سلام بر شما دوست خوب:
اطمینان دارید که دوربین 7D گزینه انتخاب نسبت ها را دارد؟ شاید تغییر در " نسبت " ها یا همان Aspect Ratio براحتی روی یک دوربین فرضی امکان پذیر نباشد یا حتی اگر هم این اتفاق بیافتد رد پای مواردی دیگری چون کاهش رزولوشن و مواردی از این دست در میان خواهد بود.
در اینصورت کراپ نرم افزاری هم نتیجه ای مشابه خواهد داشت. و برای همه دوربین ها مصداق روشنی از موضوع خواهد شد. بنظر شما اینگونه نیست؟
سوال در اصل اینست تغییر نسبت از3:2 در 7D به 4:3 به چه صورتیست؟ آیا همان 18 مگاپیکسل خواهد شد یا بگونه ای دیگر؟
البته این احتمال هست که من دقیقا متوجه منظور شما و دوستان نباشم در این خصوص توضیح بیشتری میدهید؟
ممنون
--------------------------------------
اگر اشتباه نکنم Placebos یا گول دارو تاثیر روانی دارویست بر یک فرد فرضی که هیچ اثر طبی ندارد الا تاثیر روانی آن!
حتی گهگاهی محققان مورد نظر در مراحلی که ساخت یک دارو را به پایان میرسانند در محاسبات آماری خود این موضوع را لحاظ کرده تا تاثیر اصلی دارو خود را از تاثیر جنبه روانی این موضوع جدا کنند و ... ( صحبت در این خصوص از حوصله این تاپیک خارج است )
این موارد بالا مثال روشنی از تاثیر روانی بر انسان است یا میتواند باشد.
خوب بر میگردیم به بحث این تاپیک:
بنظرم اگر جدای از مشخصه های دوربین های مختلف که بسته به نیاز میتوانند متفاوت یا نزدیک بهم یا ... باشند. این نکته مهم خواهد بود که علاقه یک استفاده کننده به ابزار به کدام جهت است. المپوس، کانن، نیکون، یا ....
اگر مهم عبور از این مرحله و بررسی عکس باشد، که هست...
بنظرم نه میتوان و نه لازم خواهد بود که علاقه یک شخص فرضی را تغییر داد. چرا که این علاقه به ابزار در بسیاری موارد برای عده ای از استفاده کنندگان ( البته این نکته منفی شاید نباشد بلکه صحبت از تاثیر روانی قضیه خواهد بود ) میتواند در کیفیت کاریشان تاثیر داشته باشد.
اگر فردی تعلق خاطر خاصی به برندی داشته باشد ( بیش از حد معمول یا متعارف ) ، دوربینی بهتر به آن فرد از برند دیگر دهید میتوان حدس زد عکسهای مطلوبی نسبت به دوربین قبلی خود ثبت نکند.
ذکر این موراد شاید دلیل آن باشد که علاقه به ابزار گاهی میتواند ویژگی های مثبت فرضی یک دوربین را بیش از آنچه که باید باشد (یا ارزش آنرا داشته باشد) در نظر یک مصرف کننده به تصویر بکشد ( چیزی که ممکن است در صحبت های دوستان یا خودمان هم دیده شود )
موفق باشید
پ.ن:
برای من که از از روی علاقه عکاسی میکنم تنها چیزی که مانع از خرید تجهیزاتی به غیر از کانن یا احیانا نیکون خواهد بود اینست که هم از تنوع مطلوب در ایران برخوردار است و دیگر آنکه شاید براحتی نتوانم ابزار دست دوم خود را بفروشم یا پیش از آن نو آنرا خریداری کنم یا همانگونه که دوستان گفتند ارایه مطلوب فروش و خدمات پس از آن.
میتوان حدس زد در ایران لنزی چون 400 اف 2.8 کانن با قیمتی حدود 8.5 میلیون نسبت به لنز 300 اف 2.8 مورد اشاره با قیمتی حدود 7 میلیون، راحت تر خریداری خواهد شد و دست دوم آن آسان تر فروخته خواهد شد.