نوشته اصلی توسط
kiavash
سلام
راستش درمیان اطرافیانم دیدم که باتوجه به وضعیت این روزهای بازار ارز وطلا , انچه که میتوانندرا,برای فروش گذاشته اند. لوازم پخش موسیقی, طلا, ارز, لوازم عکاسی...که فک نمیکنم درست باشد.البته اگه بپرسید,خوب من کارشناس اقتصادی نیستم , دستی در دولت هم ندارم , فقط شنيده هايي از... ! هست ،كه ديدم بدنیست دیگردوستان هم مطلع شوند.به هر حال قاعده اين بوده كه جايي بحثي نكنم وتابحال هم نكرده ام. اماراستش بسكه اين مدت سودهاي واريزي به جيب سودجويان راديدم،قلبم گرفت. به هرحال... دراین میان اگه دوست ديگري اطلاعی دارد ازشرایط ویا آگاهی علمی بالایی دارندکه برخلاف این مطالبی که من میدانم تصمیم گیری های متفاوتی را اتخاذ میکند, چه بهتر. وهمچنین چه بهترهم خواهد بود که به اطلاع دیگران هم برساند. چراکه اکثریت دوستان دراین تالار , عکاس تفننی وبدون درامدهستند.وبجای وصله پینه زدن به نیازهای دیگرزندگی, اقدام به خریدلنزودوربین و... میکنند.
فلذامهمه درشرایط اقتصادی فعلی تصمیم وپیش بینی درستی اتخاذشود.
اما اصل مطلب اینکه فروش لوازم و یاارز , حداقل برای تصمیم گیری های بلندمدت توصیه نمیشود. پایین امدن قیمت ارز نه به دلیل بالارفتن ارزش ریال که تنها به خاطر ازدست دادن ان بخش از قیمت ارز که توسط شرایط روانی بازار و دلال بازی و کمبودارزموردنیاز بازار , بوده است, رخ داده.ارزش ریال بالا نمیرود بلکه تنها تثبیت خواهدشد.بنابراین باتوجه به شرایطی که بر پول ملی دراین سالها گذشته وباعث کاهش ارزش ان شده است(ودلایل آن ازحیطه این فروم خیلی دورخواهدشد), فقط این نکته را بگویم که پایین امدن قیمت ارز ناممکن هست وتنها میتوان این امیدراداشت که قیمت ارز ,ان بخش از قیمتش را که بنا به شرایط بازار بدست اورده , ازدست بدهد که ان هم نهایتا حدود10-20 درصد خواهد بود. وامید به رسیدن قیمت دلار به زیر3000 تومان چندان منطقی به نظرنمی اید.لذا دوستان در تصمیم گیریهایشان این شرایط را درنظر بگیرند.
الان قیمت دلار به دلیل برگشت بخشی از 20میلیارددلاری که در خانه مردم ذخیره شده و قیمت طلا هم , هم به خاطراین موضوع وهم به خاطر پایین کشیدن قیمت جهانی طلا , پایین امده نه به خاطر بالارفتن ارزش ریال.درماه پیش هم مشاهده نمودید که به دلیل... قیمتها حدود10 درصد کاهش یافت وباز به روال قبل برگشت.واگر به خاطر بالارفتن ارزش ریال بود که به همان قیمت باقی میماند.
خواهش میکنم اگر هم فرومی های عزیز اطلاعاتی اخباری ... ازجایی دارند لطف کنندومرقوم بفرمایند.باشدکه ازاین اشفته بازار سودی هم عاید کاربران عادی وهمیشه مشتری شودوهمچون همیشه ازاین گرگ ومیش , فقط فروشنده های گرانقدر! کاسب نشوند!!!
باتشکر