سلام
وحید جان منم مدتی است به این موضوع فکر می کنم .بخصوص از زمانی که 50Dو 5DMII به بازار امده اونم با این قیمت اولیه عالی .در اخر هم به نتایجی هم رسیدم .
وحید جان من تکلیفم برای عکاسی مشخص است .کار من عکاسی آتلیه ای است .(نیازم مشخصه )حال از شما می پرسم وقتی این دی 80 بیچاره نیاز من را برآورده میکند آیا نیاز است که دوربینم را آپگرید کنم .مثلا دی90 یا D3یاD300یا D700بخرم .
اما بحث کوچ کردن . وحید جان مطمئن باش که نیکون هم بیکار نخواهد نشست و مانند قبل برای مقابله با رقیب برگ هایی را رو خواهد کرد کما اینکه CANON هم بیکار نخواهد نشست (رقابت).واین موضوع برای کسانی که حداقل 4تا5 سالی هست که با دوربین و بازار سرو کار دارند واضح و مبرهن است .
همه می دانید که گاهی نیکون دوربین هایی خیلی خوب با قیمت خوب وارد بازار می کند که بعضی از CANONداران زود اقدام به کوچ می کنند و گاهی Canon این عمل را انجام می دهد به نظر من کوچ کردن بخاطر این موضوع کار اشتباهی است .
من دوربینم ولنز کیتش و مخلفاتش برایم 1300 اب خورد .الان 40Dکانن که از دی 80 خیلی سرتره 900تومن بدون لنز .یعنی این بدنه شده باقلوا .حال این سئوال مطرح است ایا دی40 کانن می تونه برای نیاز من کاری کنه که دی 80 نتونه انجام بده .که نتیجتا بخواهم از این برند کوچ کنم .
البته
کسانی هم هستند که کوچ منطقی خواهند داشت که این کوچ نیاز است .مثلا کسی که بعد مدتها عکاسی با نیکون متوجه شده که به عکاسی شب علاقه مند است .یا کسانی که بنا به شرایط کاری احساس نیاز به مگا پیکسل بالا می کنند .
ودیگر اینکه فکر میکنم دوربینهای جدید با امکاناتشان و قیمتهای خوبشان روی اکثر ماها که به این دوربین ها نیازی نداریم برای مدتی تاثیر خواهد گذاشت و ارزوی داشتن انها و کلی نقشه برای خرید یکی از انها را در سر خواهیم پروراند.که البته برای مدتی سرگرم خواهیم بود و این بد نیست . بعدش هم میگیم ای بابا این دوربین خودمون داره جواب نیازمو می ده الکی خودمو تو خرج نندازم .
وحید جان به نظر من کسانی که دوربینشان را آگاهانه خریدند خیلی به ندرت به فکر آپگرید و کوچ به برند دیگر خواهند افتاد .
این بندرت شامل کسانی میشود که به امکانات دوربینهای جدید بشدت احساس نیاز می کنند و در خروجی انها تاثیر مستقیم خواهد داشت .
گاهی فکر می کنم و بخودم هی می زنم که عکاسان حرفه ای و ماهر در زمان گذشته که دیجیتال و 1DMIIIو D3 نبود با چه دوربینهایی شاهکار تولید می کردند .بعدش بخودم میگم ای بابا, اگه اسد جون تو عکاس بودی با همین دی 80 هم می تونستی عکس خوب بگیری .
وهوز هم نان گندم خوب است .
موفق باشید یا حق .