سلام.
ممنون از جناب میر و روجایی.
بیشتر نگرانیم از یخ زدن اینه و دیگر قطعات مکانیکی دوربین بود.وگرنه دوربین کامپکتی مثل اچ 10 سونی فکر نمی کنم به جز ایراد در باطری که در اثر سرما بوجود میاد،قطعه دیگری واسه یخ زدن داشته باشه (البته به زعم من).
یادمه بهمن ماه پارسال با اصغر رفته بودیم بیرون و ایشون 350دی داشتن.هوا هم سرد بود که پس از کمی عکاسی دوربین اصغر هنگ کرد ولی دوربین من مشکلی براش پیش نیومد.(همین اتفاق هم باعث شد که اصغر بره 7دی بخره;))
ممنون.
با عرض معذرت یه نکته ای جا موند در مورد دوربین ها بگم که یه محدوده دمای کاری(Operating temperature) دارن و یک محدوده دمای نگهداری (Storage temperature) که برای هر دو دوربین مورد نظر یکیه و برابره با:
Operating temperature: 0 to 40°C
Storage temperature: –20 to +60°C
دلیل حساسیت بیشتر دوربین های DSLR فکر کنم بخاطر داشتن قطعات مکانیکی ظریف باشه.
مهدی روجایی
سلام
سوای خالی شدن سریع باطریها در هوای سرد, آنچه که بیشتر به دوربین آسیب میرسونه, تغییرات شدید و سریع دماست, بویژه اگر دوربین از یک محیط بسیار سرد وارد محیط گرم شود. این عمل باعث ایجاد condensation یا قطرات آب درون لنز و دوربین میشود که بسیار مضر است. لذا باید این تغییر دما به تدریج انجام شود. هنگام سوار شدن به ماشین دوربین و لنزهاتون را با یک پتو یا لباس بپوشانید تا بخاری ماشین دمای لوازم را خیلی سریع بالا نبرد. غیر از این موارد منع جدی در استفاده از دوربین در هوای سرد وجود ندارد و اشکالاتی از قبیل هنگ کردن و غیره معمولا در اثر خوابیدن باطری به وجود می آیند.
ببخشید
سرگرم خوندن یک فایل PDF اموزش عکاسی بودم نوشته بود یک راه ساده برای پخش کردن نور فلاش سر خود دوربین ها چسبوندن کاغذ کاهی روی فلش سرخود است.به نظرم جالب امد و تست کردم.تغییرات خیلی محسوسی احساس نکردم.
اساتید تست کردند؟واقعاچواب میده ؟
ممنونم.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام به همه اساتيد
گزينه Tone Mapping كه در برنامه Photomatix كار اصلي HDR رو انجام مي دهد در فتوشاپ چگونه مي توان استفاده نمود؟ فتوشاپ كه Tone Mapping نداره .. آيا صرفا بازي كردن با Exposure و كنتراست و Level كافيست؟؟
با تشكر
فتوشاپ نیز قادر به Tone mapping است. کافیست ابتدا عکس های براکتینگ خود را از طریق Merge to HDR Pro وارد فتوشاپ کنید و پس از ادغام اولیه آنها، در صفحه ای که فایل ادغام شده ۳۲ بیتی را نشان میدهد، گزینه تبدیل به ۱۶ بیت را انتخاب کنید و سپس به Tone mapping بپردازید