با توجه به اينكه در دوربين هاي DSLR، فوكوس دستي از طريق ويزور بسيار دشوار است، در نظر دارم براي دوربين 60D يك Focusing Screen از نوع Split Prism بگذارم تا مثل SLR هاي فيلمي قديمي بتوانم فوكوس دقيق از داخل ويزور انجام دهم (خصوصاً براي ماكروگرافي). با جستجو در اينترنت به انواع مختلفي از اين فوكوسينگ اسكرين ها از سازنده هاي مختلف و از قيمت 100 دلار (Katz Eye) و 80 دلار (Focusingscreen) تا 15 دلار و 25 دلار از سازنده هاي متفرقه برخوردم. آيا كسي از دوستان تجربه استفاده از اين نوع فوكوسينگ اسكرين ها را دارند؟ تاثيري روي اتوفوكوس و نورسنجي دارد يا خير؟ مشكل خاصي ايجاد مي كند؟ آيا در ايران قابل تهيه هست؟
ارادتمند
البته من خودم رو در حد اساتید نمیدونم اما احتمالا بتونم کمکتون کنم.
اگر شما از تایمر برای کنترل شاتر استفاده می کنید میتوانید از 1 ثانیه تا بینهایت (بالب) نوردهی کنید. پس از این جهت مشکلی نیست.
مشکل وقتی پیش میاد که شما بخواهید به سبک دوربین های آنالوگ رد ستارگان را در یک فریم بگیرید که با توجه به زمان بالای 30 دقیقه -->با دوربین های دیجیتال<-- به مشکل بر میخورید. علت هم الکترونیکی بودن این دوربین هاست. یعنی با بالارفتن زمان نوردهی -در یک فریم- پیکسل ها گرم می شوند و عکس دچار نویز بسیار و هات پیکسل می شود.
راه حل هم ساده است. شما می بایست زمان نوردهی نهایی مورد نظر را به زمانهای کوچکتر تقسیم کنید. برای مثال: 30 نوردهی 1 دقیقه ای یا حتی کمتر...
Canon EOS 30D