سلام خدمت تمامی عزیزان.آیا روشی هست که بتوان چند عکس را به صورت همزمان ریسایز کرد؟
سلام خدمت تمامی عزیزان.آیا روشی هست که بتوان چند عکس را به صورت همزمان ریسایز کرد؟
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
فرق لنز 18-55 IS با 18-55 IS II چیه ؟ تو نسخه جدیدتر چه تغییراتی ایجاد شده ؟
بله
من توي ويندوز در برنامه ACDsee pro عكسها رو انتخاب ميكردم و روي يكي از آنها كليك راست كرده و از منوي ظاهر شده Batch و از آنجا Resize رو انتخاب ميكردم. سپس تنظيمات رو اعمال ميكنيد.
براي تمرين لطفا روي عكسهاي اصليتون انجام ندهيد. چون احتمال داره اشتباها عكسهاي اصلي رو ريسايز كنيد
مسعود مهری
برای منم سواله...چون با توجه به لینک زیر نسخه I ظاهرا بهتره!
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0
مگر اینکه در لرزشگیر و یا ... تفاوتی داشته باشن!!
سلام به همه عزیزان....کسی میدونه چرا دوربین های 16مگاپیکسلی عکس های 16مگاپیکسلی خود را به صورت 16:9 نمیگیرند؟؟؟...و حتما باید گزینه 12 مگاپیکسل که 2592 * 4608
است را اتخاب کرد تا عکس ها را به صورت واید بگیرد؟؟؟...اینطوری فکر نکنم کسی از 16 مگاپیکسلش استفاده کنه....!!!!و جی پی اس در دوربین چه کارایی داره و با عرض معذرت فول
فریم یعنی چی؟....با تشکر فراوان
برای انکه در جهت طول سنسور، شما حداکثر 4608 پیکسل دارید. در نسبت 16:9 با استفاده از این طول یک کراپ 16:9 از سنسور استفاده میشود. یعنی باقی سنسور در بالا و پایین عکس استفاده نمیشوند. که از روی اجبار رزلوشن عکس شما در این حالت کمتر است. در صورتی که کل عکس زیر یک سنسور باشد، برای 16:9 از قسمت خاکستری استفاده میشود.
16x9.jpg
جی پی اس دوربین هم مختصات جغرافیایی که عکس در آن ثبت شده را در EXIF ذخیره میکند.
در مورد فریم، میتوان یک عکس را فریم نامید. همچنین در فیلم، مثلاً در استاندارد PAL، از نمایش 25 تصویر ثابت در طول 1 ثانیه، یک ثانیه تصویر متحرک ایجاد میشود، که به هر یک از تصاویر ثابت که یک بیست و پنجم ثانیه طول میکشند «یک فریم» گفته میشود.
ویرایش توسط AliShamshirian : Saturday 16 February 2013 در ساعت 17:19
GPS در دوربین، به منظور GeoTagging یا همان ثبت مختصات طول و عرض جغرافیائی و ارتفاع از سطح دریای آزاد (X/Y/Z) نقطه ی عکاسی، در اطلاعات فایل عکس، موسوم به EXIF بکار میرود. نشان میدهد که هر عکسی که شما گرفته اید، در کجای دنیا گرفته شده است. نرم افزارهائی هستند که این اطلاعات را روی نقشه پیاده میکنند و بصورت بصری به نمایش میگذارند.
Frame در وادی عکس و عکاسی، به دو معنی بکار میرود:
یکی قاب تصویر؛ و دیگری خود عکس.
قاب یا کادر، مستطیلی فرضی است که عکس، درون آن واقع میشود. یکی از هنرهای عکاس بلافاصله قبل از هنگام ساتر زدن، همان قاب بندی/ترکیب بندی ( یا همان Composition یا Framing ) است.
بین اهالی عکس، عبارتی مثل «سه فریم» به معنی «سه عکس» است ... معادل دیگری تحت عنوان شات (Shot) هم دارد ... یا بعنوان نمونه، شخص میگوید: «از همین سوژه، یک اکسپوز دیگر (به معنی یک فریم دیگر) هم دارم»
برای مطالعه توضیحات مربوط به FullFrame، این لینک را مطالعه بفرمائید.
برای تمیز دادن سایز سنسورهای مختلف، تصویر ذیل این لینک را مشاهده کنید.
برای جستجوی واژگانی که معنی آنها را هنوز نیافته اید، به دانشنامه ی عکاسی رجوع و واژه را در آن Search کنید.
سلام دوستان
چطوری از شعله عکس بگیرم؟
چیزی مثل شعله شمع
(پ.ن. دوربینم فوکوس دستی نداره)
ایا در دوربینی مثل دی 7000 بک فوکوس یا فرانت فوکوس را میشه بصورت نرم افزاری و داخل خود دوربین درست کرد یا نیاز به مراجعه به تعمیر گاه هست؟اگه نیاز به مراجعه هست کسی هزینه و مکان این کار را بلد هست من مشهد هستم