محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
سلام
رزولوشن دیفالت در ACR 240 است می توانید در همان مبدل RAW رزولوشن را 300 یا مقدار دیگری تعیین کنید.
درود
شما وقتی فایل Raw رو در Adobe Camera Raw باز میکنید و بعد از کار روی آن ذخیره میکنید رزولوشن تبدیل به 240 میشود دلیلش این هست که به صورت پیش فرض روی حالت 240 است میتوانید آنرا به 300 تغییر دهید با کلیک کردن روی جایی که در عکس زیر فلش قرمز با آن اشاره کرده:
ضمنا برنامه Capture NX 2 را امتحان کنید و ببنید که رنگها و وقت صرف شده برای کار کردن در کل خروجی کار چگونه خواهد بود بهترین فرمت برای خروجی گرفتن هم Tiff 16 bit هست.
پی نوشت: با جناب حمزه ای خط رو خط شدم
موفق باشید
انوش
خب اول بگم منظور من از چاپ افسته، و پیشفرضم اینه که با تغییر dpi تصویر resize نشه (تعداد پیکسلهای تصویر شما تغییر نکنه) با این حساب:
واقعا نمیشه یک عدد را به عنوان dpi مناسب به صورت قطعی برای چاپ تعیین کرد! بستگی به خیلی عوامل داره ... حتما توجه کنید یک عکس مثلا چهار مگاپیکسلی در سایز A4 زیر 150 dpi هست و برای رسیدن به دیپیآی 300 باید حتما resize بشه!
حالا اگر همه چیز قابل قبول باشه عموما برای A4 مقدار 300 dpi را مناسب میدونند (تقریبا یک عکس 8.5 مگاپیکسلی). ولی من کاری داشتم که با دیپیآی 120 هم چاپ کردم (در قطع A4) و به سختی پایین بودن آن قابل تشخیص بوده ولی مطمئنم شرایطی پیش خواهد آمد که حتی برای همان اندازه A4 شاید 300 هم کم باشه ...
مجتبی ناظمی
چاپی که در چاپخانههای بزرگ انجام میشه (مثلا کتاب و مجله و ... ) چاپ افست میگن. یا در واقع چاپی که در پروسه فایل > فیلم > زینک > چاپ > صحافی، انجام میشه. البته بیشتر از سه یا چهار سالی هست که دیگه پروسه فیلم حذف شده و مستقیم خروجی زینک گرفته میشود.
عکس زیر تصویر یک دستگاه چاپ افست چهار رنگ هست.
کد:http://www.manroland.ca/Products/SheetfedOffset/500Gallery/R500_3201_CI8.jpg
مجتبی ناظمی
سلام دوستان
معذرت می خام اگر سوالم بی ربط به این تاپیکه اما واقعا نمیدونم باید کجا بپرسمش !
سوالم برای اساتید بسیار مسخره شاید یه نظر بیاد اما خوب من آمتورم دیگه !
دوستان من می خواستم بدونم اصطلاح فول فریم یعنی چه ؟ :biggrin:
توی موضوعا نتونستم تعریفی براش پیدا کنم ! ممنونم