رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام ببخشید که اینقدر سوال میپرسم
این سوال چند روزیه ذهنمو مشغول کرده
- رابطه حساسیت با کنتراست و Dynamic range چیه؟؟
یا بهتر بگم منطورم اینه که با افزایش حساسیت آیا کنتراست بیشتر میشه یا کمتر، و دیگر اینکه آیا با افزایش حساسیت Dynamic range بیشتر خواهد بود یا کمتر؟؟
از دوستان خواهش میکنم دقیق جواب بدن و از آوردن احتمال خودداری کنن، چون جوابه این سوال خیلی خیلی برام مهمه!!
پیشاپیش تشکر
موفق باشید....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
به صورت کلی هرچه ایزو یا همان حساسیت را بالا ببرید داینامیک رنج کاهش پیدا می کنه. کنتراست؟ به موارد زیادی مربوط میشه. کنترل اون موارد با بالا رفتن ایزو دشوار تر می شود.
سلام
ايزو با كنتراست نسبت مستقيم و در نتيجه با دايناميك رنج نسبت معكوس دارد. هرچه از ايزو بالاتر استفاده كنيد قابليت تهيه ي عكسهاي با كنتراست بالا بيشتر مي شود و طبيعتا دايناميك رنج كاهش مي يابد.
براي درك بيشتر موضوع تصور كنيد كه ايزو بالا مساوي است با دانه هاي درشت تر نقره (در عكاسي فيلمي) و بنابر اين با وجود دانه هاي درشت (عكس Grain اي تر) طبيعتا اختلاف تن هاي خاكستري كمتر و در نتيجه عكس خيلي زبر تر مي شود كه نتيجه اش كنتراست بالا خواهد بود.
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 5 February 2011 در ساعت 21:50
فرهاد حسيني
1 سوالی که برا من پیش اومده اینه که سرعت فوکوس لنزهای دارای موتور فوکوس وقتی روی بدنه بدون موتور فوکوس استفاده میشه از حالتی که روی بدنه موتور دار باشه کمتره؟
اینجوری بپرسم بهتره روی بدنه دارای موتور فوکوس اگه قابلیت فوکوس خود بدنه رو خاموش کرده باشیم (روی D7000 من سوئیچ موتور فوکوس دیدم) سرعت فوکوس بیشتره ؟ یا وقتی که فوکوس لنز خاموش باشه و فوکوس اتومات بدنه فعال باشه؟
شرمندم سوالم خیلی طولانی شد!
Nikon D3100 +Nikkor 18-55
درود
در نیکون بدنه هایی که موتور فوکاس دارند ( D90 به بالا ) وقتی لنزی روی آنها بسته شود که لنز موتور فوکاس دارد ، موتور فوکاس موجود در بدنه غیر فعال میشود و باقی ماجرا به خود لنز مربوط خواهد بود.
شما در صورتی فرقی در سرعت فوکاس بین دوبدنه D300 و D90 می بینید که خود لنز موتور فوکاس نداشته باشد تنها در این صورت با همان لنز روی D300 فوکاس سریعتری خواهیم داشت.
این موتور فوکاس موجود در بدنه در صورتی استفاده خواهد داشت که شما قصد داشته باشید از لنز های قدیمی نیکون روی دوربین های امروزی استفاده کنید و گرنه لنز های که طی سالهای اخیر ساخته شده اند همگی دارای موتور فوکاس بوده و فرقی هم نمیکند که شما آنرا روی D3000 بسته باشید یا D300s
موفق باشید
انوش
سلام
امروز متوجه شدم رویه گریپ BG-E7 در قسمت در باطری در حال جدا شدنه ، و بادست کنار میره ، از چه چسبی برای چسبوندنش استفاده کنم به نظر عزیزان بهتره؟
Grip.jpg
با اجازه فرهاد خان : این چسب اسمش kraft است و به گفته فرهاد خان هوا خشکه . یعنی قبل از چسباندن حتما بگذارید چند دقیقه خشک شود.
نادر مسلمی