سلام به اساتید و دوستان عزیز
سال جدید برا حقیر سال هجرت از کانن به نیکون (معشوق دیرینه) بود
این اتفاق میمون با یک بدنه D90 رخ داد
از اونجایی که بنده به هزار و یک دلیل فقط بدنه رو ابتیاع نمودم بدیهه که برا دوربینمون همچو زنان خیره سر حجره به حجره شو به شو هرچند وقت یه لنز امانت مهمون میکردیم
اما پس از اینهمه تصدیع خاطر نمودن سوالاتی برا حقیر پیش اومده که جایی رو بهتر از ین سایت ندیدم
...
مدتی لنز فول فریم 50G f1.4 نیکون رو استفاده میکردم ولی متاسفانه بعداز دیدن خروجی مشاهده میکردم که دوربین یه پله عقب تر از محلی که من نقطه فوکوس انتخاب کردم فوکوس کرده وطبیعتا نقطه انتخابی من فلو شده
البته چند وقت پیش یه چند ساعتی 18 105 رو هم رو دوربین داشتم ولی یادم نمیاد که همچین مشکلی برام پیش اومد یا نه هرچند ازین بخاطر نیاوردن احتمال میدم که نه:cool:
دیروز توفیق رفیق بود وبخت یار که دستمون به لنز نازنین 14 24 f2.8 رسید یه چند تا شات هم با این لنز زدم
ولی در کمال ناباوری باز دیدم بااین لنز هم همون حکایت 50:(
...
سوال بنده
خطای فوکوس به لنز مربوط میشه یا بدنه و یا هر دو؟
آیا فرقی بین فوکوس در لنزهای فول فریم وکراپ البته روی بدنه های یکدیگه وحود داره یا خیر؟
اگه سوالات بالا چرت و پرت و بی معنی نبوده ایا این مشکل حل شدنیه؟
ایا جمله کالیبره کردن لنز با بدنه به این مساله ارتباطی داره واگر بله چطور میشه این کار رو انجام داد
...
بازهم عذر میخوام
همیشه سعی کردم مطالب دوستان رو بخونم وبه خودم اجازه ندادم بخاطر بیسوادیم در بحث ها شرکت کنم ومطلبی در فروم ها بنویسم لذا اگه خیلی نامربوط نوشتم حمل بر بیسوادی کنیدوبه دیده اغماض بنگرید
...
ضمنا روز معلم رو به جناب مشهدی وحید عزیز که چند سالیه درهمین سایت افتخار شاگردیشو دارم تبریک میگم
آنانکه زما دور ولی در دل و جانند بسیار گرامی تر از آنند که دانند
یاعلی
کمترین حسین