سلام به همه
بنظرتون واسه کسی که علاقه به شاخه پرتره داره و هم چنین یه لنز همه کاره نیاز داره کدوم گزینه بهتره ؟ ( خودم اولی مد نظرمه ولی کیه که از سری L بگذره !!! )
1- 18-135 stm با 85 f\1.8
2- 24-105
سلام به همه
بنظرتون واسه کسی که علاقه به شاخه پرتره داره و هم چنین یه لنز همه کاره نیاز داره کدوم گزینه بهتره ؟ ( خودم اولی مد نظرمه ولی کیه که از سری L بگذره !!! )
1- 18-135 stm با 85 f\1.8
2- 24-105
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
باسلام خدمت دوستان
دوربین من 400ِدی لنزشم canon EF 28-80 f3.5 5.6,tamron 70-300 f4-5.6 می خوام بدونم چقدر لنز canon 50 f 1.8 بدردم می خوره معمولا عکاسی پرتره وماکرو میکنم
با سلام
ميخواستم بدونم تو كنون براي دوربين 5دي مارك 2 لنزي موجوده كه ديافراگمهاي بسته تر از 22 داشته باشد.
پيشاپيش ممنون از پاسخگوييتون
واقعا لنز عالی هستش ، من باهاش پرتره گرفتم ، مخصوصا رو کراپ که یه ضریب 1.6 هم اضافه میشه ، یه نمونه نشون میدم ببین کیفیتشومی خوام بدونم چقدر لنز canon 50 f 1.8 بدردم می خوره معمولا عکاسی پرتره وماکرو میکنم
porth111.jpg
Photography helps people to see
لنز بدی نیست و روی دوربین شما برای پرتره عمق میدان و فاصله کانونی خوبی میدهد. برای ماکرو اصلا به این لنز فکر نکنید. برای پرتره به نوع پرتره ای که میگیرید بستگی داره. در مقایسه با لنزهای تله ای که دارید، پرسپکتیو متفاوتی خواهید داشت. سهم زمینه در کادر شما بیشتر میشود. پس اگر معمولا زمینه جالبی برای قرار دادن در کادر دارید به عکسهای شما کمک میکند. ولی در مورد افکت عمق میدان در مقایسه با لنزهای تله (با توجه به اینکه بوکه ها از جنس متفاوتی هستند) لزوما زمینه محوتر و زیباتری نخواهید داشت! مخصوصا اگر بیشتر با فاصله کانونی بلند پرتره بسته میگیرید. از اپتیک که بگذریم فکوس این لنز خیلی خوب نیست. بفرض اینکه از روزنه 1/8 استفاده کنید که حتما اینطور خواهد بود، فکوس دقیقی ندارید. اگر بدنه شما live view دارد کمک خواهد کرد وگرنه کمی دردستر خواهد بود!
دوست عزیز لنز را از روی کمترین رونه آن انتخاب نمیکنند! برای انتخاب لنز فاصله کانونی، بازترین روزنه و موارد دیگر باید لحاظ شود. بفرض هم شما لنزی که از نظر فاصله کانونی مناسب شما باشد پیدا کردید که روزنه ان خیلی بسته تر از 22 شود! دلیل استفاده از آن چیست! ما هیچ وقت از این رونه استفاده نخواهیم کرد به دلیل اینکه هم بخاطر مشکلات اپتیکی و هم دیفرکشن کیفیت عکس در روزنهای خیلی بسته به شدت پاییت میاید.
اگر مشکلی با عمق میدان یا نوردهی طولانی در نور زید دارید باید راهی بجز بستن روزنه بیابید!
ویرایش توسط m.daneshpayeh : Thursday 5 June 2014 در ساعت 05:24
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.