صفحه 23 از 83 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 73 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 221 تا 230 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

  1. #221
    Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,837
    تشکر شده
    31952
    تشکر کرده
    13646

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    چند نکته در رابطه با یک نکته کاوه عزیز!

    تفاوت بین تولیدات در بازار فعلی خیلی به برند ارتباط نداره فکر میکنم!

    تقربا هیچ نوت بوکی(و در حالت کلی هیچ برندی)محصولی نداره که تمام قطعاتش ساخت خودش باشه!

    cpu تمام نوت بوکها یا intel هست یا AMD
    کارت گرافیک هاشون یا اینتل و یا جی فورس و یا ati!
    هیچ کدوم از کارخونه رم یا هارد تولید نمیکنن!(جز توشیبا که هارد میسازه)
    مادر برد این دستگاه ها ساخت کارخونه های دیگه ای هست!
    در زمینه صفحه نمایش هم دل خودش تولید کننده اون مانیوتورهایی که با مارک دل فروخته میشه نیست،سونی هم روی تعداد کمی از مدلهاش مانیتور سونی میذراره!

    در باره همه محصولات و تمام قطعات این موارد وجود داره!

    پس خیلی صرف وجود یه اسم روی یه محصول نمیتونه باعث فروش زیاد مثل دل و یا کم مثل اپل بشه و دلایل دیگه داره!

    و در مورد خودرو نیز! تویوتا بعد از سالها جایگاه اول را از جنرال موتورز گرفت و از نظر کمیت یگانه است اما یقینا با کیفیت تر از مثل فراری نیست!
    با این مثال در رابطه با این بحث موافق نیستم!

    شما نمی تونی کارخانه ای مثل سونی رو که به خاطر همه چیز ساز بودنش و حضور در زمینه تولید بسیاری از محصولات در هیچ کدوم از اونها(مثل همین بازار لوازم عکاسی) مزیت نسبی تولید نداره رو با کارخونه ای مثل فراری که محصولاتی از هر نظر بی همتا و برای افراد خاص و مصارف خاص میسازه مقایسه کنید!

    اگر میخواهید سونی را به یک کارخونه ماشین ساز مقایسه کنید باید اون رو با شرکت مثل هیوندایی که از ماشین و لوازم خونه و لوازم صوتی و تصویری میسازه و محصولات گسترده ای داره مقایسه کنید!(البته اون هم مقایسه کاملی نیست)

    به نظر من اگر بخواد مقایسه ای اینچنینی بشه،قطعا اپل رو باید با فراری مقایسه کرد و نه سونی!


    درست است که مثلا ایسر و دل و ایسوس و اچ پی و .... نوت بوک های مثلا 350 دلاری هم دارند ولی ارزان ترین نوت بوک سونی مثلا 800 دلار است.اما یقینا کیفیت این دو اب هم از زمین تا .... با هم متفاوت است.
    به نظر من ارزون بودن برندایی مثل دل و اچ پی رو نمیشه با برندی مثل ایسر مقایسه کرد!
    ایسر یه برند چینی هست که فقط نوت بوکهای ارزون میسازه و تو اون رده فعالیت میکنه و این در حالیه که برندهای دیگه پر فروش در رده محصولاتشون شما نوت بوکهای 10.000 دلاری رو هم میتونید انخاب کنید!

    اما در زمینه کیفیت و احترام به مشتری!

    فکر میکنم بهترین چیزی که میتونه کیفیت یک محصول رو نشون بده گارانتی هست!
    چطور میشه اجناس یک کارخونه وقتی خودش به کیفیت و کارایی بعضی از قطعات محصولش اطمینان نداره و اونا رو از گارانتی خارج میکنه رو با کیفیت و محصول یک که یک کارخونه تمام قطعات نوت بوکش رو گارانتی میکنه(در بعضی از موارد هم 3 تا4 سال) گارانتی میکنه رو بی کیفیت دونست؟(حتی اگه قطعاتی مثل باتری اون که ساخت خودش نباشه و ساخت یک کارخونه دیگه مثل سونی باشه که حتی خودش باتریهای ساخت خودش رو نوت بوکهاش گارانتی نمیکنه)

    مثلا در رده 8 اینچی ها الان حدود قیمت روی 400 دلار است در صورتی که برای سونی روی 1400 دلار! یعنی حدود 1000 دلار تفاوت که ریشه در کیفیت و تکنولوژی و .... دارد.
    در زمینه قیمت هم که فکر میکنم کاملا روشن باشه که وقتی تولید یک محصول نسبت به محصول با قطعات و مشخصات مشابه 10 برابر باشه،هزینه های تولید و هزینهای ثابتی مثل هزینه تخقیقات و .... روی تعداد بالاتری از تولید تقسیم میشه قطعا هزینه تولید پایینتر میاد و قیمت فروش هم همونطور!


    الان شما برای داشتن یک لپ تاپ با قابلیت ساپورت BluRay حداقل در برند های دیگر باید بالای 1600 دلار ( و گاهی تا 2000 دلار ) پرداخت کنید.اما سونی مدت ها است ( یکی دو سال ) که به صورت دیفالت این قابلیت را ساپورت می کنند و یک نوت بوک 900 دلاری اش هم این امکان را دارد.
    در رابطه با BluRay هم چون این تکنولژی متعلق به خودش هست استفاده از اون هزینه بسیار بسیار کمتری داره برای خود سونی تا وقتی که یک کارخونه دیگه این تکنولژی رو قرار باشه با هزینه بالایی(فکر میکنم 200$) بخره و استفاده کنه در حالی که هنوز به دلیل قیمت بالای دیسکت این درایو و سرعت پایین رایت این درایو هنوز خیلی استفاده از اون به صرفه نیست!

    یا مثلا قابلیت خروجی HDMI و مونیتور Full HD1080 که سونی حداقل 2 است به صورت دیفالت در نوت بوک های بالای 1000 دلار و به صورت آپشن در نوت بوک های زیر 1000 دلار آن را عرضه می کند اما تازه کمپانی های دیگر ( در یک سال اخیر ) آن را به صورت آپشن در نوت بوک های کلاس بالا و متوسط خود عرضه می کنند.
    در رابطه با مونیتور که فکر نمیکنم هیچ برندی اندازه دل حق انتخاب حالات مختلف رو با قیمتهای معقول به مشتریهاش داده باشه و در مورد HDMI هم دو سال پیش هم روی نوت بوکی بود(1525) که با قیمت 600.000 تومان اون رو بسیاری از امکانات دیگه رو داشته باشه و الان هم دستگاه 550.000 تومانی هست که اون رو داشته باشه!

    شاید یکی از دلایلی که در ایران سونی محبوب است خود ایرانی ها باشند که به دنبال جنس خوب هستند.یعنی ناخودآگاه متوجه شده اند که مثلا ایسر از سونی از نظر کیفیت بهتر نیست حالا تیراژ اش بالاتر است خوب باشد!
    یعنی ما ملت که اکثرا با توجه به حرف رفقا و فروشنده ها یا به دلیل اشانتیون گرفتن یک کیف و موس خرید میکنیم جنس خوب رو میشناسیم ولی مصرف کننده ها تو کشورهایی که نوت بوک فقط با سفارش مصرف کننده ساخته و به فروش میرسه و اصلا در هیچ فروشگاهی به این صورت به فروش نمیرسه جنس خوب رو نمیشناسن!؟

    یکی از دلایل اش در برند های دیگر به قول خودمان باد کردن آن بر روی دست کمپانی است
    وقتی کارخونه ای فقط سفارشات رو تولید کنه و انباری برای استوک جنس هاش نداشته باشه قطعا دچار این مشکل نمیشه!و همین باعث میشه که روشهای تولید و مدیریتش رو دانشگاه ها درس بدن!

    در صورتی که مثلا یک مدل خاص از دل بعد از 6 ماه حدود 20% افت خواهد کرد اما سونی بعد از 1 سال شاید 5% ( شاهد این موضوع سری P سونی است که فعلا حدود 20% گران تر از قیمت جهانی اش در ایران عرضه می شود و 6 ماه است یک ریال هم افت نکرده چون عرضه محدود است در دنیا هم همین طور است هنوز بعد از 6 ماه که سونی قیمت اش را 800 دلار اعلام کرده است هنوز شما نمی توانید 800 دلار آن را بیابید چون تازه دارند تعهدات سفارش های قبلی را پاسخ می دهند و هنوز برای این سری آنلاین و به روز فروش ندارند )
    یکی از دلایلی که باعث شده فروشنده ها به فروش سونی تمایل بیشتری داشته باشن همین بحث هستش!چون جا افتاده که کسی که سونی میخواد خیلی قیمت براش مهم نیست که مثلا حداقل 20% داره نسبت به برندهای دیگه مشابه بیشتر پول میده!خیلی گارانتی براش مهم نیست چون این دستگاه هایی که اکثرا اینجا فروش میرن گارانتی us رو دارن و نمایندگیش هم اون مدلها رو نمیاره و اکثرا بدون گارانتی(گارانتی بین الملل) و یا باگارانتی هایی فروشگاهی به فروش میرسه!
    و یا عاشق ظاهر و یا اسم سونی هست که دیگه برندهای دیگه و مشخصات امکاناتش هر چی باشه براش مهم نیست!

    به همین دلایل سونی به عنوان یه جنس لوکس جا افتاده توی ایران و این عادت شده که اون رو با قیمتهای بسیار بالاتر از قیمت جهانیش به فروش برسونن! و مثلا همون 20% از قیمت جهانی و بیشتر از اون از قیمت خریدشون روی اون سود بکننن!(البته نه همه و نه در همه موارد)

    -

    پ ن:دوستان!اگه بلایی سر من اومد و نیست و نابود شدم!یه وقت فکر نکنید کار کاوه قبادی هستشا!
    البته ایشون مرد و استادی هستند بس بزرگ که من قبل از نوشتن این متن ازشون اجازه گرفتم!و ایشون فرمودند که با اینکه زود عصبانی میشن ولی فردی هستند معتقد به دمکراسی!

    پ ن 2:ببخشید زیاد نوشتم!نه که روی برند تعصب نداشته باشم!ولی اگه تعصب بدون دلیل باشه به هیچ دردی نمی خوره!

    پ ن 3:همه برندها خوبن و مزیت هایی دارن که تونستن مشتریهای خاص خودشون رو نگه دارن و خیلی مقایسه کلی دو برند با هم درست نیست!مثل کنون یا نیکون که هر کدوم دارای مزیتهایی هستند و معایبی!(البته معلومه که کنون بهتره)
    ویرایش توسط M.Mobin : Monday 29 June 2009 در ساعت 17:14
    Persian، Minoosepehr، LightBox و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

    about.me
    instagram

  2. #222
    كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2006
    محل سکونت
    Tehran & Karaj
    نوشته ها
    7,444
    تشکر شده
    26237
    تشکر کرده
    14101

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    خوب من از آخر به اول برگردم.

    اول اینکه دموکرات هستم اما گاهی از پینوشه عزیز هم بدتر

    و بعد اینکه....

    در صورتی که مثلا یک مدل خاص از دل بعد از 6 ماه حدود 20% افت خواهد کرد اما سونی بعد از 1 سال شاید 5% ( شاهد این موضوع سری P سونی است که فعلا حدود 20% گران تر از قیمت جهانی اش در ایران عرضه می شود و 6 ماه است یک ریال هم افت نکرده چون عرضه محدود است در دنیا هم همین طور است هنوز بعد از 6 ماه که سونی قیمت اش را 800 دلار اعلام کرده است هنوز شما نمی توانید 800 دلار آن را بیابید چون تازه دارند تعهدات سفارش های قبلی را پاسخ می دهند و هنوز برای این سری آنلاین و به روز فروش ندارند )
    بنده این مثال را در عرصه گلوبال زدم و نه داخلی و پاسخ شما خیلی لوکال بود و مصادقی برای بازار ایران در صورتی که منظور نظر بنده بازار جهانی بود.

    یک موضوعی که شما اشاره نکردید و بنده بارها اشاره کردم موضوع کیفیت بود ( QUALITY ) این موضوع به چند عامل مهم بستگی مستقیم دارد یکی از این عوامل نوآوری در تکنولوژی های پیشرو خلاصه می شود.که کمپانی های مختلف بخش تحقیقاتی وسیعی داشته باشند و یا خیر؟چرا یک کمپانی مثل سونی در زمینه تکنولوژی پیشرو حساب می شود اما مثلا ایسوس ( حالا ایسر نه ! ) پیشرو نیست؟چون برای ایسوس صرفه ندارد که بخواهد در تکنولوژی های جدید سرمایه گذاری راکد کند ( یکی از مباحث مدیریت بر تولید ) که ممکن است عوایدی از این سرمایه گذاری داشته باشد و یا ممکن است این پروژه تحقیقاتی به سرانجام و تولید محصول و یا تکنولوژی جدید منجر نشود و سودی ندهد.سعی میکند منتظر بماند تا این تکنولوژی ها توسط امثال سونی ! تولید شود و بعد با پرداخت حقوق آن با کمی تاخیر از آن استفاده کند ( مثلا همان HDMI چون سونی جز کنسریوم HDMI بوده و یکی از بنیانگذاران اش است زود تر از دل و ایسوس و ایسر و اپل و ..... اجازه استفاده از این تکنولوژی در محصولات اش را دارد حداقل تا 1سال و نیم جز شرکت های موسس کسی اجازه استفاده نداشت و بعد از آن هم آپدیت ها را شرکت های موسس از زمان عرضه می توانند استفاده کنند ولی شرکتی مثل دل باید 6 ماه در انتظار صدور مجوز بهره برداری بماند و این تکنولوژِی را حداقل با تاخیر 1 ساله عرضه کند )

    http://www.hdmi.org/

    موسسان HDMI و بنیانگذاران این استاندارد Sony, Hitachi, Thomson (RCA), Philips, Panasonic Corporation, Toshiba and Silicon Image

    می بینید که نه دل و نه IBM و نه سامسونگ و ال جی و ایسر و ایسوس و اچ پی ( که بزرگان تولید کننده از نظر تیراژ هستند ) هیچ کدام سهمی در ارائه این تکنولوژی و تحقیقات و ... نداشته و ندارند و فقط اجازه استفاده را دارند.

    چرا؟

    چون صرفه اقتصادی و بازار هدف این شرکت ها ایجاب نمی کند.همان طور که مثلا در مورد سیستم جوهر افشان InkJet بزرگ ترین و پیشرو ترین شرکت دنیا HP است و تمامی تحولات در آزمایشگاه های این شرکت صورت می گیرد و مثلا اپسون و کانن بعد از تاخیر چند ماهه به این تکنولوژی ها دست پیدا می کنند.حالا اگر سونی هم پرینتر جوهر افشان می ساخت ( که نمی سازد ) باید از همان قوانین استافده کند.

    پس وقتی که سونی HDMI را در سیستم هایش ( چه لب تاپ ها و چه TV ها و چه.... ) استفاده می کرد هنوز در مثلا شرکت دل فرضیه ای هم برای استفاده نبود.حداقل 2 سال بعد توانستند این تکنولوژی را داشته باشند.همان طور که در دوربین های عکاسی DSLR اولین دوربین با ساپورت HDMI سونی بود و بعد از تاخیری نیکون ( به علت مشارکت های مختلف با شرکت سونی و استفاده از مجوز مشترک سونی ) و یک سال و 6 ماه بعد کانن تازه در دوربین های جدید اش این استاندارد را قرار داد.

    یا باز هم مثال از دوربین ها....

    تازه نیکون و کانن در محصولات سال 2009 خود قابلیت ساپورت UDMA را قرار داده اند در صورتی که سونی در اولین دوربین اش ( آلفا 100 نازنین ) این امکان را داشت! با حدود 3 تا 4 سال تاخیر.علت؟؟شراکت تجاری Sandisk با سونی است.مبدع این تکنولوژی!چرا که شرکت ساندیسک با سونی یک قرار داد مشارکت بسیار گسترده دارند.

    همین موضوع در مورد مموری استیک ها هم دیده می شود.وقتی سونی و سندیسک یک تکنولوژی جدید در این عرصه را معرفی می کنند حداقل 1 سال بعد سایر شرکت ها می توانند از آن استفاده کنند.

    در مورد BlURay هم عینا همین طور است و علت سرعت رایت پایین نیست.چرا که سونی سالها بر روی این تکنولوژی BluRay وقت و هزینه صرف کرده است و عواید اش هنوز تکمیل نشده و در ثانی درست است که هزینه خرید یک دستگاه رایتر شاید 300 دلار باشد.اما شرکت های Apple, Dell, Hitachi, HP, JVC, LG, Mitsubishi, Panasonic, Pioneer, Philips, Samsung, Sharp , TDK and Thomson که در این سیستم سهام دار هستند بعد از سونی ( باز هم بعد از یک تاخیر کوتاه ) اجازه استفاده را دارند

    و اما در مورد استفاده از قطعات مشترک...

    اصولا بازار باطری های تمامی شرکت ها ( نه تنها این 5 شرکت بلکه اپل و باقی شرکت های کوچک و بزرگ ) در دست سونی است ! باز هم پرسش؟چرا؟چون سونی باز هم در این عرصه وقت ، پول ، اعتبار ، و ... خیلی چیزهای دیگر هزینه می کند و بدنبال عواید آن است.اما برای Dell صرفه ندارد که وقت و هزینه اش را برای تولید باطری تک تک محصولات اش هزینه کند.اما این تکنولوژی سونی اجازه می دهد.چرا که زیر ساخت ها را دارد و نیازی به سرمایه گذاری مجدد نیست.

    و اما در عرصه خودرو ( موردی که در تخصص بنده هم هست )

    تویوتا مثل سونی هزینه گذافی را پرداخت می کند برای تحقیقات.همین حضور در F1 و یا دانش روباتیک.به همین دلیل هم پیشرو بسیاری از تکنولوژی هاست.شاید نزدیک ترین کمپانی به سونی در عرصه خودرو سازی شرکت دایملر ( همان مرسدس خودمان ) باشد.هم پیشرو تکنولوژی است و هم تیراژ اش بالاترین نیست اما یکی از لوکس ترین و با کیفیت ترین ها است.مثلا گروه میتسوبیشی ! از میخ ! می سازد تا دوربین ( نیکون ) تا برج تا کشتی تا هواپیما تا ماشین تا فرش !!!! ( بسیاری از دستگاه های تولید فرش ماشینی ساخت میتسوبیشی است ) تا آسانسور تا موبایل تا...................................... یک غول به تمام معنا.شاید یگانه غول صنعت ژاپن.

    اما در مورد Acer به نظرم قدری مظلوم واقع شد.اتفاقا یکی از کمپانی های پیشرو با 4 برند بسیار معتبر همین ایسر است.در رنگینگ های جهانی همیشه در بین 5 تای ابتدایی است.اما از زمانی که برند Gateway تمرکز اش را بر روی بازار نوت بوک گذاشته کمتر نام ایسر به گوش می رسد.و یا packardbell که متاسفانه در ایران اصلا وجود ندارد و یا اگر هم وجود داشته باشد اصلا شناخته شده نیستند.اتفاقا کمپانی های چینی در این چند سال اخیر از بسیاری از کمپانی های ژاپنی و آمریکایی جلوتر هستند ( از نظر تیراژ فعلا و قدری هم تکنولوژی ) مثلا برند emachines که زیر مجموعه ایسر است شروع به تولید محصولا OEM می کند که در خیلی از بازار های جهان مثلا با نام پارس خزر ! عرضه می شوند.مثلا در افغانستان با برند مای لب تاپ عرضه می شود در ایران پارس خزر و در کره با نام مثلا هینوندای

    مثلا برندی مثل هامر الان دست چینی ها است.

    و اما در مورد قطعات مختلف ...

    درست است که مثلا CPU ها همگی ساخت اینتل هستند اما راندمان یک سیستمی که در پاساژ پایتخت ( مثلا ) جمع می شو یقینا از یک پکیج شرکت Dell و یا اپل کاملا متفاوت است.

    در مورد PC ها دسکتاپ بنده اعتقاد عجیبی به Dell و IBM و HP دارم که هم از نظر کیفیت و هم کمیت واقعا جایگاه بالایی دارند اما در مورد بازار نوت بوک ها HP بیشتر قسمتی از بازار را که بخش فنی و بیزنس کلاس ( نه لوکس بلکه کاربردی در شرایط سخت و ویژه اکثر دوستانی که با صنایع نفتی در ارتباط هستند کاملا متوجه منظور بنده هستند ) را هدف قرار داده است را در دست دارد.در این بازار هم بسیار موفق بوده است.Dell بازار متوسط و ارزان قیمت ها و به قول معروف کلاس متوسط بازار را در دست دارد که نه نیازی به تکنولوژی بالایی دارند و نه قیمت بالا را تحمل می کنند و نه نیازی دارد.در این عرصه هم بد نبوده اما عالی هم نیست.IBM هم که اصولا استراتژی اش مشخص است.یگانه بودن.مثلا از نظر طراحی ظاهری ممکن است از بین 100 مدل این شرکت فقط یکی دو تا خیلی جذاب باشند اما از نظر رادمان کاری در شرایط سخت ( کاربری های حرفه ای و طراحان و عکاسان و .. ) بسیار به آن اعتماد دارند مثلا مدل W700 Lenovo که بسیار معرکه است.

    اما...

    سونی در این عرصه داستان اش کاملا متفاوت است.چند استراتژی را با چند محصول دنبال می کند.از سری Aw که هدف اش عکاسان و گرافیست ها است تا سری های بیزنس که هدف اش مدیران و .. تا سری های نوجوانانه و یا حتی قابل حمل هایی مثل P که یک هدف خاص دارند.

    مثلا شما در همین بازار ایران....

    هرگز ! هرگز ! و هرگز ! مدلی از تمامی برند ها پیدا نمی کنید که هارد های SSD داشته باشند ! به جز سونی! علت؟باز هم مسایل بالا....

    در صورتی که آینده از آن SSD است.

    شما با خرید مثلا دل تکنولوژی 4 سال پیش سونی را تازه تجربه خواهید کرد.اما با داشتن سونی تکنولوژی 4 سال آینده دل را امروز دارید حتی اگر مثلا CPU شما همان Core I7 باشد.

    خلاصه داستان خیلی مفصل است.
    Saeed61، partow، rezafh و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

  3. #223
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    March 2005
    نوشته ها
    153
    تشکر شده
    277
    تشکر کرده
    352

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    لپ تاپ های سری Business دل 3 سال گارانتی اینترنشنال دارند. در حالی که سونی گارانتی لپ تاپ هاش یک ساله است.
    اکثر فروشنده های لپ تاپ از کیفیت بالای LCD های سونی میگن . در واقع به جز براق بودن که باعت میشه رنگ هاغاظت بیشتری داشته باشه و جذاب تر به نظر برسه مزیت دیگه ای نداره و موقع مطالعه این براق بودن خودش یه ایراد بزرگ هست ... در رابطه با رزولوشن تصویر هم خیلی عقب مونده هستند ! مدلی که 15.4 باشه من تو برند سونی سراغ ندارم که رزولوشن بالای 1280x800 باشه ... در حالی که دل و اچ پی دست خریدار رو باز میزارن که خودش انتخاب کنه هم روزولوشن رو و هم براق بودن صفحه ... تکنولوژی ساخت همه LCD ها چه لپ تاپی چه دستکتاپی (البته مدل هایی که در ایران موجود است ) یکی هست و همشون برای کارهای حرفه ای گرافیکی افتضاح !
    مین برد رو هم که قسمت اصلی لپ تاپ هست شرکت Foxconn تولید میکنه ...
    اگه تو ویکی پدیا به تولیدات شرکت Foxconn نگاه کنید متوجه میشید که این شرکت از برد گوشی سونی اریکسون و نوکیا و اپل آی فون و موتورولا گرفته تا برد پلی استیشن 2 و 3 و ... تولید میکنه !
    سی پی یو و رم و کارت گرافیک و ... که تکلیفشون مشخص هست !

    با این حساب منظور از کیفیت ساخت بالا اشاره به چیست ؟
    Kaveh Ghobadi و M.Mobin تشکر می‌کنند.
    Canon PowerShot G6

  4. #224
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    March 2005
    نوشته ها
    153
    تشکر شده
    277
    تشکر کرده
    352

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    مثلا شما در همین بازار ایران....

    هرگز ! هرگز ! و هرگز ! مدلی از تمامی برند ها پیدا نمی کنید که هارد های SSD داشته باشند ! به جز سونی! علت؟باز هم مسایل بالا....

    در صورتی که آینده از آن SSD است.


    خلاصه داستان خیلی مفصل است.
    نقل از ویکی پدیا
    One of the first mainstream releases of SSD was the XO Laptop, built as part of the 'One Laptop Per Child' project. Mass production of these computers, built for children in developing countries, began in December 2007. These machines use 1024 MiB SLC NAND flash as primary storage which is considered more suitable for the harsher than normal conditions in which they are expected to be used. Dell began shipping ultra-portable laptops with SanDisk SSDs on April 26, 2007.[2] Asus released the Eee PC subnotebook on October 16 2007, and after a successful commercial start in 2007, expects to ship several million PCs in 2008, with 2, 4 or 8 gigabytes of flash memory.[43] On January 31, 2008, Apple Inc. released the MacBook Air, a thin laptop with optional 64 GB SSD. The Apple store cost was $999 more for this option, as compared to that of an 80 GB 4200 rpm Hard Disk Drive.[3] Another option - Lenovo ThinkPad X300 with a 64Gbyte SSD - was announced by Lenovo in February 2008,[44] and is, as of 2008, available to consumers in some countries. On August 26, 2008, Lenovo released ThinkPad X301 with 128GB SSD option which adds approximately $200 US.

    تا جایی هم که من یادم میاد اپل مک بوک ایر و لنوو X300 اولین مدل هایی بودند که از SSD استفاده کردند !


    شما با خرید مثلا دل تکنولوژی 4 سال پیش سونی را تازه تجربه خواهید کرد.اما با داشتن سونی تکنولوژی 4 سال آینده دل را امروز دارید حتی اگر مثلا CPU شما همان Core I7 باشد.
    میشه بگید کدوم مدل لپ تاپ سونی مدنظرتون هست که چهار سال از بقیه لپ تاپ ها جلوتر هست ؟!
    Kaveh Ghobadi و AslanAslan تشکر می‌کنند.
    Canon PowerShot G6

  5. #225
    كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2006
    محل سکونت
    Tehran & Karaj
    نوشته ها
    7,444
    تشکر شده
    26237
    تشکر کرده
    14101

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed9009 نمایش پست ها
    لپ تاپ های سری Business دل 3 سال گارانتی اینترنشنال دارند. در حالی که سونی گارانتی لپ تاپ هاش یک ساله است.
    اکثر فروشنده های لپ تاپ از کیفیت بالای LCD های سونی میگن . در واقع به جز براق بودن که باعت میشه رنگ هاغاظت بیشتری داشته باشه و جذاب تر به نظر برسه مزیت دیگه ای نداره و موقع مطالعه این براق بودن خودش یه ایراد بزرگ هست ... در رابطه با رزولوشن تصویر هم خیلی عقب مونده هستند ! مدلی که 15.4 باشه من تو برند سونی سراغ ندارم که رزولوشن بالای 1280x800 باشه ... در حالی که دل و اچ پی دست خریدار رو باز میزارن که خودش انتخاب کنه هم روزولوشن رو و هم براق بودن صفحه ... تکنولوژی ساخت همه LCD ها چه لپ تاپی چه دستکتاپی (البته مدل هایی که در ایران موجود است ) یکی هست و همشون برای کارهای حرفه ای گرافیکی افتضاح !
    مین برد رو هم که قسمت اصلی لپ تاپ هست شرکت Foxconn تولید میکنه ...
    اگه تو ویکی پدیا به تولیدات شرکت Foxconn نگاه کنید متوجه میشید که این شرکت از برد گوشی سونی اریکسون و نوکیا و اپل آی فون و موتورولا گرفته تا برد پلی استیشن 2 و 3 و ... تولید میکنه !
    سی پی یو و رم و کارت گرافیک و ... که تکلیفشون مشخص هست !

    با این حساب منظور از کیفیت ساخت بالا اشاره به چیست ؟
    کیفیت بالای ساخت که اصولا یک بحث مفصل است.

    QC همیشه در تیراژ بالا خطرناک ترین داستان است ( به دلیل تجربه ام عرض می کنم )

    یک نموداری برای دریافت گواهینامه ها و استاندارد های جهانی هست که همیشه QC در خطر تهدید با تیراژ است.شما وقتی که تیراژ محصول را افزایش می دهید ( هر محصولی از خودرو تا لب تاپ تا مسواک تا .. ) نا خود آگاه دقت QC شما کاهش خواهد یافت و نیاز به تجدید نظر جدید در خط تولید است.

    و اما کیفیت بالای ساخت باعث می شود که دو محصول یکسان اما با قیمت متفاوت عرضه شود.اغلب ان که گران تر عرضه می شود کیفیت ساخت بالاتری دارد به دلیل اینکه موارد ارجاع شده به خط تولید برای رفع ایراد و یا منهدم شده افزایش می یابد

    همین طور کیفیت ساخت در راندمان نهایی سیستم خود را نمایان می کند

    و بعد اینکه گارانتی نشان دهنده کیفیت ساخت نیست.در دنیا تولید کنندگان زیادی هستند که محصولاتشان را برای جلب بیشتر مخاطب با گارانتی مادام العمر ارائه می کند اما یقینا کیفیت ساخت شان آنقدر بالا نیست.

    مثلا هینوندای گارانتی 10 ساله را همراه محصولاتش ارائه می کند اما کیفیت ساخت اش یقینا بالاتر از خیلی از برند های دیگر نیست.پس چون یکی گارانتی بیشتری دارد دلیل موجه ای نیست.
    Saeed61 تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

  6. #226
    كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2006
    محل سکونت
    Tehran & Karaj
    نوشته ها
    7,444
    تشکر شده
    26237
    تشکر کرده
    14101

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed9009 نمایش پست ها
    نقل از ویکی پدیا
    One of the first mainstream releases of SSD was the XO Laptop, built as part of the 'One Laptop Per Child' project. Mass production of these computers, built for children in developing countries, began in December 2007. These machines use 1024 MiB SLC NAND flash as primary storage which is considered more suitable for the harsher than normal conditions in which they are expected to be used. Dell began shipping ultra-portable laptops with SanDisk SSDs on April 26, 2007.[2] Asus released the Eee PC subnotebook on October 16 2007, and after a successful commercial start in 2007, expects to ship several million PCs in 2008, with 2, 4 or 8 gigabytes of flash memory.[43] On January 31, 2008, Apple Inc. released the MacBook Air, a thin laptop with optional 64 GB SSD. The Apple store cost was $999 more for this option, as compared to that of an 80 GB 4200 rpm Hard Disk Drive.[3] Another option - Lenovo ThinkPad X300 with a 64Gbyte SSD - was announced by Lenovo in February 2008,[44] and is, as of 2008, available to consumers in some countries. On August 26, 2008, Lenovo released ThinkPad X301 with 128GB SSD option which adds approximately $200 US.

    تا جایی هم که من یادم میاد اپل مک بوک ایر و لنوو X300 اولین مدل هایی بودند که از SSD استفاده کردند !




    میشه بگید کدوم مدل لپ تاپ سونی مدنظرتون هست که چهار سال از بقیه لپ تاپ ها جلوتر هست ؟!
    شما خط ابتداعی را مطالعه نفرمودید!

    مثلا شما در همین بازار ایران....
    در بازار ایران....
    در بازار ایران....
    در بازار ایران....


    و اما در مورد کدام لب تاپ.مثال ساده سری VAIO P ! کدام مدل Dell مشابه این مدل است؟بالاترین رزلوشن تصویر در یک مونیتور با سایز کوچک... کدام مدل توشیبا؟هیچ کدام دوست عزیز.

    برندی به داستان نگاه نکنیم.

    مثل اینکه اصل قضیه فراموش شد.

    داستان این بود که کمیت یک محصول یقینا کیفیت آن را تضمین نمی کند!

    کیفیت یک داستان مجزا از کیفیت است.هر محصولی تیراژ اش بالا بود کیفیت اش هم بالا نیست.خیلی موضوع ساده و روان است!!!!

    شما و دیگر دوستان نظری غیر از این دارید؟
    Saeed61 تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

  7. #227
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    March 2005
    نوشته ها
    153
    تشکر شده
    277
    تشکر کرده
    352

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    کاوه جان سوال اینجاست که آیا رفرنس و منبع قابل اطمینانی هست که بگه کدوم شرکت بیشترین خرابی رو داشته کدوم کمتر ؟ مثل آمارهای IDC که قابل استناد هستند آیا شرکتی هست که اینگونه اطلاعات رو جمع آوری کنه و منتشر کنه ؟
    مثلا تو فروم dpreview هم زیاد دیدم که گفتن نیکون خرابیش کمتر از کنون هست و کیفیت تولیدش بالاتر از کنون !
    Canon PowerShot G6

  8. #228
    Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,837
    تشکر شده
    31952
    تشکر کرده
    13646

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    خدا به خیر بگذرونه!

    آقا سونی خیلی هم خوبه!فقط سونی!

    -

    در مورد قیمت من گفتم اگه تولید بره بالا هزینه میاد پایین نگفتم که اگه تعداد خرید بره بالا قیمت خرید میاد پایین!پس جواب من مربوط به بازار داخلی نبود!

    در مورد hdmi و بلو ری هم فکر میکنم چون سونی به بخش مولتی مدیا و صوتی تصویری خیلی اهمیت میده و میخواد محصولات خودش رو جا بندازه و یه جورایی براشون تولید نیاز بکنه روی این بخش خیلی مانور میده!

    البته منظور شما رو از

    یک موضوعی که شما اشاره نکردید و بنده بارها اشاره کردم موضوع کیفیت بود ( QUALITY ) این موضوع به چند عامل مهم بستگی مستقیم دارد یکی از این عوامل نوآوری در تکنولوژی های پیشرو خلاصه می شود
    نفهمیدم!
    اولا که برای مثال کیفیت گفتم که:
    اما در زمینه کیفیت و احترام به مشتری!

    فکر میکنم بهترین چیزی که میتونه کیفیت یک محصول رو نشون بده گارانتی هست!
    چطور میشه اجناس یک کارخونه وقتی خودش به کیفیت و کارایی بعضی از قطعات محصولش اطمینان نداره و اونا رو از گارانتی خارج میکنه رو با کیفیت و محصول یک که یک کارخونه تمام قطعات نوت بوکش رو گارانتی میکنه(در بعضی از موارد هم 3 تا4 سال) گارانتی میکنه رو بی کیفیت دونست؟(حتی اگه قطعاتی مثل باتری اون که ساخت خودش نباشه و ساخت یک کارخونه دیگه مثل سونی باشه که حتی خودش باتریهای ساخت خودش رو نوت بوکهاش گارانتی نمیکنه)
    نفرمودین سونی چرا تو بخش باتری که مثلا پیشرو هست(و البته در تولید باتریهایی چند منظوره که قابلیت استفاده در عملیاتهای تررویستی و انفجار رو هم داره) انقدر به تولیدات خودش اعتماد نداره که بخواد روشون گارانتی بده؟
    بعدش هم ارتباط کیفیت تولید رو با نواوری در تکنولژی رو هم همچنان! کیفیت محصول تولید شده به نو اوری استفاده شده در تولید ربط مستقیمی نداره!

    در مورد استفاده از تکنولژی های مشترک هم فکر میکنم این مزیت دل هست که بهترین چیزها رو از هر شرکتی که باشه تو تولید خودش مورد استفاده قرار میده نه عیبی برای اون!

    در مورد کیفیت و کمیت و گستره محصولات
    شما در هیچ برندی این تعداد حق انتخاب رو در تمام رده ها و تمام قطعات از ضعیفترین و پایینترین و تا قویترین هم از
    نظر کیفیت و هم کمیت نمیبینید!

    سونی نه تو رده های صنعتی نوت بوک داره و نه تو ردها نظامی!

    این پیشرو بودن در تکنولژی کجاست که ما نمیبینیم!
    اگه دوست داشته باشین مثال عملی میزنم!
    در مدلهای سونی
    از مونیتور با رزلوشن بالا خبری هست؟1920*1200
    نه از هارد های 7200 rpm
    نه از کارت گرافیکهای بسیار قوی مثل Quadro fx 3700 و یا quadro fx 770
    نه از دستگاههایی که حد اقل باید 4 بار ماشین از روش رد بشه تا شاید lcd اون بشکنه ولی باز کار بکنه!
    معمولا هم حتی دستگاه های گرونش cpu های ضعیفی دارن و اکثر کارت گرافیک هاشون intel!
    تکنولژی روز که هیچی!هنوز بلوتوث و cd راه انداز و ویندوز رو تو خیلی از مدلهای سونی نمیبینیم!


    این پیشرو بودن در تکنولژی فقط تو استفاده از hdmi هست که الان ارزونترین و کوچیکترین دستگاه ها دارنش!

    دو سال پیش که هیچی!همین الان هم hdmi رو نه اکثر مردم میدونن چی هست و نه به دردشون میخوره!

    الان هم نبودن هارد ssd یا بلوری دلیل این نیست که برندهای دیگه نمیتونن از اون استفاده کنن!بلکه همیشه دل جزع پیشرو ترین ها از استفاده از تکنولژی بوده!خیلی وقته که تو کاستومایز دستگاه های دل هم هارد ssd قابل انتخابه و هم بلو ری!
    ولی کمتر کسی حاضر میشه برای داشتن یه هارد ssd 160 گیگ 200.000 تومان بده!ولی اگه کسی بخواد در عرض یک دقیقه میشه همینجا اون رو برای اون گذاشت.

    در مورد تکنولژی مورد استفاده در حال حاضز در دستگاه ها
    یه دستگاه دل با cpu t 9550 با 6 مگ کش و باس 1066
    و 4 گیگ رم باس 800
    هارد 7200 دور و 320 گیگ
    کارت گرافیک جی فرس 9300
    با lcd 15.4wxga+ با رزولوشن 1440*900
    با باتری 9 cel و 85 wh
    با فینگر پرینت
    وب کم
    وایر لس
    بلوتوث
    dvd + -rw
    و ویستای اورجینال home premium
    و گارانتی کامل قیمتش 1.350.000 تومان هست!

    کدوم یکی از این قطعات چهارسال پیش که هیچی یه سال پیش هم وجود داشت؟
    تو سونی همچین دستگاهی بدون گارانتی 1.800.000 تومان قیمت داره بدون گارانتی!

    درسته که
    کیفیت یک داستان مجزا از کیفیت است.هر محصولی تیراژ اش بالا بود کیفیت اش هم بالا نیست.خیلی موضوع ساده و روان است!!!!
    ولی گران بودن هم دلیل بهتر بودن نیست!

    تو علم اقتصاد مصرف کننده رو فردی میدونن که رفتاری عقلایی داره
    حتما دلایل بسیاری وجود داره که تعداد خریداران یه برند 10 برابر یه برند دیگه هستند!


    ولی در کل آسمون به زمین بیاد هم شما از طرفداران سفت و محکم سونی هستید و ما هم ارادتمند شما!
    Minoosepehr و LightBox تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

    about.me
    instagram

  9. #229
    Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,837
    تشکر شده
    31952
    تشکر کرده
    13646

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    در مورد
    بالاترین رزلوشن تصویر در یک مونیتور با سایز کوچک
    قطعا به این دلیل که وقتی یک مونیتور کوچیک میشه همه چی در اون بسیار ریز میشه و اگر رزولوشن هم بره بالاتر دیگه قابل مصرف نیست ، تو مونیتورهای کوچیک رزلوشن بالاتر از 1280*800 نمیذارن!تو همین رزولوشن همه چی بسیار کوچیک هست و نمیشه مدت طولانی از اون استفاده کرد!

    شما مشخصات اون سری از دستگاه ها رو که فرمودید بگید تا من بگم مشابه داره یا نه!
    مسعود مبین علی

    about.me
    instagram

  10. #230
    كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2006
    محل سکونت
    Tehran & Karaj
    نوشته ها
    7,444
    تشکر شده
    26237
    تشکر کرده
    14101

    پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobinn نمایش پست ها
    در مورد


    قطعا به این دلیل که وقتی یک مونیتور کوچیک میشه همه چی در اون بسیار ریز میشه و اگر رزولوشن هم بره بالاتر دیگه قابل مصرف نیست ، تو مونیتورهای کوچیک رزلوشن بالاتر از 1280*800 نمیذارن!تو همین رزولوشن همه چی بسیار کوچیک هست و نمیشه مدت طولانی از اون استفاده کرد!

    شما مشخصات اون سری از دستگاه ها رو که فرمودید بگید تا من بگم مشابه داره یا نه!
    عجب!

    مبین عزیز شما همیشه همین طور استدلال می کنید؟

    الان کانن ، نیکون و سونی عقلشون نمیرسه مونیتور های دوربین های کوچولوی فسقلی 2 یا 3 اینچی و همین طور موبایل هایی مثل IPhone و HTC Hero و .... رو دارن با رزلوشن بالا تولید می کنند.این موضوع که شما فرمودید ساده ترین دیدگاه است.چگالی پیکسل ها هر چه بلاتر باشد با پدیده برش کمتر مواجه خواهیم بود .همین طور در نور شدید کنتراست تصویر ( به دلیل تعداد بیشتر پیکسل ها ) بیشتر خواهد شد.این که خیلی واضح است و هر روز در دوربین تان با آن مواجه هستید.شاید از این منظر داستان را نگاه نکرده اید.

    برای آشنایی بیشتر حتما این صفحه را مطالعه کنید لطفا....

    http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-aliasing

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed9009 نمایش پست ها
    کاوه جان سوال اینجاست که آیا رفرنس و منبع قابل اطمینانی هست که بگه کدوم شرکت بیشترین خرابی رو داشته کدوم کمتر ؟ مثل آمارهای IDC که قابل استناد هستند آیا شرکتی هست که اینگونه اطلاعات رو جمع آوری کنه و منتشر کنه ؟
    مثلا تو فروم dpreview هم زیاد دیدم که گفتن نیکون خرابیش کمتر از کنون هست و کیفیت تولیدش بالاتر از کنون !
    این موضوع جز اطلاعات محرمانه یک شرکت است . اگر بنده این اطلاعات را داشتم اینجا چکار می کردم؟

    بنده هم عرض نکردم کدام بیشتر خراب می شوند.والله به خدا از صبح تا شب با خطوط تولید مختلف ( از پیشرفته تا دره پیت ) سر و کله می زنیم و می بینیم و در کتاب ها و مقالات و بروشور ها توصیه می کنند و ...

    فکر هم نکنم که کسی هم این اطلاعات را داشته باشد.

    باز هم یک عجب دیگر...

    بعدش هم ارتباط کیفیت تولید رو با نواوری در تکنولژی رو هم همچنان! کیفیت محصول تولید شده به نو اوری استفاده شده در تولید ربط مستقیمی نداره!
    وقتی شما تکنولوژی بالایی داشته باشید یقینا و 100% کیفیت بالایی هم خواهید داشت.خیلی ساده است.علت اش هم این است که شما در روند تحقیقات به مشکلاتی که محصول با آن مواجه می شود آشنا می شوید و سعی در کاهش مشکلات ( که عامل کاهش کیفیت است البته ! ) محصول نهایی خواهید کرد.این همه تحقیق در بخش جلوگیری از مشکل در چیست؟

    مبین جان شرمنده...

    سونی نه تو رده های صنعتی نوت بوک داره و نه تو ردها نظامی!

    این پیشرو بودن در تکنولژی کجاست که ما نمیبینیم!
    اگه دوست داشته باشین مثال عملی میزنم!
    در مدلهای سونی
    از مونیتور با رزلوشن بالا خبری هست؟1920*1200
    نه از هارد های 7200 rpm
    نه از کارت گرافیکهای بسیار قوی مثل Quadro fx 3700 و یا quadro fx 770
    نه از دستگاههایی که حد اقل باید 4 بار ماشین از روش رد بشه تا شاید lcd اون بشکنه ولی باز کار بکنه!
    معمولا هم حتی دستگاه های گرونش cpu های ضعیفی دارن و اکثر کارت گرافیک هاشون intel!
    تکنولژی روز که هیچی!هنوز بلوتوث و cd راه انداز و ویندوز رو تو خیلی از مدلهای سونی نمیبینیم!
    بنده هیچ پاسخی برای این پرسش های شما ندارم.شاید شما شناخت کافی از رنج محصولات سونی ندارید.البته ایرادی هم نیست.اما بنده رنج محصولات Dell و HP و ASUS و ACER و TOSHIBA و .... را کاملا می شناسم و اطلاعات کافی از این محصولات دارم.

    شما کافی است رده AR سونی را بشناسید و تا پاسخ تمامی سوالاتتان را بیابید.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Vaio_AR

    CTO Specifications

    Processors:

    * Intel Core 2 Duo Processor T7250 (2.0 GHz)
    * Intel Core 2 Duo Processor T8100 (2.1 GHz)
    * Intel Core 2 Duo Processor T8300 (2.4 GHz)
    * Intel Core 2 Duo Processor T9300 (2.5 GHz)
    * Intel Core 2 Duo Processor T9500 (2.6 GHz)

    Operating Systems:

    * Microsoft Windows XP Professional
    * Microsoft Windows Vista Home Premium
    * Microsoft Windows Vista Business
    * Microsoft Windows Vista Ultimate

    Memory:

    * 2 GB DDR-SDRAM (DDR2-667, 1 GBx2)
    * 3 GB DDR-SDRAM (DDR2-667, 2GBx1 + 1GBx1)
    * 4 GB DDR-SDRAM (DDR2-667, 2 GBx2)

    Hard Drives:

    * 320 GB SATA Hard Disk Drive [5400rpm]
    * 240 GB SATA Hard Disk Drive
    * 400 GB SATA Hard Disk Drive
    * 500 GB SATA Hard Disk Drive
    * 600 GB SATA Hard Disk Drive
    * 640 GB SATA Hard Disk Drive
    * 400 GB SATA Hard Disk Drive [7200rpm]

    Optical Disk Drives:

    * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive
    * Blu-ray Disc Read Only Drive
    * Blu-ray Disc Read and Write Drive

    Displays

    * LCD 17" WXGA+ (XBRITE-HiColor) 1440x900 resolution with integrated video camera
    * LCD 17" WUXGA (XBRITE-HiColor) 1920x1200 resolution with integrated video camera and durable magnesium casing with a glossy piano black finish.

    Graphics Cards

    * NVIDIA GeForce 8600M GT GPU with Total Available Graphics Memory of 1279MB (max.) if 2GB System Memory is selected.
    * NVIDIA GeForce 8600M GT GPU with Total Available Graphics Memory of 1791MB (max.) if 3GB or 4GB System Memory is selected.
    * Video RAM: 512MB Dedicated Video RAM

    Networking

    * Wireless LAN: Intel PRO/Wireless 4965AGN Network Connection (802.11a/b/g/n) w/ Bluetooth Technology: Integrated Bluetooth Technology

    In addition, a Sony VAIO AR has an optional ATI TV Wonder Digital Cable Tuner and an optional extended battery

    البته باید عرض کنم که این محصول یک سال است دیگر تولید نمی شود ( بعد از چند سال عرضه ) و محصولات جدید جایگزین اش شده و DELL تازه دارد این مشخصات را ارائه می کند.

    و سونی تنها شرکتی است که به هیچ وجه محصولاتش را بدون سیستم عامل به فروش نمی رساند.این هم یکی از دلایل گران تر بودن محصولات سونی نسبت به شرکت های دیگر است که همگی سیستم عامل ویندوز ویستا را دارند و باید 250 دلار هزینه آن را پرداخت کرد ( البته ممکن است شما از لینوکس استفاده می کنید ! )اما دل و خیلی های دیگر محصولاتشان را با DOS هم عرضه می کنند که جهت ارازن تر شدن محصول است.اما سونی خیر.شاید یک سیاست است اما به هر حال اینطور است.هرگز محصولی از سونی بدون سیستم عامل عرضه نمی شود.

    و بعد اینکه CD و DVD راه انداز و دایور مربوط به قرن پیش هستند! اصولا لب تاپ های 5 سال پیش یک سری سی دی همراهشان عرضه می شد ( منظور سونی است ) اما الان دیگر نیازی به اینها نیست.سونی 4 راهکار بازگرداندن نرم افزار ها و سیستم عامل را پیش بینی کرده است که بنا به حاد بودن مشکل می توان از آن استفاده کرد.وقتی یک سونی می خرید نه CD و یا DVD دریافت می کنید ونه نیازی هست.همه چیز در یک درایو درون هارد دیسک شما محفوظ است.کافی است یکی دو تا کلیک کنید.همین.سیستم عامل شما کامل به همراه نرم افزار های مورد نیاز در کوتاه ترین مدت نصب می شود.به همراه درایور تمامی قطعات و نرم افزار های کنترل کننده و ...... به صورت اورجینال مثل روز اول.اما بسیاری از کمپانی ها هنوز CD دارند و باید تک تک نصب کنید.الان ایسر و ایسوس و اچ پی و از همه مهم تر IBM هم همین کار سونی را البته با وقفه ای چند ساله عملی کرده اند.البته سیستم IBM بسیار بسیار پیشرفته است و بنده را واقعا شگفت زده کرده است.یک سیستم بسیار جالب و جذاب...

    http://en.wikipedia.org/wiki/XBRITE
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Vaio_FW
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...tegoryId=16154


    فکر کنم تمامی سوالات شما پاسخ داده شد و با محصولات سونی بیشتر آشنا شدید.

    اما در کل...

    سونی هم یک بخشی از بازار را در دست دارد.هر کس بنا به خواسته و تخصص اش نیازش را می سنجد.

    بنده چون هیچ گاه اهل بازی نبودم یقینا مثلا سری Studio XPS Dell را انتخاب نخواهم کرد.اما یقینا به دوستانی که اهل Game هستند توصیه می کنم به سراغ اش بروند.اما به یک عکاس هرگز Dell را توصیه نمی کنم مگر اینکه بودجه خرید سونی را نداشته باشد.شاید به یک عکاس سری AW را توصیه کنم و یا اگر بودجه اش اجازه بدهد یک مک بوک پرو عالی و مناسب.

    اما تیراژ بالا به معنی برتر بودن از نظر کیفیت و تکنولوی و امکانات نیست.
    ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 29 June 2009 در ساعت 21:40
    Navid7h تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

صفحه 23 از 83 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 73 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •