سپاس از همه عزیزانم که منو رلهنمایی کردیدد.از تک تک عزیزان تشکر میکنم...بسیار مفید بود
Printable View
سپاس از همه عزیزانم که منو رلهنمایی کردیدد.از تک تک عزیزان تشکر میکنم...بسیار مفید بود
آیا کسی از دوستان از مد highlight tone priority در دوربین های کنون برای عکاسی منظره استفاده کرده.می خواستم ببینم مشکلاتی هم داره یا خوب جواب داده؟
با سلام
با افزایش فاصله کانونی یا دور شدن سوژه از شارپنس کم میشه؟
میشه گفت بهترین شارپنش مثلا برای 24-105 در چه فاصله ای هست؟
درود
افزایش فواصل در کیفیت تاثیر خاصی ندارد بلا یک استثنا
آن هم کیفیت خود لنز هست که بعضی لنز ها در فوکال های بالا تار میشوند!
سوال دوم شما خارج از تاپیک است و در تاپیک لنز خودتان مطرح کنید که کسانی که این لنز رو در اختیار دارند به کمک شما بیایند!
در لنز های نرمال میشه فاصله رو تاثیر در کیفیت داد زیرا عدد دیافراگم در Focal های مختلف متغیر است!
و این امر به موردی باز میگردد که بازدهی لنز در چه دیافراگمی بیشتر است!
هزاران موارد دیگه هم میشه تاثیر داد ولی در تئوری قضیه این مورد بیشترین تاثیر را دارد!
مشکل خاصی که نداره برای کنترل داینامیک رنج استفاده میشه با توجه به اینکه در عکاسی طبیعت ما آسمان یا دریا و گاهی هر دو و بخشهایی که در سایه و آفتاب قرار دارند را همزمان داریم این مد پیشنهاد شده تا بتوان ثبت بهتری داشته باشیم.نقل قول:
آیا کسی از دوستان از مد highlight tone priority در دوربین های کنون برای عکاسی منظره استفاده کرده.می خواستم ببینم مشکلاتی هم داره یا خوب جواب داده؟
در استفاده از این مد تاثیر آن را کم دیدم نسبت به دوربین فوجی که قبلا استفاده میکردم ولی خودتان میتوانید آزمایش کنید و اثر آن مشاهده کنید.
دوستان یه نفر هست که ازش به عنوان مدل استفاده میکنم
وقتی ازش عکس میگیرم وقتی میخنده روی خط خندش گود عمیق سیاه رنگ تو عکس میفته که با روتوش و ادیت نمیشه برداشت
کجای کارم اشتباه هست ؟
سافت باکس سمت راست و چتر چپ میتابه به صورت
جواب سوال شما نتیجه زمان گذاشتن در نورپردازیه.
اگر نمونه بدید شاید بشه کمکی کرد:;)
... چی باشه بهتره؟
در حالت عادی وقتی سایز دیش یکی باشه ، کنتراست نقراه ای بیشتر است.
توصیح اینکه این 2 مدلی که شما انتخاب نمودید سایز داخل دیش متفاوت است و حتما سفید 130 درجه نیست.
سفید نرم تر است و برای پرتره مناسب تر. نور نرم از فاصله نزدیک( همان طور که اسمش مشخص است بیوتی دیش بیشتر در پرتره کاربرد دارد)
دوستان وقتی سوژه روی زمین نشسته یا خوابیده باید به چه صورت عکاسی کرد ؟ چون هر چه قدر خم میشم نمیتونم چشمی دوربین رو ببینم - فقط در صورتی میتوتم که خودمم بخوابم
عکاسان به چه صورت از مدل های نشسته و خوابیده عکس میگیرن ؟
می خوابیم زمین! اصلا کار سختی نیست. اگر سکو داشته باشید لازمه اش سقف بلند استنقل قول:
عکاسان به چه صورت از مدل های نشسته و خوابیده عکس میگیرن ؟
سلام دوستان .یه فلاش national pe-3057 مفت پیدا کردم که یه مقدار مشکل داره.میخوام بدونم آیا ارزش تعمیر داره یا ازش صرف نظر کنم.با تشکر
سلام.. امروز یه چیز جالب و عجیب واسم پیش اومد.. دوربین رویه سه پایه و کادر ثابت و در حالت تقدم دیاف هست و رویه ایزو 100.نور سنج دوربین رویه نقطه ای
1-وقتی از ویزور عکس میگیرم سرعت 1/4 میرنه..
2-از ویزور با فلاش پاپ اپ رویه ttl بازم 1/4 میزنه
3- با لایویو بدون فلاش 1/4
4-با لایویو با فلاش 1/8 !!! چرا؟؟
<"... چی باشه بهتره؟
در حالت عادی وقتی سایز دیش یکی باشه ، کنتراست نقراه ای بیشتر است.
توصیح اینکه این 2 مدلی که شما انتخاب نمودید سایز داخل دیش متفاوت است و حتما سفید 130 درجه نیست.
سفید نرم تر است و برای پرتره مناسب تر. نور نرم از فاصله نزدیک( همان طور که اسمش مشخص است بیوتی دیش بیشتر در پرتره کاربرد دارد)[/QUOTE]">
بیوتی دیش از شرکت buff .....سایز و عمق هردو رنگ یکی هستن اما زاویه تابش متفاوت!
Paul C. Buff - White High Output Beauty Dish
کاربردتان مهم است. زاویه سفید بسته تر است !نقل قول:
نقل قول:
بیوتی دیش از شرکت buff .....سایز و عمق هردو رنگ یکی هستن اما زاویه تابش متفاوت!
فکر می کنم این لینک را ببینید خوب باشد [url=http://www.zarias.com/modifiers-from-day-03-of-my-creativelive-class/]I've moved the blog –> zackarias.com/blog
دوربینم 7d ..ورژن فریمور هم اخرین یعنی 2 هست.. این اتفاق با فلاش 430 و نایسین 866 هم وجود داره!!
امروز یکی ازعکاسهای قدیمی دیدم . یه صحبتی کرد که درمورد صحت حرفاش شک کردم. ...
گفت یه کنون 5d با سنسور red گرفته !! چنین چیزی ممکنه؟
البته اونو از یه شرکت خارجی سفارش داده بود واسه فیلم برداری با دینامیک رنج بالا و بیت ریت 138 و non stop !!
حدود 15 هزار دلار بابت اون پرداخت کرده بود. گویا پردازنده اونم دستکاری کردن و با یک میکروپرسسور اونو پروگرام جدید کرده بطوری که مثلا واسه انجام فوکوس تویه هر فوکال رنج لنز بصورت دستی تنظیم کردن و ....
کسی اطلاعاتی داره؟
بکار بردن هود لنز چه مزیتی در عکاسی استودیویی بهمراه خواهد داشت؟
با تشکر
در عکاسی استودیو نیز نقش جلوگیری از فلیر یا نورهای مزاحم ا رو داره....نقل قول:
بکار بردن هود لنز چه مزیتی در عکاسی استودیویی بهمراه خواهد داشت؟
با تشکر
سلام
تعریف NodalPoint چیه ؟! (تو عکاسی پانوراما)
پیداش نمیکنم!! چند وقت پیش تو یکی از صفحات تالار دیدمش یادم نمیاد کدوم تاپیک بود، تو ویکی هم نبود
ممنون
نودال پوينت مهمترين نكته در عكاسي پاناروما هست ... شايد پيش امده باشد كه هنگام تلفيق چند شات از يك منظره جهت ساخت پانوراما متوجه عدم همپوشاني دو يا چند شات بدليل تغيير پرسپكتيو شويد ...! نودال پوينت نقطه اصلي تجمع تصوير ميباشد كه با چرخاندن دوربين در اين نقطه چه در محور عمودي و چه افقي تمامي تصاوير حاصله از يك معادله پرسپكتيو بهره ميبرند و ديگر دچار عدم همپوشاني نخواهيد بود ...
دوستان کسی هست که در مورد نقطه نودال دوربین و روش بدست اوردن اون اطلاعاتی داشته باشه و در اختیار ما بزاره ؟
ممنون
از این لینک استفاده کنید.
http://www.panoramabrackets.com/imag...nodalpoint.pdf
به کمک این روش می تونید Nodal Point دوربین و لنز تان را به دست بیاورید.
این ویدیو هم کمک می کند برای درک بهتر...
www.youtube.com/watch?v=k0HaRZi-FWs
اصولا نیاز نیست برای هر پانورامایی (و هر فوکال لنتی) نودال پوینت را پیدا کنید. عملا در 18 مم روی بدنه کراپدار خطای پارالکس به آن اندازه ای نیست که نرم افزار از پس تصحیح آن در پانوراماهای معمولی بر نیاید. اما برای فوکال های وایدتر (الترا واید و فیش آی) و همچنین پانوراماهای 360 درجه یا پانوارماهایی که قسمتی از فضای 360 درجه هستند به صورتی که اجسام خیلی نزدیک به دوربین هم وجود داشته باشند. پیدا کردن این نقطه و استفاده از آن لازم است.
اما برای پیدا کردن نودال پوینت روش های زیادی در نت هست ولی اساس کار همه روش ها به این صورت است که، دوربین روی هد مخصوص نصب می شود. هد قابلیت رگلاژ دوربین به عقب یا جلو را دارد، از یک جای ریل شروع می کنیم، فرق نمی کند از کجا! ابتدا در کادر رو به روی دوربین یک میله (ترجیحا جسمی که لبه مشخصی در هر دو طرف داشته باشد) پیدا می کنیم. آن جسم را در قسمت راست کادر قرار دهید، در بک گروند پشت میله جسمی را نشان کنید، حال در همان حالت به آرامی دوربین را بچرخانید تا میله در قسمت چپ کادر قرار دهید، آیا جسم نشان شده در بک گروند در همان وضعیت نسبت به میله قرار دارد یا خیر؟ اگر نه با کمی جلو یا عقب کردن دوربین روی ریل هد مراحل بالا را دوباره تکرار کنید تا این چرخه به خطای حداقل (یا صفر خود) برسد.
وقتی که خطا به صفر رسید، اگر هد دست ساز است، آن نقطه را روی هر علامت بزنید، اگر هد آماده خریدید، عددی که روی خط کش ریل است به خاطر بسپارید.
پ.ن: تعجب می کنم دوستان رنج انتظار برای جواب را، در قبال دریای اطلاعات پیش رویشان، که با یک جستجوی کوچک قابل دسترسی است، به جان می خرند. (نمونه اش همین لینک که اتفاقا به خوبی هم توضیح داده است.)
--------------------------------------------
یک نکته که از فرط بدیهی بودن گفته نشد این است که خط فرضی محور لنز در همه حال از تقاطع محور چرخش و نودال پوینت باید بگذرد! (جمله اش سخت است، تجسم سه بعدی کنید!)
با جناب قبادی خط رو خط شدیم. شرمنده ...
سلام دوستان
یک نفر بهم پیشنهاد کاری رو داده که میخوام با شما دوستان مشورت کنم.
یه سری تابلو نقاشی(رنگ روغن) هست که قرار هست ازشون عکس بگیرم و قرار هست توی یک بروشور چاپ بشن.
جنس نقاشی ها براق نیست خیلی، و میشه با فلاش عکاسی کرد و انعکاس هم نداشته باشیم.
سوالم این هست که به نظر شما با فلاش عکاسی کنم یا با نور خورشید از پشت پنجره ؟ اگز پاسختون نورپردازی با فلاش هست، چه چیدمان نوری رو پیشنهاد میکنید ؟ 2 تا سافت باکس از چپ و راست با قدرت یکسان خوب هست ؟ راهنمایی کنید ممنون میشم..
در ضمن مسئله مهم دیگه ای که هست رنگ هست..میخوان رنگ ها دقیقا مثل خود عکس باشه.. اگر قرار شد با فلاش بگیرم، Raw بگیرم و بعد وایت بالانس رو روی نور روز بذارم خوبه به نظرتون ؟ البته اگر کارت خاکستری داشتم عالی میشد ولی ندارم..
بنده مدتها از این تابلو ها عکاسی کرده ام هم رنگ روغن هم سیاه قلم
بهترین را استفاده نور طبیعی اتاق و استفاده از سه پایه است ، نور محیط باید یکنواخت باشد در این صورت هیچ مشکلی نخواهید داشت
حتماً راو عکاسی کنید در صورت وجود رفله های احتمالی از فیلتر پلاریزه استفاده کنید.
ممنون بابت راهنمایی..
شما تجربه این کار رو با فلاش استدیویی هم داشتید ؟
فلاش استديويي خير اما با فلاش اكسترنال آن هم تك شاخه قبلا تست كرده ام درصورتي كه شيشه جلوي نقاشي نباشد كه معمولا نيست ميشود از فلاش هم استفاده كرد اما من نور فلاش را براي اين كار دوست ندارم و ترجيح ميدهم از سرعت كم شاتر ، سه بايه ، ريموت و قفل آينه استفاده كنم.
سلام امیدوارم از این سوالم پاسخی بگیرم:::happy:::
رویه بعضی لنزها در قسمت نشان دهنده فاصله فوکوس یه سری درجه را رنگ قرمز مشخص کردن که به Infra-Red Focus شناخنه میشه..ممکنه توضیح بدید چیه و چه کاربردی داره؟
طول موج نور فروسرخ از طول موج نورهای مریی بلندتر است . و از این رو باید به لنز فیلتری مخصوص ( فیلترهای ریتن ) الحاق شود تا جلوی همه نورهای مریی را بگیرد و دوربین فقط نور فروسرخ را جذب کنه ، از این رو باید لنز را کمی جلوتر از شی مورد نظر فوکوس کرد . ( فاصله لنز تا سطح حساس ، اندکی بیشتر می شود ) و چون با حضور این فیلترهای با دانسیته بالا نورهای مریی عبور نمی کند و نمی توان از روی ویزور وقتی که این فیلترها قرار دارند فوکوس کرد . باید با قرار دادن دوربین بر روی سه پایه ابتدا فیلتر را برداشت ، عمل فوکوس را انجام داد و بعد فیلتر را نصب کرد و سپس شاخص را بر روی شاخص اینفرارد تغییر داد . بر روی لنزهایی که این شاخص را ندارند باید با تست انجام شود ( که البته خود این فرایند کمی مفصل است ) . اما برخی لنزها خودشون این شاخص رو بر روی خودشون دارند ، کار رو بسیار ساده تر می کنند .
همچنين براي فوكوس روي فيلم مادون قرمز (آنالوگ) اين نقطه به جاي خط فوكوس استفاده ميشود. به خاطر تفاوت طول موج نور مادون قرمز با نور مرئي فاصله كانوني عدسي براي اين نوع نور فرق ميكند
سلام دوستان. من قصد خرید دوربین دارم
حرفه ای نیستم ولی به عکاسی خیلی علاقه دارم تقریبا دوست دارم هرجا و مکانی یه عکس خوب بگبرم
بین دوربینهای نیکون 3100 و3200 و 5100 و همچنین کانن 1100 و کانن 550 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
میخوام که لنزش قابل تعویض باشه و کیفیت عکس عالی داشته باشه
کلا بین این مدلها تفاوت آنچنانی وچود داره؟ مثلا بین 3100 و 5100 خیلی تفاوت وجود داره؟ 5100 حدود 300 تا 400 تومن گرونتره ایا ارزش هزینه اضافی رو داره؟
ممنون
از تاپیک زیر استفاده کنید زودتر به جواب خود میرسید.
http://forum.akkasee.com/f28/t8700.html
سوال شما در جای مناسبی مطرح نشده، توی تاپیک زیر بپرسید تا زودتر به جواب برسید
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR
دوستان زمانی که چند شات از یک سوژه در استودیو می گیرم از پنج تا دو تا فوکوس نیست! لنز رو بردم تعمیرگاه مرکزی وگفتند هیچ مشکلی در لنز نیست. قبلا این مشکل رو مطرح کرده بودم و دوستان گفتند با سه پایه هم نتایج رو منتقل کنم. با سه پایه حدود 50 تا شات گرفتم در حالات مختلف
با سرعت های 1/60 و 1/160 و 1/200 و دیاف های 4 و 5.6 و 8 و فوکال 105 و 70 و با مود 2 ثانیه و 10 ثانیه و حتی ریموت عکسبرداری کردم که نتایج از لحاظ آمار فوکوس صحیح تقریبا یکسان بود.
انتظار داشتم در سرعت 1/200 روی سه پایه و با ریموت دیگر اثری از عدم فوکوس نباشه ولی متاسفانه بود!!(من بیشتر موضوع رو نتیجه موشن بلور می دونم تا عدم فوکوس صحیح)
چند مود رو امتحان کردم
1-اسبیلایزر رو خاموش کردم که اوضاع خیلی بد تر شد.
2- آینه رو قفل کردم که با کمال تعجب بدتر شد
3- در حالت لایو ویو تمام عکس ها فوکوس از آب در می آمدن
4- در حالت فوکوس منوال هم امتحان کردم که از سه عکس یکیش موشن بلور داشت.
عکس ها رو در منزل گرفتم و روی سه پایه منفروتو 055 و هد 804rc2
من که حسابی گیج شدم گفتم با شما در میون بگذارم نظر شما رو هم جویا بشم
سلام
دوستان ایا لنزی وجود داره که سوپر زوم باشه ؟ یعنی مثل این دوربین های سوپر زوم بزرگنماییش مثلا 40-50 برابر باشه ؟
اگه اره تقریبا چه قیمت هستن ؟
دوست عزیز فکر کنم معنی 40x و 50x رو شما بد متوجه شدید. اون یعنی بیشترین فاصله کانونی اون لنز، 50 برابر کمترین فاصله کانونیشه. توی دوربین های کامپکت، به خاطر کوچک بودن سنسور، می شه چنین چیزی داشت. ولی توی SLR ها چنین چیزی معنی نداره. کیفیت اپتیک اگر هم بسازن خیلی پایین میاد.
خیر ... ولی اگر خیلی پولدار باشید، می توانید بدهید برایتان بسازند.
علی رغم وجود تکنولوژی چنین لنزی دلایل زیادی برای نساختنش هست، اینکه وزن زیادی که خواهد داشت، طول بلندی که خواهد داشت، عدسی های زیادی خواهد داشت، که غالبا در چنین دامنه ای برای تصحیح خطاهای اپتیکی شما احتیاج به تمهیدات ویژه و استفاده از عدسی های خیلی گران خواهید داشت همه و همه این ها باعث خواهد شد که قیمت بالایی داشته باشد.
لنزی مثل 18-200 و 28-300 با دامنه تقریبا 11x وسیع ترین دامنه ها رو در بین لنزهای موجود دارند.
در تکمیل فرمایشات جناب عبدالپناه
لنز جدید زوم نیکون 18-300 با دامنه 16.7x
Nikon | Imaging Products | AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR
با دوربین های اس ال ار میشه عکاسی مادون قرمز کرد(کنون 7 دی) ؟ یا باید اول محافظ رویه سنسور برداشت؟اگه بدون دستکاری دوربین توسط یه فیلتر مادون قرمز عکاسی کرد نتیجه قابل قبولی میگیرم؟
بله می شود عکاسی کرد.
تا آنجا که من می دانم. اگر فیلتر مادون قرمز روی سنسور را بر ندارید، احتیاج به زمان نوردهی بیشتری دارید.
--------------------------------------------------------------
این لینک هم توضیحات خوبی دارد.
http://img4up.com/up2/06665862851363661763.jpg
دوستان چطور میشه عکسهایی تا این حد شارپ گرفت ؟
ایا به دوربین و لنز مربوط میشه ؟ و تا حدی هم ویرایش ؟!
مثلا با D7000 و 18-105 میشه چنین عکسهایی گرفت ؟
یک سوال برای من پیش اومده
آیا کمترین فاصله فوکوس لنز و اندازه دیافراگم با هم نسبتی دارند ؟ !!
میشود :
Camera NIKON D7000
Focal Length 105mm
Shutter Speed 1/80 sec
Aperture f/18
ISO/Film 100
فایل پیوست 35944
همانطور که می دانید افزایش (بستن) و کاهش (بازکردن) عدد دیافراگم باعث به ترتیب افزایش و کاهش عمق میدان میشود! که این تابع فاصله کانونی لنز است!
به نظر من فاصله کانونی لنز باعث به دست آمدن کمترین فاصله فوکاس لنز می گردد البته با کوچکترین عدد دیافراگم. چون بحث نور ورودی به لنز است.
جسارتا تفاوت لنز معکوس با ماکرو در چیست ؟
من بیشتر عکسهای خوبی که توی فروم از ماکرو میبینم از تکنیک لنز معکوس استفاده کردن
در کل کدام یک بهتر است ؟!
سلام
لنز معکوس معمولاً برای بزرگنمائی بیش از یک به یک به کار می رود و چون عمق میدان در این شرایط بسیار کم است معمولاً عکس هائی که با لنز معکوس تهیه می شوند به روش استکینگ درست می شوند یعنی چندین عکس از سوژه تهیه می شود که در هر عکس بخشی از سوژه در فوکوس قرار دارد بعد با استفاده از نرم افزارهای مخصوص این عکس ها را به ترتیبی ترکیب مب کنند که کل سوژه در فوکوس باشد.
سلام لینک exif veiwer موزیلا رو اگه کسی داشت مرحمت بفرماید :think:;