سلام
بنظرم برترین ویژگی آن استفاده از حالت Bouncing میباشد، بخصوص اگر بتوانید از سافت باکس هم استفاده کنید.. برای درک بهتر این لینک را ببینید.
فلاش بازی و Strob هم که علاقه مندان خودش را دارد.
ممنون دوستان
من بیشتر دنبال عکاسی از انسان در شرایطی هستم که تقریبا تاریکی مطلقه و پس زمینه کمی نور داره
مثلا تو یه مسافرت به اصفهان ،شبانه به سی و سه پل رفتم ومیخواستم چند عکس از خانواده با پس زمینه سی و سه پل بگیرم ولی نتایج جالبی با فلاش رو دوربین نگرفتم
اول اینکه سایه های پشتشون زیاد بود
دوم اینکه سعی داشتم پس زمینه روشنتر بشه نور پیش زمینه شدیدا زیاد میشد مونده بودم چیکار کنم به همین دلیل نور فلاش کم کردم ولی اصا نتیجه خوبی نگرفتم
سوم اینکه پیش زمینه رنگ ابی فلاش میگرفت و پس زمینه نور زرد شدید که باعث میشد نشه تو ادیت وایت بالانس تنطیم کنم .
میخواستم ببینم با فلاش اکسترنال میشه نتیج بهتری تو همچین شرایطی گرفت.
جلال پارسا
سرعت شاتر را تا حد امكان و تا جائي كه موشن بلار نداشته باشيد كم كنيد، ايزو را تا حدي كه تصوير خيلي نويزي نشود اضافه كنيد. فلاش را در مد TTLاستفاده كنيد. نورسنج را به صورت نقطه اي روي سوژه تنظيم و قفل كنيد تا فلاش با قدرت بيش از حد لزوم شليك نكند. براي تكميل كار، در زمان اديت، بخش هاي تاريك عكس را بازيافت كنيد.
برای رنگ هم باید روی قلاش ژل بذارید تا دمای نور فلاش به پس زمینه نزدیک بشه
جلال پارسا
ناصرخسرو پیدا میشه .داخل پاساژ سراغ جلال را بگیرید. حواستون به قیمت ها باشه
سلام
یه فلاش قدیمی دارم که روی بدنه نیکون کار میکنه اما روی دوربین من کار نمیکنه.
بعد از پرس و جو فهمیدم راهی برای استفاده هست.
حالا میشه یه توضیح بدین چطور از اون استفاده کنم؟
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
دوستان کسی جایی رو برای اجاره دوربین و لنز میشناسه؟ تمام اگهی های اینترنتو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.