زیاد عجله نکنید دوست عزیز فعلا دوربین رو با لنز 18-55 بگیرید بعدا بر مبنای نیازتون دیگر وسایل رو بخرید
با کار کردن خودتون نیازهاتون رو خواهید شناخت
Printable View
زیاد عجله نکنید دوست عزیز فعلا دوربین رو با لنز 18-55 بگیرید بعدا بر مبنای نیازتون دیگر وسایل رو بخرید
با کار کردن خودتون نیازهاتون رو خواهید شناخت
از همه متشکرم و ختم جلسه رو اعلام میکنم. دارم میرم بازار تا 60D حتما و 18-55 را با احتمال 80% خریداری کنم.
خیلی سریع پاسخ دادید ممنون.
من تجربه کار کردن با 18-135 را ندارم ولی اینطور که پیداست از لحاظ distortion با 18-55 کلی فاصله دارد.نقل قول:
در مورد 18-135 هم اگر نیاز به تله بیشتر دارید لنز کار راه اندازی است ولی کیفیتش از 18-55 بهتر نیست و فقط تله بیشتر براتون میده
اگر میخواهید عکس های پانورما تهیه کنید، به distortion لنزها بیشتر دقت کنید. 18-55 تصویرتان را قدری برجسته میکند.
لنز 17-70 از لحاظ distortion نزدیک به 15-85 است و با f2.8 (روی کاغذ) گزینه خوبی به نظر میرسد.
اگر گرفتيد مبارك باشه اگر هم نه 17-85 هم قيمت مناسبي دارد. و در واقع اگر بودجه براي 15-85 نباشد اين بهترين جايگزين خواهد بود.
ضمنا از 50mm f1.8 هم غافل نشويد براي قيمت حدود 150 گزينه بسيار با ارزشي است.
از آقا سعید و جاوید هم ممنونم.
رفتم بازار و همین 60D + 18-55 را خریدم :-)
در خرید بعدی که یک لنز قوی و درست و حسابی خواهد بود باز هم مزاحمتون میشم! دست بچه های این سایت درد نکنه که سریع و صادقانه جواب میدن.
از این پس امیدورام کم کم رشد کنم و عکس هام رو هم بزارم روی سایت.
تا 8 ساعت که باید منتظر شارژ اولیه باشم! بعدش هزار تا سوال دارم.
متشکر.
فعلا.
دوستان عزیز
با توجه به تجهیزات من و با بودجه تا سقف 3 م تومن ، دو انتخاب دارم ...
1- فقط لنز : Canon EF70 - 200mm f/2.8L IS USM
قیمت : 2800000 تومان
2- لنز : Canon EF 70 - 200 mm f/4L IS USM به همراه یک فلاش Canon Speedlite 580EX II
قیمت : ۱۴۰۰۰۰۰ تومان (لنز) و حدود 600 تومن 1 شاخه فلاش
دوربین :
550D Kissx4
لنز ها :
15-85mm f3.5 5.6 IS USM
50mm f1.4 USM prime
حالا میخوام ببینم با توجه به بودجه و تجهیزاتی که دارم ، پیشنهاد شما کدوم گزینه هست ؟
( با توجه به اینکه من هم در داخل آتلیه عکاسی میکنم و هم در خارج از آتلیه ) ، آیا بخاطر دیاف باز تر ، معقولانست که هزینه (تقریبا) دو برابری بکنم واسه گزینه 1 نسبت به گزینه 2 ؟
در داخل آتلیه که شما تجهیزات نور پردازی دارید،پس نیازی به فلاش 580 ندارید.
اگر بودجه هست و حتما به لنز تله نیازمندید در خرید 200-70 اف 2.8 جدید شک به دل راه ندید و برای فلاش اکسترنال هم یک عدد نیسین 622 مارک 2 به قیمت 170 تومن تهیه کنید.من هردو فلاش نام برده رو دارم و از فلاش نیسین هم بسیار راضی ام.این تجهیزات با یودجه شما و عملکردی که انتظار دارید کاملا جور در میاد.انتخاب باشما!
مرسی از راهنماییتون جناب احمدی عزیز ...
راستش من فلاش 580 رو اگر بگیرم واسه استفاده خارج از استودیو میخوام ...
( در ضمن من واسه علاقه ای که به عکاسی دارم ، این لنز رو میخوام بگیرم ( نه کار ) ، مخصوصا واسه عکاسی پرتره با پشت زمینه بلور شده در دیاف های بازی مثل 2.8 )
مدل فلاشی که اشاره کردید این هست ؟
http://www.nissindigital.com/di622mii.html
مزایا و معایبش نسبت به فلاش 580 چی هست؟
مزیت که فقط قیمت هست در برابر امکانات مناسبی که داره(تقریبا 1/3 فلاش580). والبته تریگر نوری! از اونجایی که بدنه شما به فلاش کامندر مجهز نیست در بسیاری اوقات چاره ساز هست و امکان مناسبی هست.(در هر صورت برای استفاده از هر کدام این فلاشها به صورت آف کمرا باید هزینه ای رو برای تریگر رادیویی در نظر بگیرید)
معایب:
کیفیت ساخت پایینتر
قدرت کمتر
مستر نبودن(فقط اسلیو هست)
نداشتن مود مولتی پلای
اما580:
قدرت بیشتر
مستر بودن
مود مولتی پلای
کیفیت ساخت بسیار بالا
به طور کلی این تفاوتها بین این دو فلاش هست.به نظر من 622 ارزش خرید داره.
در مورد لنز200-70 هم اگر علاقتون زیاد هست و مواردی که فرمودید اونقدر براتون مهم هست که این مقدار هزینه براتون منطقی باشه حتما این کار رو انجام بدید.در غیر اینصورت گزینه جایگزین بعدی 200-70 اف 4 لرزشگیر هست که بسیار شارپ و با ارزش هست.
کدوم یکی رُ پیشنهاد میکنید؟
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
یا
Canon EF 17-40mm f/4.0 L USM
سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدین برای چه نوع عکاسی و برای کدام بادی؟
اولی لنز walk around کراپ و دومی UWA و WA بر روی فول فریم است...
17-40 از نظر Mechanical و ساخت فوق العاده است.
در قلمرو فول فریم ها 17 در محدوده Ultra Wide Angle بوده و این لنز دیستورشن بسیار بالایی دارد.... آن هم از نوع غیر خطی که به راحتی در post processing قابل اصلاح نیست...
15-85 لنز Walk around فوق العاده خوبی برای بادی های کراپ است... از Wide تا short telephoto ...
IS هم در فاصله کانونی های بالاتر مزیت بزرگی می تواند باشد...
موفق باشید
دوستان نظر بدن لطفا:
قراره از جایی که براشون عکاسی میکنم مبلغ 1 میلیون بلا عوض بابت کمک هزینه خرید لنز بهم بدن:::whistling:::
تجهیزات فعلیم: 450d و لنز 18-200
هیچ تعصبی هم روی هیچ لنز و برندی ندارم.
به نظر شما بهترین انتخاب با همچین بودجه ای چیه؟(خرید، فروش، تعویض ...)
لطفا کمک کنید چون فقط یه هفته فرصت دارم جواب بدم:::confused2:::
آقا لطفا ازین جوابای کلیشه ای ندین. اگه من میدونستم چه لنزی بخرم دیگه اینجا سوال نمیپرسیدم ;-)
شرایط خودم رو واضح گفتم. شما کلی ترین شکل قضیه رو در نظر بگیرید:
از فروش دوربین+لنز و تغییر برند بگیر تا صرفا افزودن یه لنز جدید به مجموعه فعلی؛ بدون هیچ محدودیت و تعصبی
اگر شما در چنین شرایطی بودید (یک میلیون پول بادآورده) چه میکردید؟
خوب تا وقتي شما پاسخ آن پرسش كليشه اي را ندهيد دوستان از كجا بدانند چه پيشنهادي بدهند؟ يكي ممكن است بگويد برويد و يك لنز 22-10 بخريد بعد شما بياييد بگوييد نه بابا من مثلا كار عروسي مي كنم 22-10 مي خواهم چه كنم؟ ديگري ممكن است بيايد و بگويد يك مكرو 100 با اين قيمت بخريد بعد شما بگوييد من كه اصلا كار مكرو گرافي نمي كنم. يكي ديگر بيايد بگويد 200-70 با f/4 بخريد بعد شما بگوييد اي بابا كار من عكاسي منظره است اين لنز به چه كارم مي آيد؟
اول شما بگوييد كه اين چه جايي است كه به عكاسي كه نمي داند چه لنزي مي خواهد قرار است كمك بلاعوض بكند:oops: و شما چه عكسهايي برايشان مي گيريد تا بتوان اظهار نظر كرد.:think:;
صبر میکردم تا نیازم مشخص شود و بادِ مشرقی پولم را الکی پلکی به مغرب نبرد!نقل قول:
اگر شما در چنین شرایطی بودید (یک میلیون پول بادآورده) چه میکردید؟
فکر تغییر برند را از سرتان بیرون کنید. تغییر بدنه هم چیزی به عکاسی شما اضافه نخواهد کرد مگر اینکه خبر ناگار باشید.
بهترین انتخاب خرید یک لنز است. عکس هایی قبلیتان را برسی کنید. ببینید وقتی با 200-18 کار میکنید بیشترین عکس ها را در چه بازه ای گرفته اید . . . اینجوری راحت معلوم میشه که به چه لنزی نیاز دارید. اگر کار خبری می کنید هم شاید بد نباشد بدنه جدید بگیرید.
از پاسخ خوبتان ممنون.
راستش فکر کنم دوستان حق دارن؛ من دایره مفروضات رو خیلی وسعت دادم.:redface:
من برای اون مجله کار خبری-اجتماعی میکنم (بنابراین ماکروگرافی و پرتره و آتلیه از دایره خریدم خارج میشه) البته چون اصل دوربین مال خودمه همه این موارد رو گاهی برای دل خودم مرتکب میشم!
نظر شما در مورد ترکیب زیر چطوره:
فروش 450d+18-200
خرید 60d+15-85
پیشرفت خاصی در ترکیب جدید نصیبم خواهد شد؟
تا جناب میلانی جواب شما رو بدن...
به نظر من 450دی رو بفروشید و یک 60دی به علاوه یک فلاش تهیه کنید.لنز رو هم نگه دارید.برای کار خبری دامنه گسترده بیشتر از مقداری کیفیت برتر 85-15 به کارمیاد(گرچه همون 3 مم وایدتر بودنش در بسیاری اوقات حیاتی میشه).مورد دیگه اینکه به نظر من اگر فلاش ندارید حتما تهیه کنید.برای کار شما واقعا لازمه و تاثیرش محسوس.
دوستان ، اگر خاطرتون باشه من نقل قول بالا رو در صفحه 78 بصورت پست گذاشته بودم که جناب احمدی عزیز پیشنهادشون رو به من دادن ....
اما ازونجایی که من از یک نفر دیگه هم این سوال رو پرسیدم ، اون بنده خدا گفت ، برو بدنه دوربینت رو عوض کن قبل از خرید لنز هایی که گفتی ... گفت حداقل بدنه ای که میگیرم 7D باشه چون بدنه 550D ، از نظرش ضعیف بود و لنز 70-200 یکمی سرش به تن دوربین زیاده
.... با این توصیف ، نظر شما چیه ؟ آیا باید بدنه رو عوض کنم ؟ یا خرید لنز با همین بدنه اوکی هست ؟
حمید جان اگر به این ترتیب بود کارخانه کنون مدتها پیش باید تعطیل میشد! مشکل فنی برای استفاده از لنزی مثل 200-70 یا حتی لنزهای بزرگتر روی بدنه شما وجود نداره.منتها ممکنه برای بعضی ها(از جمله خودم) که دستهای بزرگی دارند ارگونومی این رده کنون چندان دلچسب نباشه.خصوصا با استفاده از لنزهای سنگینتر و بزرگ.البته این موارد برای زمانهایی صادق هست که شما روی دست عکاسی میکنید.اگر از سه پایه یا تک پایه استفاده کنید(که در بسیاری اوقات ضروری هست) این موارد اهمیت چندانی نخواهند داشت.
در کل اگر به فکر ارتقا بدنه هستید(که ضروری نیست) نیازی نمیبینم به بالاتر از 60دی فکر کنید.
با سلام
مدتيه كه ميخوام يه لنز مناسب براي عكاسي فشن و پرتره بخرم. لنز پيشنهادي خود كنون 85m f1.2 هست ولي من ميخوام از بين اينها بهترين رو انتخاب كنم
لطفا دوستان راهنمايي كنين اگه قيمت هم دارين تقريبي بگين
Canon EF 50mm f/1.4
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 85mm f/1.2L USM
Canon EF 100mm Macro F2.8L IS USM
Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM
سوال ديگه اينه كه دو لنز آخر براي دوربين كراپدار من چه تفاوتي باهم دارن و كدومو بخرم بهتره؟
با تشكر.
دوراهی که چه عرض کنم:oops: در چندراهی قرار گرفته اید.
لنز Canon Ef85mm f/1.2 برای پرتره بینظر است ( فکر کنم الان بالای 3 میلیون تومن در بیاد ). گران است، جایگزین اقتصادی آن 50mm f/1.4 است.
ولی برای Fashion حرف اول و آخر را EF70-200mm f/2.8 IS II USM میزنه ... بقول کاوه قبادی بهش میگن Fashion-Lens :-D ( این هم همون حدود 3.1 میلیون تومان باید در بیاد )
فکر 100L Macro رو هم برای فشن از سر برون کنید. همینطور 50mm f/1.8II رو :::happy::: کار اساسی رو همون دفعه ی اول انجام بدید تا یک عمر از تصمیمتون، چیزی جز حس رضایت بهتون دست نده ...
سلام
جالبه كه در دو پست اخير از يكي از بهترين لنزهاي كنن (از نظر كيفيت در برابر قيمت) حرفي به ميان نيومد. لنز EF 85 mm f/1.8 لنز كم نظيري است در رده ي قيمتي خودش:
http://www.slrgear.com/reviews/showp...hp/product/154
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
http://www.photozone.de/canon_eos_ff/419-canon_85_18_5d
دوستان در مورد سوال دومم هنوز جواب ندادين :
Canon EF 100mm Macro F2.8L IS USM
Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM
تفاوت اين دو لنز چيه و كدوم يك براي دوربين كراپدار من مناسبتره؟
با توجه به قيمتي كه دادين فعلا 85mm f1.2 و 70-200 رو نميتونم بخرم حالا اين دو لنز رو از ليست انتخابها حذف كنين ، با بودجه 1 تومن بهترين لنزي كه ميتونم براي عكاسي فشن بخرم چيه؟
با تشكر.
تفاوت اون دو لنز در لرزشگیر و سیلینگ بسیار بهتر لنز ال هست به طور کل.برای پرتره کاملا خوب هست و یکجورهایی یک تیر و دو نشان هست!
فرهاد خان لنز خوبی رو پیشنهاد دادن با کیفیت اپتیک عالی و قیمت مناسب.
اما اگر به 85 علاقه مندید و دیافراگم خیلی باز رو نیاز دارید به نظر من بهترین انتخاب 85 اف 1.4 سیگما هست با کیفیتی بسیار نزدیک به 85 اف 1.2 کنون.با توجه به قیمت کمتر از نصف(در حدود 1 میلیون تومان) به نظر من کاملا برتری داره.
این بحث رو بخونید حتما
http://forum.akkasee.com/f57/t13634-2.html
ببخشيد من يك كم گيج شدم !
لطفا به اين سوالها جواب بدين :
1. آيا فاصله كانوني همه لنزهاي كنون بر اساس سنسور فول فريم تعريف ميشه؟ (بدون استثناء ؟)
2. آيا اساسا همه لنزهاي كنون براي فول فريم و كراپدار قابل استفاده است؟
3. بيشترين مقدار وايدي كه در يك كراپدار كنون ميشه داشت چقدره و با كدوم لنز؟ آيا اين لنز براي فول فريم هم قابل استفادست؟ و برعكس؟
4.اگه بعضي لنزها قابل استفاده بر روي كراپدار نيست دليلش چيه ؟ و چجوري ميشه تشخيص داد مناسب نيست؟
5. آيا مثلا لنز 15-85 براي فول فريم هم مناسب و قابل استفادست؟
من با يك لنز 15-85 عكس گرفتم طبق فرمول سنسور كراپ اين لنز فاصله كانوني 24-136 رو به من ميده كه معادل يك دوربين كامپكت معمولي است ولي در عمل وقتي مقايسه ميكنم عكس گرفته شده با 15-85 وايدتر به نظر مياد در صورتي كه هر دو از 24 شروع ميشن دليلش چيه؟
در ادامه مطلب بالا در دوربين 600D بنده نسبت تصاور در حالت پيش فرض 3:2 است كه وقتي تصاوير را در تلويزيون lcd ميبينم بالا و پايين تصوير خالي است در صورتيكه عكسهاي كامپكت در همان تلويزيون كاملا صفحه را پر ميكند. متاسفانه با تغيير aspect ... به 4:3 و مقادير ديگه در 600D تغييري در اين حالت ايجاد نشد علت چيه؟
اگه بخوام ليست كليه لنزهاي سازگار با دوربين خودم رو داشته باشم از كجا ميتونم پيدا كنم؟ و همينطور ليست كليه لنزهاي مشترك بين فول فريم و كراپ؟
با تشكر.
سلام
1. هر لنزی را ( چه EF چه EFS) اگر روی بدنه کراپدار ببندید، ضریب فاصله کانونی در آن ضرب میشود.
2. همه لنزهای EF روی همه بدنه های فول فریم و کراپ دار قابل استفاده هستند، اما لنزهای EFS فقط روی بدنه های کراپدار استفاده میشوند.
3.بیشترین مقدار واید با استفاده از لنزهای Canon فعلا استفاده از 10-22 است -(سیگما لنر وایدتری هم برای دوربین های کانن داره) لنزهای EFS فقط روی بدنه های کراپدار قابل
استفاده است !
4. راجع به دلیلش مطلب زیاد هست ! اما راه تشخیصش خیلی سخت نیست ! روی لنز نوشته EF یا EFS و میدانیم که لنزهای EFS فقط روی بدنه های کراپدار قابل استفاده است.
5.خــــــــــــــــــــیر ! قابل استفاده نیست.
شما یک سئوال را به 5 یا 6 روش مختلف پرسیدید !
شاد باشید.
1-بله
2-لنزهای EF برای فول فریم و لنزهای EF و EF-S برای کراپدار قابل استفاده است.
3- بیشترین میزان واید روی کراپ در کنون را با لنز 10-22 که از سری EF-S آست میتوانید داشته باشید که کادری معادل 16 مم فول فریم را به شما میدهد و در دوربینهای فول فریم هم قابل استفاده نیست.قیمت این لنز حدود 900 تومان است.در فول فریم هم 14 مم فیکس و 16-35 را میتوانید داشته باشید که هر دو بالای 2 ملیون تومان قیمت دارند.
4-در جواب سوال یک پاسخ داده شد.تمام لنزهای که کنون در دوسری EF و EF-S تولید میکرده یا میکند روی کراپ قابل استفاده هستند.
5-خیر
با نوید جان خط رو خط شدیم.
با تشكر از دوستان به خاطر جوابهاي قاطع و كامل
ديدن لينك زير رو به همه كساني كه ميخوان لنز جديد بخرن و نميدونن لنزهاي كنون چه مدلهايي داره توصيه ميكنم : (البته بذارين كامل لود شه)
http://www.canon.co.uk/eflenses/inde...s004Can_151110
با بررسي هايي كه طي چند روز اخير در سايتهاي ايراني و خارجي كردم و كمك دوستان اين سايت براي عكاسي پرتره به اين انتخابها با بودجه 1 تومن رسيدم :
Canon EF 50mm f/1.4
Sigma AF 50mm f/1.4 EX DG HSM
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Sigma AF 85mm f/1.4 EX DG HSM
حالا آخرين سوال من اينه كه براي دوربين كراپدار من كدوم لنز شارپترين خروجي رو ميده و مهمتر از همه با توجه به محدوديت جا بيشتر از 3 متر نميتونم از سوژه فاصله بگيرم كدوم فاصله كانوني براي دوربين كراپدار من مناسبه ميخوام نيم تنه سوژه را در فاصله 2 تا 3 متري داشته باشم با بالاترين وضوح و شارپنس
با تشكر.
دوست عزیز بهتر نیست سوالتان را در یک جاه مطرح کرده و به نتیجه برسید.در تاپیک راهنمایی برای خرید لنز هم شما سوال کردید
اینط.ری نظم فورم بهم می خوره و شما هم به نتیجه نخواهید رسید
فیش آی که نمیشه! فعلا در برند کنون وایدتر از این نداریم.وگرنه در برند سیگما مثلا 24-12 هست که هم بسیار وایده در واقع اولترا وایده و کنترل بسیار عالی داره بر روی اعوجاج!
دیدن این لینک هم خالی از لطف نیست در این مورد
http://www.the-digital-picture.com/R...3&LensComp=369
سلام.من بین لنزهای 18-55 یا 18-135 یا 55-250 کدوم رو انتخاب کنم کاربرد من عکس ورزشی منظره طبیعت مدلینگ به نظر شما کدوم لنز بیشتر به کارم میاد مرسی.راستی زوم زیاد هم می خوام
سلام دوست عزیز
علت اینکه چنین جوابی بهتون دادند اینست که سوالتون زیاد مناسب نیست . بین دو لنز اول شاید بشه تصمیم گرفت ولی لنز سوم هیچ ربطی به آن دو و مهمتر از همه به نیاز کلی تون ندارد .بعد از کمی مطالعه در همین سایت به جواب همه سوالهاتون میرسید . فکر کنم در حال حاضر یک 200-18 براتون مناسب باشد
موفق باشید
سلام.دوست من شما میخواید در ژانرهایی فعالیت کنید که هر کدومش یه دسته لنز خاص خودشو نیاز داره.باید اولویت بندی کنید.نقل قول:
کاربرد من عکس ورزشی منظره طبیعت مدلینگ به نظر شما کدوم لنز بیشتر به کارم میاد مرسی.راستی زوم زیاد هم می خوام
نقل قول:
علت اینکه چنین جوابی بهتون دادند اینست که سوالتون زیاد مناسب نیست . بین دو لنز اول شاید بشه تصمیم گرفت ولی لنز سوم هیچ ربطی به آن دو و مهمتر از همه به نیاز کلی تون ندارد .بعد از کمی مطالعه در همین سایت به جواب همه سوالهاتون میرسید . فکر کنم در حال حاضر یک 200-18 براتون مناسب باشد
با آقای asri و آقای گروسی موافقم.فکر میکنم اگه لنز معروف 15-85 رو بخری تقریبا کارت رو راه بندازه البته حیات وحش و ورزشی معمولا فاصله کانونی بالای 300 نیاز دارن.اگر هم نقدینه جواب نمیده فعلا با همون 18-55 سر کن بعدا خودت میفهمی چه لنزی مناسب کارته چون لنزهایی که انتخاب کردی تعریفی ندارن.نقل قول:
به نظرم مقالات آموزشی عکاسی که نمونه های خوبش رو در بخش مقالات همین سایت زیاد داریم بیش از هر لنزی به کار شما میاد.
اطلاعات پایه ای رو تقویت کنید خودتون به نتیجه میرسید
درود به دوستان.. از اونجا که تاپیک مربوط به تجهیزات بسته شده! من پرسشم رو ایجا میپرسم...
من یه لتز 100-400 کنن رو دیروز گرفتم... تا اونجا که به من مربوط میشه مشکلی ندیدم در فوکوس...
خوشحال میشم دوستان بفرمایند چه تست های رو برای فهمیدن سالمی لنز باید انجام بدم چون 24 ساعت زمان برای ارجاع گرفتم
ممنونمیشم
اگر AF مشکلی نداره ... موارد زیر را چک کنید:
1) خط و خش روی بدنه
2) خط و خش روی المان ابتدائی و انتهائی
3) لقی دکمه های AF و IS
4) وجود پرز و غبار داخل لنز: روی المانهای داخلی لنز و پشت المانهای اول و آخر
5) خط و خش روی هود
6) خط و خش روی کانکتورهای الکترونیکی ( برنجی رنگ ) انتهای لنز
7) لقی و صدای ناموزون در Focus ring هنگامی که با دست میچرخانید
8) صدای هنگام عقب و جلو شدن خرطومی زوم
.....
نهایتاً اگر همه موارد فوق، OK بودند ... مبارکه آقا :;)
درودنقل قول:
1) خط و خش روی بدنه
2) خط و خش روی المان ابتدائی و انتهائی
3) لقی دکمه های AF و IS
4) وجود پرز و غبار داخل لنز: روی المانهای داخلی لنز و پشت المانهای اول و آخر
5) خط و خش روی هود
6) خط و خش روی کانکتورهای الکترونیکی ( برنجی رنگ ) انتهای لنز
7) لقی و صدای ناموزون در Focus ring هنگامی که با دست میچرخانید
8) صدای هنگام عقب و جلو شدن خرطومی زوم
1- خیلی کم خط و خش داره
2- منفی
3- منفی
4- چند تایی هست
5-
6-عادی مثه همه لنز های کار کرده
7-خیر
8خیر
---
در مورد تست دقیق فوکوس چه راه هایی رو دوستان پیشنهاد میکنید?
سلام دوستان
با جستجویی که در سایت زدم اطلاعات زیادی راجع به لنز 17-85 F 4-5.6 پیدا نکردم
الان این لنز رو با قیمت 450 تومان میشه تهیه کرد، در حالی که در سایت فروش آمریکا قیمت 599دلار براش در نظر گرفته شده
میخواستم بدونم این لنز یک ورژن داره؟ یهو نخرم ببینم مثلا IS نداره و به همین دلیل قیمتش 450 تومنه
بعد اگه یه ورژن داره چرا قیمت اینجا ارزون تره؟
احیانا این لنز مشکل خاصی داره که اینقدر کم راجع بهش صحبت شده؟
با تشکر
سلام
من مدت زیادی این لنز رو داشتم. این لنز فقط یک مدل داره که اون هم IS داره.
لنز بدی نیست اما با وجود لنز 85-15 که کیفیت بهتری از این لنز داره کسی زیاد سراغ این لنز نمی ره.(!)
به نظرم اگر بتونید بیشتر هزینه کنید لنز 85-15 رو تهیه کنید خیالتون از داشتن یک لنز walk-around راحت میشه.
این لنز یک ورژن داره و قیمتش هم بیشتر از این نیست
قیمت اون سایت هم مال قدیم باید باشد که آپدیت نشده
در مورد این لنز آن زمان هایی که کانن برای دوربین های کراپ دیگر لنز واک اروندی نداشت جایگاه نسبتا خوبی داشت ولی از زمانی که لنز های 15-85 و 18-135و 18-200 معرفی شد این لنز اندکی فراموش شده
ویرایش :با جناب سیفی خط رو خط شدیم
با تشکر از پاسخ سریع شما دو دوست عزیز
من متاسفانه مشکل بودجه دارم، میدونم 15-85 بهتر هست با اف کمتر و دهانه 5 مم بزرگتر، ولی شاید اگر قرار باشه صبر کنم که پول براش جمع کنم هرگز نتونم به اون حد برسم :دی
الان 15-85 دوبرابر این قیمت داره، با 900 تومن میشه یک 70-200 اف 4 گرفت
پس دلیل اینکه کم راجع بهش حرف زده شده قدیمی بودنشه دیگه؟
این مورد رو فراموش نکنید که این لنز (17-85) هم لنز بسیار خوبی است. من در مقایسه با 85-15 عرض کردم که کیفیت پائین تری دارد. باتوجه به این که گفتیدمیشه اینطور برداشت کرد که لنز مورد نیازتان را نمی شناسید (!) "به نظرم" اگر بودجه خرید 85-15 را ندارید برای داشتن یک لنز همه کاره 85-17 را خریداری کنید.نقل قول:
با 900 تومن میشه یک 70-200 اف 4 گرفت
سلام دوست عزیز
لنز 50-17 تامرون نسخه بدون لرزشگیرش که اتفاقا اپتیک بهتری هم نسبت به نسخه لرزش گیر دارش دارد گزینه بسیار مناسبی با توجه به بودجه شما میباشد . میتوانید تحقیق کنید . من که ریویو های بسیار خوبی از این لنز خوانده ام .
موفق باشید
ممنونم آقای سیفی
چرا کاملا میشناسم، منظورم بعدا خرید یک 70-200 (با قیمت 15-85) در کنار این 17-85 بود
به هر حال USM هم موردی است که در این لنز با این قیمت خودنمایی میکند، در مقابل 18-135 و 18-200 که ندارند و همه یک حسی شبیه به 18-55 به من میدهند!!!
با سلام و تشکر از پاسختون
بله مطمئنا بهتر است ولی من دنبال لنزی واک-اراند هستم و حداکثر فاصله کانونی 50مم برایم کافی نیست
اقا چرا لنز کیت 18-135 رو اینقدر میارید پایین من عکسهای ورزشی فوق العاده ای با این لنز دیدم که در حد دوربینهایی مثل 5d mark2 با لنزهای رده بالا بودند
سلام
من بدنه 60D دارم،یه لنز 18-55 معمولی هم داشتم که فروختم و 50mm f/1.8 خریدم (انصافا در حد قیمتش لنز خوبیه)
با این اوصاف میخوام یه لنز زوم استاندارد هم بگیرم ،خودم دوتا لنز را کاندید کردم و میخواستم تو انتخاب کمکم کنید.
در ضمن نوع عکاسیم بیشتر پرتره،اجتماعی و گاهی هم به صورت تفریحی ورزشی(ارجحیت نداره) و تو سفر،از طبیعت.نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه!؟
- Canon EF 24-105 f/4.0 L IS USM
- Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
سپاس
در کل 85-15 به خاطر رنج بهتر(واید بسیار بیشتر) قیمت کمتر و اپتیک تقریبا برابر به نظر من گزینه بهتری هست.105-24 با وجود اینکه لنز بسیار خوبی هم هست بر روی کراپدار به عنوان تک لنز یا همه کاره به خاطر نداشتن واید چندان مناسب نیست.مگر اینکه براتون مهم نباشه این مورد.
والله خیلی ها اعتقاد دارن 85-15 اپتیک بهتری داره! به نظر خودم هم اندکی شارپتر هست.(البته این نکته رو مد نظر داشته باشید که شارپنس تنها مورد مربوط به اپتیک نیست)ولی تفاوتها برای خیلی ها محسوس نیست!
با توجه به استفاده شما و تفاوت ناچیز این دو لنز به نظر من این مقدار واید بسیار بهتر و کار آمدتر از اون مقدار نه چندان زیاد تله هست.
به نظر من 85-15 خرید بهتری هست.
البته 105-24 برای دوربین های کراپ دار تله قابل ملاحظه ای لااقل برای پرتره تولید میکنه .
چون یکی از نکات فابل تامل 85-15 تله بسیار کوتاه اون هست اش که عملا ً امکان گرفتن پرتره رو محدود میکنه . روی 85 مم اف 5.6 هست اش .
با احتساب کراپ 85 برابر با 136 میشه که هیچ محدودیتی برای پرتره های بسته باقی نمیگذاره.
عرض بنده ، کیفیت این لنز در محدوده 85 مم با بازترین اف 5.6 هست اش . شما این لنز رو دارید ، پرتره های موفقی تونستید باهاش بگیرید جناب احمدی عزیز ؟
یا ترجیح میدید با 100 مم ال ، پرتره بگیرید ؟
با اینکه این لنز رو ندارم ،(البته به داشتن اش فکر کردم ! ) ولی فکر میکنم بدرد پرتره نگاری نمیخوره ! اگر اشتباه هست ، شما اصلاح بفرمائید .
والله ساسان جان هرچه بود رو فرمودن اما این رو هم اضافه کنم کیفیت اپتیک بسیار خوب اون برای پرتره کاملا جوابگوست و گاهی اوقات هم شارپنس زیادش دردسر ایجا میکنه.از پرتره های تمام قد تا بسته رو به راحتی میشه با این لنز به خوبی ثبت کرد.
بحث لنز 100 هم جداست اگر قصد خاصی داشته باشم حتما استفاده میکنم.
سلام دوستان
من یک کاربر تازه کارم و مورد استفادم عمومیه و تا 2.5 میلیون به تجهیزات عکاسی اختصاص دادم با بودجه ای که دارم canon 7D با لنز 28-135 را انتخاب کردم البته D7000 NIKON هم تو گزینه هام بود ولی وقتی از نزدیک هر دو را دیدم از 7D بیشتر خوشم آمد.
حالا سوالم اینه آیا این لنز مناسب من هست یا چیز بهتری میتونم بگیرم؟
با سپاس
دوست گرامی منظور از بکار بردن واژه "خوش آمدن" ارجحیت 7D نسبت به D7000 بود برای بنده،از نظر قدرت فکوس،سرعت عکاسی بالاتر،نفوذ پذیری کمتر گرد و از همه مهمتر برای من خوش دست بودن بیشتر و...البته D7000 nikon هم دوربین با ارزشی است و شاید از بعضی جهات برتر از D7000 باشد.نقل قول:
...معیارهای سادهای مثل "خوش اومدن"...
فی الحال من هنوز این بدنه و لنز را نخریدم و قصدم مشاوره در مورد مناسب بودن لنز 28-135 برای کاربری من یا پیشنهاد لنز دیگه ای با توجه به بودجه من از canon یا برند دیگه ای بود با این وصف منتظر نظرات شما هستم.