لنزتون رو چک کردم توی فوکال بالا هم بد نيست شما هم که تو اتليه مشکل نور نداری و احتياجی به بوکه نداری ميتونيد با اف 8 عکس های شارپی بگيريد
همونطوری که ايمان جان گفتن فعلاً از همين لنز استفاده کنيد تا ببينيد احتياجی به لنز های بهتر داريد يا خير
لنزتون رو چک کردم توی فوکال بالا هم بد نيست شما هم که تو اتليه مشکل نور نداری و احتياجی به بوکه نداری ميتونيد با اف 8 عکس های شارپی بگيريد
همونطوری که ايمان جان گفتن فعلاً از همين لنز استفاده کنيد تا ببينيد احتياجی به لنز های بهتر داريد يا خير
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
درود و خسته باشید
یه سوال داشتم دوربینم کنن60دی وبا لنز 55-250
ورو حالت دستی و آتو رو (p/tv/av/m/b) میزارم فوکوس نمیکنه ایا چیزی رو باید فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی رو همین 2حالت رو میزارم و رو (اتوماتیک یا فلاش خاموش.. ) تنظیم میکنم اون چشمک سبر داخل ویزور دیده میشه و فوکوس انجام میشه.
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
CANON 60D
100% از ۲۰۰-۱۸ بهتر خواهد بود
این یک لنز فیکس هست و با لنز زومی مثل ۲۰۰-۱۸ قابل مقایسه نیست .
البته همونظور که گفتم ۲۰۰-۱۸ برای شروع فعلا عالیه و مطمئن باشین اگر الان بخواید فقط با نظرات بقیه لنز تهیه کنین بعد از مدتی که تجربه کسب کردین و خودتون نیازهاتون رو شناختین ممکنه پشیمون بشین و مجبور به هزینه دوباره بشید
برای دوربین کراپدار همونطور که گفتن ۵۰ با کراپ ۱.۶ میشه ۸۰ که واسه پرتره خوب هست
می بخشید من یه سوال پیش پا افتاده دارم اما برای من حل نشده ست
اینکه میگیم مثلا 20م.م چه جوری تعیین میشه ؟
راستش این مفهومو من درک نکردم
فاصله کانونی لنز است.لنزهای زوم فاصله کانونی متغیر دارند مثلاً لنز18-200 فاصله کانونی 18 م م تا 200 م م را پوشش می دهد (روی بدنه لنزتان فواصل کانونی 18 الی 200 نوشته شده است). لنزهای پرایم فاصله کانونی ثابت دارند (مثل لنز 50f/1.8)
فاصله کانونی متناسب با زاویه دید است هر چه فاصله کانونی کم تر باشد زاویه دید بیشتر می شود و در عوض بزرگنمائی لنز کمتر می شود (دامنه واید لنز) و هر چه فاصله کانونی بیشنر شود (دمانه تله) زاویه دید کمتر و در عوض بزرگنمائی بیشتر می شود. زاویه دید چشم انسان حدوداً مشابه یک لنز با فاصله کانونی 45 م م است بنابر این لنزهای فواصل کانونی در حدود زاویه دید چشم انسان را نرمال می گویند.
لنزهای با فاصله کانونی کمتر (لنزهای واید)، عمق میدان بیشتری ایجاد می کنند و در لنزهای با فاصله کانونی بیشتر، عمق میدان کمتر است)