خیر دوست عزیز تفاوت بین دو ورژن تنها 1 تومن است البته در حال حاضر
قیمت این لنز چند ماه پیش 3700 بود و در حال حاضر حدود 6700 یعنی دو برابر ورژن جدید هم نزدیک به 8 تومن است !
خیر دوست عزیز تفاوت بین دو ورژن تنها 1 تومن است البته در حال حاضر
قیمت این لنز چند ماه پیش 3700 بود و در حال حاضر حدود 6700 یعنی دو برابر ورژن جدید هم نزدیک به 8 تومن است !
با سلام ، دوربين فعلي من Canon PowerShot SX20 IS هست . انتظاراتمو برآورده نمي كنه واسه همين قصد خريد DSLR دارم. اگه بادي رو 60D انتخاب كنم و يه لنز خوب بخوام چيو پيشنهاد مي كنيد ؟ (اگه ببينم با اون لنز هزينه واسم سنگين مي شه ، بادي 600D يا 650D مد نظرمه ، در اون صورت چه لنزي رو پيشنهاد مي كنيد؟)
سلام
دوست عزیز اول مشخص کن که از لنزی که میخواهی بخری چه انتظاراتی داری ( برای عکاسی در فضای باز و پرتره های تکی یا عکاسی از حیوانات در کل حیات وحش ) چون همان طور که میدانی دوربین های SLR با دوربین های کامپکتی که نمونه آن در دست شماست از نظر فاصله کانونی در لنز خود خیلی فرق میکنند پس اول بهتر است علایق خود در زمینه عکاسی بفرمایید
به عكاسي پرتره خيلي علاقه دارم . البته حرفه اي كار نكردم ولي با تعاريفي كه ازش خوندم نتيجه گرفتم كه به اين زمينه علاقه مندم . عمدتا سوژه هاي انساني در فاصله نزديك مد نظرمه . عكسايي كه در زمينه فشن و مد گرفته ميشه رو دوست دارم . اگه به اين مقوله ها ، عكسايي كه تركيبي از سوژه هاي انساني (در فواصل نزديك تا متوسط) با پس زمينه طبيعت هست رو هم اضافه كنيم ، فكر كنم جمع بندي خوبي از علايقمو گفته باشم .