البته Galaxy Camera و Galaxy S4 Zoom رو خیلی نمیشه گوشی هوشمند به حساب آورد ٬ چون کلا از فرم گوشی خارج شده اند مخصوصا قسمت لنزشون که بدجوری بیرون زده و اصلا در جیب جا نمیشه ! میشه گفت دوربین هایی هستند که قابلیت های یک گوشی هوشمند رو هم دارند. بر عکس اون رو نوکیا انجام داده یعنی هم لومیا 1020 و هم 808 گوشی هوشمند با دوربین قدرتمند ی هستند جالبه سنسور lumia 1020 و 808 از سنسور Galaxy Camera و Galaxy S4 Zoom بزرگتر هست!
متاسفانه منبع کلی پیدا نکردم.
ولی اگر این مورد براتون اهمیت داره فکر کنم با گشتن طولانی مدت ممکنه کسی لیست کرده باشه.
منتهی با کلمات کلیدی حساس جستجو کنید.
به طور مثال Mobile phones Variable/Adjustable aperture
موافقم ، در یک هفته ای که سعی کردم از این گوشی که برای یکی از دوستانم خریده بودیم استفاده کنم
بزرگترین مشکل سایز و بزرگیش هست.
یه مورد جالب هم هست.
یکی دیگه از دوستان من از 808 نوکیا استفاده میکنه ، از جایی که اگر یک عکاس بقصد خرید Galaxy Camera یا 808 رو داشته باشه انتظار تنظیمات دستی مناسبی داره
Nokia 808 خروجی با کیفیت و با جزئیاتی رو دارد ولی امان از کارایی و تنظیمات مناسب.
برای من کارایی ، امکانات و تنظیمات مشابه به دوربین هایی که حالت Manual دارند اهمیت بیشتری تا خروجی آنها دارد(چون مسلما خروجی با همین موارد کنترل میشود)
برای همین S4 Zoom رو از این لحاظ انتخاب بهتری میدونم.
و در کل قادر بودم عکسهای رضایت بخش تری با S4 Zoom ثبت کنم در مقایسه با 808 نوکیا.
بله . مطمئنا تنظیمات زوم نسبت به ۸۰۸ پیشرفته تر هست و زوم اوپتیکال هم داره که خیلی خوبه. فقط همین موضوع که آرگونومی بدی داره و بزرگه مشکل زاست . همین جور که گفتم بیشتر دوربین هست تا گوشی!
لومیا ۱۰۲۰ دارای یک برنامه به نام pro camera هست که تنظیمات دستی خوبی داره حالا دقیقا نمی دونم تا چه حد پیشرفته هست ولی فکر کنم برنامه خوبی باشه .با این برنامه حتی میشه دستی هم فوکوس کرد (البته منظور از دستی ٬ تغییر فوکوس به صورت نرم افزاری هست).
سلام به همه...
یه سوال داشتم امیدوارم دوستان کمکم کنن....
من علاقه مند به عکاسی هستم و اول راهم...اما نمیدونم برای وارد شدن به این حرفه تحصیلات دانشگاهی داشته باشم و عکاسی بخونم یا برم کلاس آموزشگاه ها؟.....
لطفا راهنماییم کنید،ممنون
برای وارد شدن به اين رشته شما فقط نياز داريد يک دوربين بخريد
برای بالا بردن اطلاعاتتون از همين فروم و کلاس های آموزشيش و منابع آنلاين ميتونيد استفاده کنيد
کلان کارهای هنری کسی به مدرک شما اهميت نميده مهم اينه کارتون خوب باشه
من رشته دانشگاهی هنر رو نميدونم در چه سطحه اما کلاً سطح اکثر رشته های دانشگاهی خيلی پايينتر از اون چيزيه که شما بيرون ياد ميگيری
طرف 4 سال برنامه نويسی ميخونه اما اندازه يک نفر که 2 دوره کلاس تخصصی بيرون رفته برنامه نويسی ياد نميگيره
(البته من به کلاس های آزاد هم علاقه ندارم چون طوری طراحی شده که شما رو تا مدت ها به کلاس وابسته نگه داره مثل کلاس های زبان که طرف 6 سال ميره کلاس ترم 60 ابی و قرمز و سبزه باز هم يک ايليتس رو نميتونه بالا 6 بگيره)
نظر شخصی من اينه:
يک دوربين بگيريد
يک کلاس مبتدی مثل کلاس های سايت رو طی کنيد که با اصول اوليه آشنا بشيد
راه که افتاديد ديگه خودتون کتاب ها و مقاله های مختلف رو بخونيد و ويدو های آموزشی رو ببينيد و اگر مشکل داشتيد از حرفه اي ها بپرسيد و بجای کلاس رفتن فقط تمرين کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
علت پیکسل سوخته چی هست؟
من حس میکنم 1نقطه روی اخرین زوم دوربین بر روی عکس ها هست
ایا بیشتر میشه؟
چطور میتونم مطمن بشم که پیکسل سوخته هست؟
احسان جان سری به این تاپیک بزن خصوصا پست 4. بازم سوالی بود دوستان مطمئنن بی جواب نمیذارن.
درود
650x400xDead-vs-stuck-pixel.jpg
نقطه سیاه پیکسل مرده(پیکسلی که توانایی ظبط هیچ نوری را ندارد).
نقطه قرمز پیکسل Stuck.پیکسلی که نور را دریافت می کند ولی به صورت اشتباه نمایش می دهد.
A dead pixel is a permanently damaged pixel that does not receive any power, which often results in a black spot on the camera LCD.stuck pixels always receive power, which results in a colored pixel that shows up in the same spot on the camera LCD or on the sensor/images.hot pixels only show up when the camera sensor gets hot during long exposures or when the ISO is cranked up above 400-800.
لینک مقاله
اول ببینید پیکسل های مشکل دار از کدام نوع هستند.اگر سیاه نباشند به راحتی قابل حل هستند.در هر صورت هیچ دلیلی نیست که این پیکسل ها بیشتر نشوند.
حسینی