دوستان در مورد نویز همم همین مساله صدق میکنه ؟ یعنی مثلا روی سنسور های aps-c میگن 24 مگاپیکسل نویز رو زیاد میکنه . ایا اگر مگاپیکسل رو بزاریم مثلا روی 18 از این نویز کم میشه یا فرقی نداره ؟
دوستان در مورد نویز همم همین مساله صدق میکنه ؟ یعنی مثلا روی سنسور های aps-c میگن 24 مگاپیکسل نویز رو زیاد میکنه . ایا اگر مگاپیکسل رو بزاریم مثلا روی 18 از این نویز کم میشه یا فرقی نداره ؟
فرقی نمی کنه دوست عزیز به هر حال شما رزولوشون سنسور رو که کم نمیکنید. بلکه رزولوشون تصویر رو کمتر میکنید و این دو با هم نفاوت دارند.
سنسور 24 مگا پیکسلی همیشه 24 مگا پیکسل هست با اندازه فتو دیودهای ثابت و کوچکتر از فول فریم که نویز در اونها بیشتره. حالا شما اندازه تصویرتون رو کوچکتر کنید مثلا 9 مگا پیکسل باز همون مقدار نویز رو خواهید داشت.
درود
من قصد خرید دوربین دارم و فعلا اطلاعاتم در حد مطالعه مطالب است و همش تئوریه و عملی با دوربین کار نکردم. سوالم درباره فاصله کانونی لنز هست. مفهوم شماره های لنز رو کمی درک کردم اما یه سوالی برام پیش اومد مثلا وقتی گفته میشه لنز 55-18 یعنی از فاصله 18 متر تا 55 متر رو دوربین می تونه فوکوس بکنه و از اون فاصله به بعد رو تار و محو ثبت می کنه که ربطی به موضوع عکاسی ما نداره؟ آیا اینطور هست یا بد متوجه شدم؟
سپاس
دوست گرامی اینطور نیست که میفرمایید.
فاصله کانونی عبارتست از فاصله محل تشکیل تصویر تا سنسور دوربین که به میلیمتر بیان میشه. اگه اینطور بود که می فرمایید اونوقت نباید با این لنز اجسامی که در فاصله بیشتر از 55 متری هستند عکاسی کنیم چون تار میافتند. در صورتی که شما با این لنز می تونید تا بی نهایت فوکوس کنید. همچنین کمترین فاصله کانونی هم ارتباطی به 18 مم ندارد.
کمترین فاصله فوکوس، کمترین فاصله ای هست که بتونید هنگام عکاسی از یه شی روی اون فوکوس کنید که به سانتیمتر بیان میشه معمولا در این جور لنزها چیزی حدود 45 سانتی متر هست. یعنی اگه فاصله دوربین تا شیء کمتر از 45 سانت باشه، لنز عمل فوکوس رو نمی تونه انجام بده.
موفق باشید.
بله فاصله فکوس رو از صفحه سنسور حساب میکنند که با علامتی (یک دایره با یه خط افقی روی اون) روی بدنه دوربین مشخص شده.
درود
با توجه به اینکه در بدنه های فول فریم عمق میدان در یک فاصله کانونی و در یک دیاف مشخص در مقایسه با بدنه های کراپدار کمتر است ( ؟ ) آیا فرمول مشخصی وجود دارد که بتوان محاسبه کرد که عمق میدان در یک دیاف مشخص در بدنه فول فریم معادل عمق میدان در چه دیافی در بدنه کراپدار است؟ ( در یک فاصله کانونی ثابت )
سپاس
علاوه بر فاصله کانونی و عدد اپرچر و فاصله از سوژه، کادر هم مهم است. اگر برای مثال با دوربین کراپدار کانن و با لنز 50 م م با عدد اپرچر f/1.4 و فاصله 5 متری از سوژه ای عکس بگیرید، عمق میدان 50 سانتیمتر خواهد بود. اگر بخواهد از همان سوژه و همان فاصله با دوربین فول فریم به همان کادر برسید باید لنز 80 م م استفاده کنید که در این صورت عمق میدان حدود 33 سانتیمتر خواهد بود.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 20 October 2014 در ساعت 18:44 دلیل: اضافه کردن عدد اپرچر