زوم 10 X باشه خوبه تا 1 میلیون
زوم 10 X باشه خوبه تا 1 میلیون
با توجه با اینکه حدس میزنم اولین اس ال آرتون باشه،پیشنهاد من 200-18 کنون هست که فاصله کانونی گسترده و کیفیت خوب گزینه بسیار خوبی هست.فاصله کانونی این لنز همینطور به شما کمک خواهد کرد تا بیشتر با نیازهای خودتون برای خرید لنزهای بهتر در آینده آشنا بشید.با قیمتی حدود600 تومن.برای عکاسی از حشرات هم اگر علاقتون زیاد هست و اصرار دارید از همین الان شروع کنید لنز 60مم کنون با کیفیت خوب و قیمت مناسب حدودا 400 تومن قابل پیشنهاده...وگرنه میتونید صبر کنید تا با افزایش بودجه لنز بهتری تهیه کنید.
پ.ن:در صورت نیاز حتما مقالات سایت رو خصوصا مباحث مربوط به لنز رو به دقت مطالعه کنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام به همه دوستان
قبلا تو قسمت دیگه در مورد لنز مناسب برای طبیعت و پرتره سوال کردم و گفتند 15.85 کانن...
اما وقتی با یکی از بهترین عکاسان شهرمون صحبت کردم گفت این لنز اصلا مناسب پرتره نیس و خودش از 24.105 کانن استفاده می کرد ...
حالا باز از دوستان می خوام که یک لنز واحد برای طبیعت و پرتره معرفی کنند که قیمتش مناسب باشه ....و اگه نیاز به دو لنز هست ...دو لنز با کیفیت قابل قبول و قیمت پایین اعلام کنند .
فعالیت من فقط طبیعت و پرتره است . دوربینم هم 550 دی هست ...از همه تون ممنونم....
سلام
تا کیفیت قابل قبول را چه بدانیم، اگر شما لنزهایی مانند 15-85 و 24-105 را قابل قبول میدانید که در این بازه لنز دیگری با این کیفیت و قیمت پایینتر نداریم.
15-85 برای مقصود شما (طبیعت و پرتره) مناسب است. البته من خودم 24-105 را بیشتر ترجیح میدهم به شرط آنکه بتوانم واید خوبی هم بگیرم و با تعویض لنزهم مشکلی نداشته باشم.
اگر بودجه شما فقط به یک لنز خوب میرسد و قصد خرید لنز دیگری را در آینده نزدیک ندارید چیزی بهتر از 15-85 پیدا نخواهید کرد.
.
دوست عزیز این عکاس دلیلی هم برای حرفش داشت؟
البته بودجه - فضا- نوع عکاسی در هم طبیعت و پرتره در انتخاب موثر.
من برای انتخاب هر دو گزینه به 15-85 علاقه دارم..
ولی در انتخاب دو گزینه ای به 8-16 و یا 11-16 توکینا برای طبیعت و 15-85 برای پرتره علاقه دارم.
نادر مسلمی
دوستان سلام من کنون 400dدارم با لنز 28-135 is-usm ولنز کیت 18-55 برای پرتره این دو لنز شارپنس خوبی ندارند لنز شارپ برای پرتره از لنزهای کنون و سیگما چه پیشنهادی دارید؟ در ضمن برای زوم تله تا حدود 300 mm چه لنزی را پیشنهاد میکنید؟ متشکرم
سلام.
نادر خان این مشکل اکثرا به این بر میگرده که تعداد خیلی زیادی از عکاسان(حتی با تجربه ها) هنوز قضیه کراپ در دوربینهای دیجیتال رو نمیدونن و فوکال لنز رو فوکال حقیقی میدونن.تعجبی نداره که این لنز رو رد کنن.خودم تا حالا چندین این مورد رو داشتم و در نهایت هم نتونستم مجابشون کنم...آخر سر هم کلی حرف عجیب غریب پشت سرم شنیدم!!!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوست عزیز
ممکنه لطف کنید و در مورد کراپ در دوربین های دیجیتال یه مختصر توضیح بدین ...البته اگه تو فروم سایت جستجو کنم شاید به یک چیز هایی برسم ..اما بذارید به حساب تنبلی من ...
بنده با کانن 20 ای اس عکاسی می کردم و حالا مدت کمیه که اومدم سمت دی اس ال ار ها( 550 ) و چیز زیادی از لنز ها و امکانات کامل دوربینم نمی دونم...لطف می کنید اگه کمی در مورد موضوعی که گفتید صحبت کنید ..
با تشکر از پاسخ شما جون نظرات مختلف من را گیج کرده در صورت امکان جند لنز باارزش زیر یک میلیون معرفی بفرمایید.با سپاس فراوان