دوستان می خواستم بدونم Beauty Dish اماده تو بازار موجوده حدود قیمتش چقدره ؟
دوستان می خواستم بدونم Beauty Dish اماده تو بازار موجوده حدود قیمتش چقدره ؟
علی اسلامیان
CANON 60D
لنز 55-250 هم فکر کنم لنز خوبی باشه برای پرتره - دوستانی که استفاده کردند راضی هستند ؟
یا به نظرم اگه قرار هست لنز فیکس 50 بگیرم ، بهتر نیست Canon EF 50mm f/1.4 USM بگیرم - چون از لحاظ فوکوس سریع تر هست
15-85 هم فکر کنم خوب باشه - مثلا تو فوکال بالا مثل 60 تصویر شارپنس هست یا باید به سوژه نزدیک شد ؟
البته اینو برای جایی که میخوام آتلیه بزنم میگم که مکان بزرگ هست
1- آیا حداقل فاصله فوکوس رار عایت می کنید؟ برای این لنز حداقل فاصله فوکوس 1.1 متر است.
2- آیا نقطه فوکوس (از بین 9 نقطه موجود) را خودتان انتخاب می کنید یا دوربین به طور اتوماتیک انتخاب می کند؟ علاوه بر سبز شدن نقطه سمت راست در ویزور، نقطه فوکوسی که فوکوس را انجام می دهد در موقعی که فوکوس انجام می شود بایستی قرمز شده و صدای بیب از دوربین شنیده شود.
من با همین لنز و دوربین چنین مشکلی ندارم. یکبار تمام تنظیمات دوربین را پاک کنید تا به حالت تنظیمات کارخانه دربیاید. شاید مشکل برطرف شود.
دکمه منو را بزنید و از منو سوم از سمت چپ، Clear all camera setting را اجرا کنید.
دوستان این اصطلاحاتی که شما استفاده می کنید معناش چی هست؟
من تازه یه دوربین Canon SX 150 IS خریدم. اولین بار هست که دوربین دیجیتال میگیرم و کار با این دوربین رو بلد نیستم. فعلاً رو حالت Auto عکس میگیرم .
اینا یعنی چی؟ ISo ، دیافراگو / دیاف ، فیلتر و ...
و چطور میشه اینا رو تنظیم کرد؟
سلام دوست عزیز
اگه تایپیک های قبلو بخونی جواب سوالاتو میگیری.
ISO ینی میزان حساسیت
دیافراگم یا دیاف یه تیغه فلزی که با بازو بسته کردنش میزان ورود نورو میشه تنظیم کرد
فیلترم ینی فیلتر دیگههههه
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه