صفحه 75 از 83 نخستنخست ... 25 65 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 741 تا 750 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

قیمت بازار ( اجناس وارداتی ) ، یکی با قیمت ارز تعیین می شود و دیگری میزان عرضه و تقاضا .
    وقتی قیمت ارز بالا می رود و ثبات قیمت وجود ندارد ، خریداران از ترس گرانتر شدن و کمبود ، به سمت بازار هجوم می برند که همین باعث گرانتر شدن می شود . با کمتر شدن موجودی انبارها باز این رشد ادامه پیدا میکند .
    چون میزان تقاضا بیشتر از عرضه خواهد شد. ( همان اتفاقی که باعث گرانتر شدن مداوم طلا و ارز در بازار ایران می شد ) .
    .
    اما وقتی این روند معکوس می شود ( که در بازارهای با ثبات همینطور خواهد شد ) ، این فروشندگان هستند که مجبورند قیمت ها را متعادل کنند .
    چون آنها نیز مجبورند اجناس خود را بفروشند و از انبار کردن آنها هیچ سودی نخواهند برد .
    .
    .
    بنابراین ، به نظر من در چنین وضعیتی ، بهترین کار ، خرید کردن فقط ابزار و تجهیزات ضروری و عدم خرید وسایل غیرضروری است . چون به مرور قیمت ها ناگزیر پایین خواهد آمد .
    آنچه نیز فروشندگان می گویند ، مقاومت ایشان در برابر کاهش قیمت است ، و جنگ روانی برای ادامه جو پریشانی در خریداران ، ولی این حربه سودی نخواهد داشت . اگر همچنان قیمت های ارز پایین بیاید .
    Persian، Digital Lover، masoudrejae و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه photographِer آواتار ها
    تشکر کرده
    1794

دوستان عزیز قیمت دلار در حال کاهش هست و دلیلش رو کیاوش جان فرمودند اما دلیل پایین نیامدن اجناس این هست که بازار هنوز ثبات پیدا نکرده (هر چند بر خلاف گفته دوستان قیمت ها شل کرده و برخی اجناس افت قیمت داشته اند در عرض 1 هفته). مطمئن باشید اگر قیمت دلار تا یکی دو هفته دیگه هم افت داشته باشه قیمت اجناس هم افت خواهد کرد.
    پیش بینی قیمت دلار هم اصلا ممکن نیست که دوستان به این صراحت می فرماییند پایین نمیاد! همه ی هم فرومی های عزیز و هم وطنان دلیل افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش پول ملی رو میدونند، پس چرا خودمون رو گول بزنیم؟ نزدیک به نشست سالانه سازمان ملل هستیم و مطمئن باشید سخنان رئیس جمهور محترم منتخبمون تاثیر 100% در افت زیاد دلار و برنگشتن دوباره به بالا خواهد داشت. بدون شک رسیدن قیمت دلار در 6 ماه آتی حتی به 1000 تومن هم غیر ممکن نخواهد بود.

برای یاد آوری قیمت امروز دلار 3220
    قیمت طلا هر گرم 105 هزار تومن
    Digital Lover، m.a.i و saeed2vfx تشکر می‌کنند.
    باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شوی
    گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو

سید مهدی تقوی

كاربر همراه Sina.J آواتار ها
    تشکر کرده
    2930

نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    اما وقتی این روند معکوس می شود ( که در بازارهای با ثبات همینطور خواهد شد ) ، این فروشندگان هستند که مجبورند قیمت ها را متعادل کنند .
    چون آنها نیز مجبورند اجناس خود را بفروشند و از انبار کردن آنها هیچ سودی نخواهند برد .
    علاوه بر این افزایش پیشنهادات برای فروش اجناس دست دوم رو هم اضافه کنید که صد در صد بر فروش اجناس نو تاثیر خواهد داشت.
    saeed2vfx تشکر می‌کند.

كاربر فعال MohammadH آواتار ها
    تشکر کرده
    5292

در این آشفته بازاری و این اوضاع ، سخت است که بخواهیم نظری درباره آینده (چه دور و چه نزدیک) بدهیم که چه خواهد شد.صرفا بر اساس خبر های موثق عرض کنم خدمتتان که همین امروز صبح ، رادیو جوان از قول جناب بهمنی رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که روال کاهش قیمت ارز ادامه خواهد داشت. حال چقدر این نقل قول میتواند عملی باشد و اصولا نقش بانک مرکزی در بحث دلار پررنگ تر است و یا به قولی دست عوامل خارجی پشت پرده !! ، من که نمیدانم!
    تنها در یک موضوع مطمئنم که متاسفانه عده ای سودجو در این نوسانات قیمت ارز منتفع میشوند و با کمال تاسف به این اوضاع نابسامان دامن میزنند. همین چند وقت پیش که دلار از قیمت نسبتا ثابت حدودا 3400 تا 3700 بالا رفت ، قیمت انواع ادوات عکاسی من جمله لنز ساده 55-18 با افزایشی روبه رو شد که حتی تا حدود 500 تومان هم قیمت آن را در سایت های مختلف ارزیابی کردند در حالی که فروشگاهی در شیراز این لنز را 340 قیمت زده بود.
    ویرایش توسط MohammadH : Sunday 23 June 2013 در ساعت 09:24
    Digital Lover و kiavash تشکر می‌کنند.

كاربر همراه siavash_f آواتار ها
    تشکر کرده
    634

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash Sh نمایش پست ها
    کاهش دلار بله... ولی کاهش قیمت محصولات هم داشته ایم؟ مگر شما به دلار خرید میکنید؟ فکر میکنید چند درصد فروشندگان حاضر به کاهش قیمت کالای خود خواهند شد؟ افزایش قیمت دلار همیشه بهانه آنی بوده است برای افزایش قیمت محصولات و در مقابلش کاهش قیمت ها همراه با بهانه هایی نظیر "از قبل تهیه کرده ایم" و "عدم فروش" و "این کاهش دلار موقتی است" و "شرکت با همون قیمت ها در حال وارد کردن است" و "از قیمت مطمین باشید" و هزار و یک بهانه با ربط و بی ربط دیگر همراه است!
    درود
    آرش جان ما بیشتر از 1 سال هستش که به دلار خرید میکنیم و توی این یک سال فهمیدیم که سالهای قبل هم به دلار خرید میکردیم چون مصرف کننده هستیم و اجناس یا بهتر بگم بیشتر اجناسی که استفاه میکنیم یا وارداتی هستن یا از منتاژ اجناس وارداتی تهیه میشن در مورد قیمت هم بستگی به تقاضای عکاسان داره ( در هر صنفی ) در حال حاضر بیشتر واردکنندگان سعی بر نخریدن دارن و به اندازه تقاضا خرید و عرضه کرده اند و اگر موجودی داشته باشن خیلی ناچیز هست با تثبیت نشدن قیمت دلار و یورو هم ممکن نیست واردات داشته باشن چون دنبال ضرر نیستن طبیعی هستش کمی در ماههای اخیر و از این پس مقدار تجهیزات در بازار زیاد بشه مثلا پیکسل که اقدام به فروش ویژه به مناسبت شعبانیه کرده تا بتونه اجناس رو بفروشه و با قیمت های جدید از واردکنندگان تهیه کنه و بقیه هم همچنین پس احتمالا یک عرضه زیاد در این چند ماه و یک رکود خواهد بود و بعد از اون اگر قیمت دلار و یورو به تعادلی که میخواهیم برسه ( انشالله ) همه دوستان میتونن خریدهای خوبی رو انجام بدن ( امیدوارم)
    پیروز باشید/
    Digital Lover، ALI.Barutkub و saeed2vfx تشکر می‌کنند.
    /سیاوش فتحی
    نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
    لیست تجهیزات

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

امروز نقل قولی از اقای Kimio Mak ( یکی از مدیران ارشد شرکت سونی ) در سایت dp خوندم که عنوان کردند:
    Every six months I want to do something new
    (صفحه اصلی)
    به نظرتون اگه واقعا سونی با همین دید رو به جلو بره، باید منتظر چه روندی باشیم در بازار؟
    ممنون میشم تحلیل کنین از دید خودتون.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.komeily نمایش پست ها
    امروز نقل قولی از اقای Kimio Mak ( یکی از مدیران ارشد شرکت سونی ) در سایت dp خوندم که عنوان کردند:

(صفحه اصلی)
    به نظرتون اگه واقعا سونی با همین دید رو به جلو بره، باید منتظر چه روندی باشیم در بازار؟
    ممنون میشم تحلیل کنین از دید خودتون.
    بعد از اینکه پستتون رو خوندم سری به سایت dpreview زدم و تصمیم گرفتم یه مقایسه ی آماری خام (یعنی خیلی کلی و بدون دقت لازم در یک کار قابل استناد) انجام بدم.به اینصورت که تعداد دوربین های تولید شده در سال 2013 توسط سونی و نیکون و کنون رو بشمرم و بعد رزولوشن دوربین های تولید شده رو جمع کنم و یه میانگین بگیرم از رزولوشن دوربین های هر برند(قبول دارم که نمی تونه قابل استناد باشه اما نتیجه اش جالب شد) .در سال 2013 تا الان سونی 20 دوربین (از dslr تا کامپکت و حتی QX10,QX100) نیکون هم 20 دوربین (البته 21 بود ولی مشخصات یکیش اصلا ثبت نشده بود) و کانن 17 دوربین تولید کرده بودن.متوسط رزولوشن دوربین های سونی 19.7 (یعنی تقریبا 20 مگاپیکسل) ، نیکون 16.5 مگاپیکسل و کانن 15 مگاپیکسل بود.
    به شخصه سونی رو اهل بزرگنمایی های تبلیغاتی بیشتری نسبت به دیگر برندهای تولید کننده دوربین می دونم.همین سیاست در نقل قولشون هم هست.یک مسابقه ی شدید که برای مصرف کننده راه می اندازن وگرنه در حیطه ای مانند عکاسی چه نیازی به معرفی محصولات حرفه ای در شش ماه هست؟ بیشتر ذهن به لوازم مصرفی یا جانبی معطوف می شه تا وسیله ای قابل اعتماد.
    Niaz، Digital Lover، Nima Sadigh و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    وگرنه در حیطه ای مانند عکاسی چه نیازی به معرفی محصولات حرفه ای در شش ماه هست؟
    بحث جالب شد علی جان. من با این قسمت صحبتت زیاد موافق نیستم. به نظرم نیاز هست خصوصا برای بازار ایران با این وضعیت قیمتی و دلاری:
    1- تنوع کالا = حق انتخاب بیشتر = سود به نفع مشتری
    2- مجبور شدن تمام شرکتها به ارائه تکنولوژی جدیدتر یا به روز کردن دوربین هاشون حتی در حد ایزو و فیلمبرداری و ... = سود به نفع مشتری
    3- سرعت بیشتر در کاهش قیمت اجناس قدیمیتر که البته اگه این نظرم درست باشه برای بازار ایران واقعا لازمه! = سود به نفع مشتری ( به جز ضرر برای کسانی که امروز جنس نو میخرن و بعد یکی دو سال که میخوان دوربینشون بفروشن شاید با ضرر زیاد مواجه شن که باز واسه خریداران این دست اقلام هم سود داره )
    4- این نوید میاد که سونی تو قسمت لنز هم فعال تر بشه. فکر میکنم منظور این مدیر؛ صرفا تولید بدنه در هر شش ماه یکبار نبوده و مطمئن لنزهم در بر میگیره ( ایرادی که چند مدت پیش، وقتی سونی دوربین میرورلس فول فریمش معرفی کرد همینجا دوستان به این شرکت گرفته بودند )
    5- بازار هم تقریبا از حالت دو قطبی بودن کنون نیکون درمیاد ( جسارت به دوستان سونی باز یا پنتاکس باز نباشه )
    چندتا از این موارد به طور خلاصه تو تاپیک Sony A7 & A7r عنوان شده بود که موافق و مخالف های خودشو داشت.
    اون قسمت مگاپیکسل هم قبول دارم. روش مانور تبلیغاتیه بزرگیه.
    ارادت داریم علی جان
    از اساتید و بقیه دوستان هم ممنون میشم نظرات خودشون بگن اشتباهات احتمالی ما رو هم گوشزد بکنن.
    یا حق
    Niaz و sh_asian تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

آقا ابزار حرفه‌ای که هر روز آپدیت نمی‌شه. این قصه‌های سود به نفع مشتری سود به نفع مشتری چیه؟
    آپدیت ابزار حرفه‌ای پریود مشخص می‌خواد. این تایم نمی‌تونه خیلی کوتاه باشه. تفاوت قیمت ابزار حرفه‌ای با بقیه ابزار تجاری پرچم‌دار بودن از لحاظ تکنولوژی و کیفیت تولید است. افت قیمت ابزار دست شما آزار دهنده خواهد بود. کجای این داستان سود به نفع مشتری‌ست؟ عکاس حرفه‌ای نیاز به ابزار نو و جدید داره. تولید و آپدیت زود‌هنگام تجهیزات هزینه تولید و هزینه بازاریابی، انبارداری، پخش و این‌ها رو به شکل سرسام‌آوری بالا می‌بره.
    خلاصه ممکنه سونی هرکاری بکنه، ولی این‌کارها تا زمانی‌ست که ابزار حرفه‌ای تولید نمی‌کنه! یعنی دوربین DSLR می‌زنه، شاید بد هم نباشه، ولی برای میوه فروشی که دلش می‌خواد دوربین بزرگ بخره.
    farhad44، Amin Zarif، masoudrejae و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    عکاس حرفه‌ای نیاز به ابزار نو و جدید داره.
    خلاصه ممکنه سونی هرکاری بکنه، ولی این‌کارها تا زمانی‌ست که ابزار حرفه‌ای تولید نمی‌کنه!
    افت قیمت ابزار دست شما آزار دهنده خواهد بود. کجای این داستان سود به نفع مشتری‌ست؟
    با اجازتون چند سوال میپرسم جناب عاشوری نیا، به امید فراگیری بیشتر در سایه راهنمایی های شما:
    این صحبت مدیر سونی در چه موردیه؟ تحلیل شما در مورد صحبت های ایشون بیشتر رو چه مواردیه. به عنوان مثال من برای تولید لنز گفتم؛ درست نیست که نوید این میاد تو قسمت لنز، سونی بیشتر کار کنه؟ چون تو تاپیکی که گفتم یک ایرادبه سونی تو همین قسمت لنزها بود. بعد مثال دو دوربین Sony A7 & A7r هم که زدم اصلا شامل مواردی مثل تنوع کالا و به فکر انداختن شرکتهای دیگه مثل نیکون و کنون برای تولید این رده دوربین ها نمیشه؟ بعد اگه جواب مثبته، نتیجه اینا سود به نفع مشتری شامل حالش نمیشه؟
    اون قسمت افت قیمت ابزار دست ما آزار دهنده خواهد بود ( خودم نمیگم چون اصلا در حد عکاس آماتور هم نیستم چه برسه به حرفه ای ) کاملا متوجه شدم. یک گریزی هم بهش زده بودم تو پست قبلی ولی مثل اینکه بازم خوب نتونستم منظورم برسونم.
    تاکید تاکید: من در اشتباهم ( از پستتون هم متوجه مسائل جدیدتری شدم ) دنبال یادگیری بیشتر از شما و اساتید دیگه هستم.
    ارادت جناب عاشوری نیا

صفحه 75 از 83 نخستنخست ... 25 65 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... آخرینآخرین