آب پاکی رو ریخت رو دست همه
اما از شوخی گذشته، هیچ تعبیری بهتر از این نمیشه درباره این قضیه به کار برد.
آب پاکی رو ریخت رو دست همه
اما از شوخی گذشته، هیچ تعبیری بهتر از این نمیشه درباره این قضیه به کار برد.
با سلام
دوستان امکانش هست تفاوت های بین دوربین های کنون و نیکون رو بصورت تیتر وار مطرح کنین منظورم کیفیت نیست منظورم نوع سیستم بکار رفته در این دو برنده و اینکه کدوم سیستم نسبت به سیستم دیگه ارجحتره (مثلا کراپ کنون 1.6 هست و نیکون 1.5 که این میتونه یه امتیاز برای نیکون باشه هر چند خیلی ناچیز یا مثلا در سیستم فوکوس که نیکون از لامپ فوکوس استفاده میکنه ولی کنون نمیدونم و............)
اگه دوستان لطف کنن این تفاوت ها رو بیان کنن لطف بزرگی به من و همه کسانی که اولین دوربین dslr شونو میخوان تهیه کنن کردن
بنده اطلاعات کاملا محدودی دارم
فقط تیتر وار
ویرایش توسط S_Neyshaburi : Tuesday 27 September 2011 در ساعت 23:07
درود
من فکر میکنم متوجه هدف این تاپیک نشدید ،
تاپیک قصد دارد ثابت کند که آیا فرقی هست یا خیر توهم است ( اساسا موضوع راهنمایی برای خرید نیست)
اگر هم موضوع جدید وجود داشته باشد مطرح خواهد شد ،
اما برای آگاهی از تفاوتهای احتمالی که بقدر کفایت به آنها پرداخته شده است
شروع به مطالعه این تاپیک از صفحه یک بفرمایید تا پاسخ خودتون رو پیدا کنید
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 27 September 2011 در ساعت 23:14
سلام
یادش بخیر با دوستان کاننی در خانه دور هم جمع بودیم اون روز لنز 50 م م اف 1/8 نیکون رو با کانن 50اف 1/4 و وبعذ کانن 50اف 1/8 مقایسه می کردیم (همون وان شات معروف عامو اسد)بعد من یک شوخی با دوستان کاننی کردم که می گفتم بابا کانن گولتون زده .شرکت کانن یک قوطی رب گوجه رو برداشته و یک عدسی الکی رو ش گذاشته بعد بجای لنز 50 م م به شما کاننی ها فروخته .حالا داستان بردیای عزیز است.بردیا عزیزاز نیکون طوری نوشت که من فکر کردم نیکون یک قوطی برداشته و روش یک سنسور در پیت گذاشته و داده بازار برای عکاسان محترم و گفته بفرمایید اینم دوربین نیکون
بردیا جان پس دیگه چی موند؟وایت بالانس پرت و پلا.کانالهای رنگی بیخود . جزئیات که جای بحث نداره.فقط داینامیک رنج موند که اونم فکر کنم یادتون رفت تکلیفش رو روشن کنیدبردیا جان یعنی واقعا عکاسان کاننی جرات می کنند فایل jpeg رو مستقیما بفرستند چاپ؟یعنی فایل های jpeg کانن اینقدر بی نقص هستند که نیاز به هیچ اصلاحی ندارند و می شود مستقیم فرستاد چاپ?کدوم عکاسان منظورتون است؟اگر عکاس خبره ای مثل شما باشد که jpeg نمی گیره .مبتدی و اماتور و غیره که تکلیفشون معلوم است.اینکه شما با نیکون و کانن کار کرده اید شکی نیست ولی باور کنید اگه نخوردیم نان گندم ...........در کل سنسوهای کانن خروجی جذابی ارایه میدهند ,تصور نمیکنم عکاسی جرت کند با بدنه نیکون jpeg عکاسی کنه و مستقیما هم بفرسته برای چاپ(وایت بالنس های پرت و پلا ,کانالهای رنگی هر کدام سازی برای خودشان میزنند ,ثبت جزییات نیز که دیگر جای بحث ندارد
باور کنید کلی فایل RAW و jpegاز 5D2و 7Dدارم یادش بخیر با افشین قشقایی با لنز 85 اف 1/2 و 70-200 اف 4 لرزه گیر دارش کلی عکس گرفتم که هنوزم دارم ان هارو. و الیته دی 90 و دی 70 واس و دی 70 و دی 300 هم دارم ولی هیچگاه نشد به این نتیجه برسم که بدنه های که دارم وایت بالانسشان پرت و پلا و ثبت جزئیاتشان ..............است.البته من مثل شما خبره نیستم و رنگاها و وایت بالانس و غیره از دوربین های نیکون را تخصص بررسی نکرده ام و سوادش را هم ندارم ولی این مشکلاتی که شما عنوان کردید ندارم.
الحمدلله همه دوستان اگاه هستند و می دانند وضعیت سنسور های نیکون و خروجی انها چگونه است وهم اکنون جه جایگاهی دارند.خلاصه رو هم بگم که خدای ناکرده شما از عامو دلخور نشید .
عامو!! در حال حاضر سنسور ها و بدنه های نیکون و کانن همه خوب هستند و تفاوت بدنه هابنطرم انقدرها نیست که......................
دوستان شزمنده از اف تاپیک.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
ویرایش توسط A_Maddah : Friday 18 November 2011 در ساعت 13:31
اسدالله مداح
اصولاً این بحث Canon و Nikon و سنسورهایشان یک دور تقریباً باطلی شده که هر از گاهی محل بحث قرار میگیرد و آخرش هم، همه برمیگردند سر خانۀ اولشان!!!
من میدانم منظور آقای سعادت چیست اما جناب بردیا افرادی هم در تقارن با شما نظرات مخالفی دارند که اتفاقاً آنها هم قابل درکند.
خود بنده قطعاً و با اطمینان خاطر خروجی سنسورهای حضرت Canon را به Nikon ترجیح میدهم اما این را کاملاً در حیطۀ ذهن خودم میدانم و مشکلی نمیبینم که دوستانم در موقع ادیت وقت بیشتری صرف کنند تا مشکلات سنسور Nikon را بطرف کنند.
به هر حال این بحثها که به قوطی کبریت منتهی میشود نه به سود ماست و نه به صلاح کاربران محترم که برای خرید بدنه تشریف میآورند این تاپیک.
خارج از بحث؛ اگر اوضاع خیلی نابسامان باشد و زمان محدود، خروجی JPG دوربینهای Canon را میتوان فرستاد چاپ؛ Nikon؟
.
منظورمان jpg دیفالت است یا اینکه با تمام امکانات تنظیم و در صورت علاقه فتیله شارپنس و کنتراست و saturation و...... را بالا کشیدن یا پایین کشیدن هم این قضیه امکان پذیر نمی شود. اگر تنظیم دیفالت کارخانه است که خوب بحثی نیست که دوربین اس ال ار برای کسی ساخته نشده که نمیتونه چندتا تنظیم ساده را انجام بده. اگر هم با انجام تمام تنظیمات دوربینهای نیکون هم نمیشود از ان jpg مناسب چاپ گرفت که خوب من چون تجربه ای با دوربینهای کنون ندارم که چه خروجی خاصی از انها بیرون میاید نمیتوانم ان را رد یا تایید کنم.خارج از بحث؛ اگر اوضاع خیلی نابسامان باشد و زمان محدود، خروجی JPG دوربینهای Canon را میتوان فرستاد چاپ؛ Nikon؟
ویرایش توسط Persian : Friday 18 November 2011 در ساعت 15:45
سلام
آقای غفاریان
چند جایی، در مراسمهای مختلف (همایش) پیش آمده دیدم عکاس محترم که دوربین Nikon داشتهاند از دست وایتبالانس دوربین شاکی بودند! نه میتوانستند دستی تنظیم کنند (نورهای هر طرف ساز خودش را میزند!) نه فرصت ادیت داشتهاند. در همان شرایط دوربینهای Canon معمولاً خطای کمتری داشتهاند.
در این شرایط مهم نیست دوربینهای SLR برای چه کسانی ساخته شدهاند! :)
.
مشکل به همین وایت بالانس محدود نمیشودچند جایی، در مراسمهای مختلف (همایش) پیش آمده دیدم عکاس محترم که دوربین Nikon داشتهاند از دست وایتبالانس دوربین شاکی بودند! نه میتوانستند دستی تنظیم کنند (نورهای هر طرف ساز خودش را میزند!) نه فرصت ادیت داشتهاند. در همان شرایط دوربینهای Canon معمولاً خطای کمتری داشتهاند.
بنا بر تجربه ای که حقیر با سنسورهای کانن و سونی دارم
زمانی که با نور کنترل شده ای روبرو هستید مشکلی وجود ندارد(با سنسورهای سونی) زمانی که نور محیط کنترل شده نباشد و به اصطلاح هیستوگرام قطع میشود کانالهای رنگی نیز از کنترل خارج میشوند و هر کدام سازی را برای خود مینوازند و عکاس زمانی به خود می آید و متوجه میشود قسمت عمده وقت خود را صرف تنظیم وایت بالانس ,رفع ته رنگ - ها و تنظیمات رنگ کرده و در آخر هم به این نتیجه میرسد که عکس باید سیاه و سفید باشد
شاید یکی از دلایل گرایش برخی از دوستان به عکاسی سیاه و سفید همین مورد باشد.
درود بر جناب سعادت عزیز
همیشه شناخت در میحط مجازی از کسی نمیتواند شناخت صحیحی باشد و این در مورد شما که از نزدیک افتخار زیارتتان را پیدا کردم کاملا بارز بود
جناب سعادت دوستی با شخصیت و بسیار آرام و مهربان ، و خیلی بامرام هستند و سر مسائل مربوط به عکاسی وسواس بسیار زیادی هم به خرج میدهند
اما نوع نوشتن شما طوری هست گاهی تصویر ناصحیحی از آنچه که فکر میکنید و می اندیشید ، میتوان از آن برداشت کرد
این پست آخری شما هم یکی از آنهاست ، چون تا آنجا که در مورد 5dMark II در ملاقاتی که با هم داشتیم صحبت کردیم صحبت از ثبت جزئیات بسیار خوب آن بود به عنوان تنها مزیتش!
و از قضا از سیلینگ آن ناراضی بودید تا حدی که آنرا با سیلینگ نداشته D90 مقایسه کردید و فرمودید از نظر ورود گرد و غبار به دوربین و نشستن روی سنسور هیچگاه D90 اینطوری نبود.
برای چنین قضاوتهایی هیچگاه نمیتوان فقط با در نظر داشتن یک فاکتور رای به بهترین یا بدترین بودن دوربینی صادر کرد.
و دیگر اینکه چون شخصا به مگاپیکسل بسیار بالا احتیاج دارید همه چیز را بر اساس نیاز خود امتیاز بندی کنید و مثلا چون نیکون فقط یک دوربین مگاپیسکل بالا دارد که D3x است که چون از سنسور سونی استفاده کرده پس نیکون را کلا از کمپانی های سازنده دوربین که تولید کننده سنسور نیز هستند کنار بگذارید در حالی که هنوز سنسوری وجود ندارد که بتواند با دوربینی در رده d3s که کم نویزی مهمترین فاکتور در آنهاست رقابت کند. همین طور هنوز سنسوری وجود ندارد بتواند از نطر دینامیک رنج و وضعیت نویزی ، مشابه سنسور ساخت نیکون در d700 عمل کند ، چون شخصا مگاپیکسل بیشتری نیاز دارید نباید طوری مطلب بنویسید که از گفته شما بشود برداشت کرد چنین غولهایی اصلا وجود خارجی ندارند
در بدو سخن خود همانطور که فرمودید : برمیگردد به نوع نگاه!
موفق باشید
انوش
ضمن تشکر از جناب حسینیان گرامی و دقت بالای ایشان
بدین ترتیب اشتباه املایی خود را تصحیح میکنم(خودم خودم را نقص کردم با این اشتباه املایی):
10 میلی متر در کراپ دار کادری مشابه 16 میلی متر در فول فریم دارد ولی
عمق میدان این دو کادر با یکدیگر متفاوت می باشند.
درود بر انوش عزیز
همانطور که در طی دیدار حظوری نیز صحبت کردیم در امکانات سلینگ و کیفیت بالای بدنه های نیکون شکی وجود ندارد
همواره معتقد بودم نیکون باید یک تحول اساسی در قسمت سنسور بکند و مطمعنم
این تغییر و تحول اتفاق خواهد افتاد ,روند فعلی نمیتواند دوام داشته باشد حداقل از نظر بازار به نفع نیکون نخواهد بود
دل کندن از بدنه های خوش دست و عالی نیکون حتی لنزهای اصیل آن بسیار سخت بود برای من ولی متاسفانه نیکون برای خواسته هایم کافی نبود
با تشکر