اقای میلانی من حتما میخوام خبر بدین..
اقای میلانی من حتما میخوام خبر بدین..
سلام مجدد . ممنون از راهنمائی دوستان .
دیروز جاتون خالی تا قله توچال رفتم . تا ارتفاع 3500 متری وزش باد معمولی و برف می اومد و دمای هوا بین -5 تا -10 درجه بود . چون برف نسبتا شدیدی بود بعد از هر عکس دوربین رو داخل کیفش قرار میدادم و کمی هم خیس میشد که مشکلی پیش نیومد البته وقتی خواستم اتوفوکوس کنم لنز زحمت زیادی کشید و دلم براش سوخت ( بعلت وجود دانه های برف؟ ) و فوکوس دستی رو انتخاب کردم و بعلت تجربه کم و کم بودن نور و نبردن سه پایه عکسهای جالبی نگرفتم .
و ولی نزدیک قله وزش باد شدید( 45 50 درجه )و سردی زیاد -18 -19 و کولاک بقدری بود که اصلا اجازه توقف و در آوردن دوربین رو نمیداد که بخوام امتحان کنم.
بهر حال فکر کنم در شرایط سخت و هوای نامساعد بهتره دوربین رو جای امن و گرمی قرار داده و فکر استفاده ازش رو از سر بیرون کنم. به قول شما به ریسکش نمی ارزه .
من هم در کوهستان و در هوای سرد عکاسی می کنم تا حالا مشکلی برای دوربینم پیش نیامده یا شاید امده و من نفهمیده ام ولی یک بار در حال عکاسی در هوای سرد و بوران بودم که دوربین را خاموش کردم و وقتی دوباره روشن کردم که عکس بگیرم دوربین پیغام داد کارت حافظه اسیب دیده و متوجه شدم کارت حافظه سوخته حالا نمیدودم علت سوختن کارت حافظه به سرما ربطی داشته یا علت دیگه ای دارد.
من 2 تا سوال داشتم که فکر کردم این تاپیک برای این سوال های من مناسب باشه:
1- امکان نصب لنز سیگما روی بدنه 5DII وجود دارد؟ مثل 70-17؟ یا اینکه همانند سری EF-S نمیشه.
2-اگر هنگام عکسبرداری مثلا 7 ثانیه، فاصله کانونی تغییر کند آیا ضرری برای دوربین ندارد؟
ممنونم