دوستان ، اگر خاطرتون باشه من نقل قول بالا رو در صفحه 78 بصورت پست گذاشته بودم که جناب احمدی عزیز پیشنهادشون رو به من دادن ....
اما ازونجایی که من از یک نفر دیگه هم این سوال رو پرسیدم ، اون بنده خدا گفت ، برو بدنه دوربینت رو عوض کن قبل از خرید لنز هایی که گفتی ... گفت حداقل بدنه ای که میگیرم 7D باشه چون بدنه 550D ، از نظرش ضعیف بود و لنز 70-200 یکمی سرش به تن دوربین زیاده
.... با این توصیف ، نظر شما چیه ؟ آیا باید بدنه رو عوض کنم ؟ یا خرید لنز با همین بدنه اوکی هست ؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
حمید جان اگر به این ترتیب بود کارخانه کنون مدتها پیش باید تعطیل میشد! مشکل فنی برای استفاده از لنزی مثل 200-70 یا حتی لنزهای بزرگتر روی بدنه شما وجود نداره.منتها ممکنه برای بعضی ها(از جمله خودم) که دستهای بزرگی دارند ارگونومی این رده کنون چندان دلچسب نباشه.خصوصا با استفاده از لنزهای سنگینتر و بزرگ.البته این موارد برای زمانهایی صادق هست که شما روی دست عکاسی میکنید.اگر از سه پایه یا تک پایه استفاده کنید(که در بسیاری اوقات ضروری هست) این موارد اهمیت چندانی نخواهند داشت.
در کل اگر به فکر ارتقا بدنه هستید(که ضروری نیست) نیازی نمیبینم به بالاتر از 60دی فکر کنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام
مدتيه كه ميخوام يه لنز مناسب براي عكاسي فشن و پرتره بخرم. لنز پيشنهادي خود كنون 85m f1.2 هست ولي من ميخوام از بين اينها بهترين رو انتخاب كنم
لطفا دوستان راهنمايي كنين اگه قيمت هم دارين تقريبي بگين
Canon EF 50mm f/1.4
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 85mm f/1.2L USM
Canon EF 100mm Macro F2.8L IS USM
Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM
سوال ديگه اينه كه دو لنز آخر براي دوربين كراپدار من چه تفاوتي باهم دارن و كدومو بخرم بهتره؟
با تشكر.
دوراهی که چه عرض کنم در چندراهی قرار گرفته اید.
لنز Canon Ef85mm f/1.2 برای پرتره بینظر است ( فکر کنم الان بالای 3 میلیون تومن در بیاد ). گران است، جایگزین اقتصادی آن 50mm f/1.4 است.
ولی برای Fashion حرف اول و آخر را EF70-200mm f/2.8 IS II USM میزنه ... بقول کاوه قبادی بهش میگن Fashion-Lens ( این هم همون حدود 3.1 میلیون تومان باید در بیاد )
فکر 100L Macro رو هم برای فشن از سر برون کنید. همینطور 50mm f/1.8II رو کار اساسی رو همون دفعه ی اول انجام بدید تا یک عمر از تصمیمتون، چیزی جز حس رضایت بهتون دست نده ...
سلام
جالبه كه در دو پست اخير از يكي از بهترين لنزهاي كنن (از نظر كيفيت در برابر قيمت) حرفي به ميان نيومد. لنز EF 85 mm f/1.8 لنز كم نظيري است در رده ي قيمتي خودش:
http://www.slrgear.com/reviews/showp...hp/product/154
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
http://www.photozone.de/canon_eos_ff/419-canon_85_18_5d
فرهاد حسيني
دوستان در مورد سوال دومم هنوز جواب ندادين :
Canon EF 100mm Macro F2.8L IS USM
Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM
تفاوت اين دو لنز چيه و كدوم يك براي دوربين كراپدار من مناسبتره؟
با توجه به قيمتي كه دادين فعلا 85mm f1.2 و 70-200 رو نميتونم بخرم حالا اين دو لنز رو از ليست انتخابها حذف كنين ، با بودجه 1 تومن بهترين لنزي كه ميتونم براي عكاسي فشن بخرم چيه؟
با تشكر.
تفاوت اون دو لنز در لرزشگیر و سیلینگ بسیار بهتر لنز ال هست به طور کل.برای پرتره کاملا خوب هست و یکجورهایی یک تیر و دو نشان هست!
فرهاد خان لنز خوبی رو پیشنهاد دادن با کیفیت اپتیک عالی و قیمت مناسب.
اما اگر به 85 علاقه مندید و دیافراگم خیلی باز رو نیاز دارید به نظر من بهترین انتخاب 85 اف 1.4 سیگما هست با کیفیتی بسیار نزدیک به 85 اف 1.2 کنون.با توجه به قیمت کمتر از نصف(در حدود 1 میلیون تومان) به نظر من کاملا برتری داره.
این بحث رو بخونید حتما
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali