج سیکونیک بنده هم می تونه با کمک پاکت ویزارد فلاش هامو تریگر کنه.
بله، باید امکان استفاده از جادوی PW برای گذر از سرعت سینک میسر باشه
مدلهای L758DR و یقیاناً مدل آخری که TouchScreen شده (L-478DR)، این امکان را دارند. به مدل L758D هم، یک ماژول کوچک (TX/RX for PocketWizzard) اضافه میشود و مانند L758DR میشود
این امکان استفاده از قابلیت R (رادیوئی) در مدل DR، شما رو تقریباً از داشتن دستیار برای انجام عمل فلاشمتری، بی نیاز میکنه ... در سری های غیر R و عدم حضوردستیار در صحنه، باید در حین فلاشمتری، رادیوفلاش تان را از کفشک دوربین در بیاورید و با خود به صحنه ی فلاشمتری برده و مجدد بر گردانیدش
جواب این سوالم رو بصورت اتفاقی پیدا کردم.
in C.Fn II exposure --> Exposure level Increments --> 1: 1/2-stop should be set
با این انتخاب گزینه 1/180 هم به رنج سرعت شاتر ما اضافه می شه
جناب بیاتی باز ممنونم. البته من 358 رو دارم و تو جایی دیدم که از این خاصیت استفاده میکنه(البته اگه اشتباه نکنم)