درسته، تفاوت دارند ولی نه در حدی خیلی بالا به همین دلیل میگم به نظرم قابل قبول نیومد و بیشتر از این روش حساب میکردم از یک سری از ریویو ها که دیده و خونده بودم.
درسته، تفاوت دارند ولی نه در حدی خیلی بالا به همین دلیل میگم به نظرم قابل قبول نیومد و بیشتر از این روش حساب میکردم از یک سری از ریویو ها که دیده و خونده بودم.
با سلام
جایی در مقالات سایت در مورد وایت بالانس در فایلهای RAW اینطور خواندم:
ولی من وقتی Raw عکاسی می کنم، تغییرات وایت بالانس روی عکس اعمال میشه! قضیه چیه؟در این فرمت تغییری به منظور تنظیم White Balance انجام نمی شود. تنها تنظیماتی را كه كاربر برای White Balance انجام داده ، در همان Tag همراه فایل، ذخیره می شود اما اصل فایل تغییری نمی كند.در این حالت میتوان بهترین تنظیم دمای رنگ را برای فایل اصلی انجام داد.
ممنون
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685
اگر منظور در نمیشگر دوربین هستش: با توجه به تنظیمات شما از نظر وایت بالانس و تا حدی نوردهی نشان خواهد داد. گویی با فرمت Jpeg عکاسی کردید.
اگر منظور در مونیتورتون هست باز هم همون تنظیمات در موقع نمایش اعمال میشه ولی اصل فایل چیز دیگه اس. دقت کنید که حتی اگه شما با فرمت Jpeg هم عکاسی کنید باز هم میتونید وایت بالانس و نوردهی رو تا حدی تغییر دهید اما انعطاف این تغییرات بسیار کمتر از فرمت خام هستش و عموما باعث ویرایش تخریبی عکس میشه ولی در فرمت خام وسعت تغییرات بیشتر هست به طوری که مثلا برای تغییر وایت بالانس توفیری با تنظیم کردن حین عکاسی ندارد.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
اگر منظور شما از تغییرات وقتی است که در مونیتور دوربین می بینید بله اثر دارد ولی فقط برای نمایش در مونیتور دوربین ( که یک Preview است تا اصل عکس ) اما وقتی به کامپیوتر انتقال یابد و در آنجا مورد بررسی قرار دهید هیچ اثری ندارد و به راحتی در کانورتور می توانید آن را عوض کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام به همه !
دوستان حدود 2 هفته پیش من یک سری سوال در مورد دینامیک رنج و فول فریم و ... پرسیدم ، دوستان منو فرستادند پی خوندن مقالات آدرس زیر :
http://www.akkasee.com/sn/papeLlist
که الحق عالی بودند، اکثر مقالات را خواندم خیلی هارا هم دو بار ! و حالا احساس میکنم باید خیلی بیشتر بخوانم، :biggrin:
میخواستم اگر ممکن است باز هم مقالات یا کتابهای دیگری که به درد یک مبتدی می خورد به من معرفی کنید،
یک دنیا تشکر
اشتباه زدم شرمنده ،
http://www.akkasee.com/sn/paperList
دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای برای من نداره ؟
در اگزیف برخی عکسها نام و مشخصات عکاس هم دیده میشود
آیا با D90 این امکان وجود دارد؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson