با دیدن این بحث ها (مخصوصا چند پست اخیر که از تاپیک دیگه ای به اینجا منتقل شد) به عنوان کسی که تابحال دستش هم به DSLR نخورده (زندگی اجازش رو صادر نکرده!) ولی به شدت عکاسی رو دنبال میکنه یک سوال دارم از دوستانی که طرفدار دو آتیشه هر یک از این 2 برند هستند :
"آیا شما صرفا با دیدن یک عکس میتونید قاطعانه برند دوربین رو تشخیص بدید ؟"
اگر پاسخ منفی هست پس قبول کنیم هر دو برند دوربین های خوبی دارند و همینطور بپذیریم همیشه تفاوت به معنی برتری یکی بر دیگری نیست , صرفا تفاوت هست برای سلایق و نیاز های مختلف . ولی اگر پاسختون مثبت هست خوبه واقعا چنین چالشی برگذار بشه !
یک پیشنهاد هم برای دوستانی که در خط مقدم جبهه های حق علیه کنون یا نایکون هستند : حتما اپیزود 8 از The Grid رو ببینید (البته اگه تابحال مشاهده نکردید چون زیاد جدید نیست). در این قسمت Scott Kelby و میهمان برنامه Terry White بهمراه بینندگان آنلاین برنامه بیش از یک ساعت پیرامون Canon Vs Nikon بحث میکنند و بنظر من که حرفشون کاملا منطقی هست . (لینک در انتهای همین پست)
راستی بنظر شما اساسا میشه این تعداد عکاس بزرگ و هنرمندانی که مسلما اسمشون در تاریخ این هنر ثبت میشه شعور بصری کافی نداشته باشند و برندی که شما نکوهش میکنید رو انتخاب و شاهکار های فوق العاده ای هم باهاش خلق کرده باشند ؟!
توضیح:
در متن بالا قصد توهین به هیچ شخص و یا گروهی نبود و صرفا نظر شخصی خودم رو خیلی ساده بیان کردم
لینک صفحه مربوط به اپیزود 8 از The Grid برای دوستانی که مایل به مشاهده این قسمت هستند