سلام به اساتید عزیز ؛
تفاوت لنزهای EF و EF-S کانن چیه ؟؟؟ و چرا لنزهای L ، همگی EF هستند ؟؟؟ (البته اگه اشتباه نکرده باشم!)
با تشکر!
سلام به اساتید عزیز ؛
تفاوت لنزهای EF و EF-S کانن چیه ؟؟؟ و چرا لنزهای L ، همگی EF هستند ؟؟؟ (البته اگه اشتباه نکرده باشم!)
با تشکر!
سلام
بطور خلاصه :
لنزهای EF برای دوربین های کراپدار و فول فریم.
لنزهای EF-S فقط برای دوربین های کراپدار.
توضیحات بیشتر از مقالات سایت:
لنزهای سری L کانن
سری لنزهای EF
مروری بر لنزهای سری EF-S كانن - قسمت اول
مروری بر لنزهای سری EF-S كانن - قسمت دوم
مهدی روجایی
سلام . من مدتی بود که دننبال یک دوربین خوب و با کیفیت میگشتم . چون بیشتر با دوربین های منوآل نیکون کار کرده بودم . با دوربین های دیجیتال آشنای نداشتم . یکی از دوستام با توجه به بودجه من دوربین EOS 550d رو معرفی کرد . فکر کنم با خصوصیات من این دوربین بدردم نمیخورد . مخصوصا لنزش . اما دیگه دوربینو گرفته بودم .اونم با لنزش . اما حالا میخوام یک لنز خوب برای این دوربین بخرم و ایندفعه نظر دوستمم نمیخوام . خودم تحقیق کردم دیدم 200_18 لنز خوبی هستش اما نظر شما چیه ؟
بودجمم در حدود 700 تومنه .
دنبال یه لنز زوم استاندارد همه کاره هم میگردم یا تله فوتو زوم .
ممنون میشم کمکم کنین
canon15-85
سلام
بیشتر چه صحنه هایی راعکاسی میکنید؟ اجتماعی ؟ طبیعت؟ آتلیه ؟ یا تقریبا همه نوع عکسی میگیرید؟
اگر به تله بلند ( بیشتر برای عکاسی حرفه ای ! از حیات وحش) احتیاج ندارید، پیشنهاد من 15-85 کنون است ، کیفیت بسیار عالی ، شارپنس ، و رنج نازنین آن ( 15 میلیمتری تا 85) به علاوه اینکه این لنز بیشتر نیاز ها را جواب میدهد...
پ.ن. دوستتان بد هم را هنمایی نکرده که دیگر نمیخواهید به حرفش گوش دهید! ... 550D
با سلام.
نمیدونم لنز کیت دوربین شما چیه ولی اگه رنج پایین رو پوشش میده ( 18 - ...) به نظر من یه 70-200 بگیرید که هم لنز L بسیار خوبیه و هم رنجتون کاملتر میشه و بعدها هم بدردتون میخوره.
امیدوارم این عشاق سینه چاک 15-85 حرف ما رو نشنیده بگیرن
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
لنز خوبیه و شارپنس فوق العاده ای داره. قبلا راجع بهش زیاد صحبت شده و گزینه ایده آلی هستش.امیدوارم این عشاق سینه چاک 15-85 حرف ما رو نشنیده بگیرن
شما با این لنز مشکل داری؟
با توجه به کارایی ، و دامنه وسیع این لنز و نیاز دوستمان که خواستار یک لنز چند کاره بودند، پیشنهاد من 15-85 است. قصه عشق و عاشقی نیست!
در ضمن این عزیز آن طور که از حرفشان برداشت میشود ترجیح ممیدهد یک لنز همه کاره داشته باشد تا اینکه دایم لنز عوض کند، اصولا سوالشان بیشتر به این میخورد!
شما با این لنز مشکل داری؟
نه آقا کدوم مشکل؟!
بنده فقط معتقدم دوستان نسبت به توانایی های این لنز اندکی اغراق میکنن.
درسته این لنز طبق شنیده ها بسیار لنز شارپ و دلچسبیه ولی من باز هم تکرار میکنم کسی که یه لنز کیت با رنج واید داره بهتره پول نازنین رو صرف یه لنز توی همون رنج (ولو باکیفیت بهتر) نکنه بلکه توی یه رنج بالاتر با کیفیت خیلی بالاتر و با هزینه کمتر صرف کنه؛ با کیت مشق کنه و با L پرواز !
بد میگم بگو بد میگی ...
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...