البته قصدم راه اندازی آتلیه برای کسب درآمد نیست فعلا. می خواهم برای کسب تجربه و یادگیری فنون عکاسی و نورپردازی پرتره برای عکس های فشن یک ست فلش خریداری کنم.
این لنز 17-70 که فرمودید در مقایسه با آن 2 لنزی که عرض کردم چه برتری هایی دارد سوای قیمت؟
البته قصدم راه اندازی آتلیه برای کسب درآمد نیست فعلا. می خواهم برای کسب تجربه و یادگیری فنون عکاسی و نورپردازی پرتره برای عکس های فشن یک ست فلش خریداری کنم.
این لنز 17-70 که فرمودید در مقایسه با آن 2 لنزی که عرض کردم چه برتری هایی دارد سوای قیمت؟
سلام به همه دوستان
می خواستم در مورد خرید لنز کمکم کنید . البته بیشتر پست ها رو در مورد لنز مناسب خوندم اما باز نتونستم قطعی تشخیص بدم که چه لنزی به کارم میاد ..اخه در مورد لنز ها اطلاعات خیلی کمی دارم ....
دوربینم کانن 550 دی هست و هیچ لنزی هم ندارم ...در مورد استفاده هم باید بگم که طبیعت و پرتره کار می کنم . و نیاز به زوم زیاد ندارم و از اجسام ریز و حشره و غیره عکاسی نمی کنم ..فقط طبیعت و پرتره . ایا لنز 18.135 کانن برای دوربینم و شرایطم مناسب ( زیاد هم گرون نباشه ) هست ..؟ و اگر نیست لطفا پیشنهاد خودتون رو بگید ...از همه تون ممنونم...
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
سلام
با توجه به اینکه دوربین شما کراپداره و همچنین با در نظر گرفتن رنج مورد نیازتون , بهترین انتخاب ممکن 15.85 است . که قطعا همونطوری که مطالعه فرمودید اکثر اساتید و دوستان روی اون اتفاق نظر دارند .
سلام
85-17 لنز شارپی هست و از لحاظ شارپنس رتبه خوبی داره منتها یک سری ایرادهای دیگه داره.البته اکثر اونها با نرم افزار قابل حله ولی این فقط وقت شما رو توی ویرایش میگیره.85-15 یکجورهایی آپدیت شده این لنز هست(یک آپگرید عالی).که به نظر من به عنوان یک تک لنز مطمئن و با کیفیت بهترین انتخاب هست.و در تالارها خیلی مفصل درباره این لنز صحبت شده و بعید میدونم نیازی به توضیح بیشتر باشه.درباره 200-70 هم کنون 5 تا داره،منظور شما کدوم هست؟(البته همگی عالین)
میتونید لنز فعلی رو نگه دارید و یکی از 200-70 ها رو بخرید(پیشنهاد من 200-70 اف4 آی اس) رنجتون تکمیله و کیفیت خیلی خوبی هم خواهید داشت.اگر هم نه که لنز فعلی رو بفروشید و یک85-15 بخرید که به نظر من تا مدتهای زیادی جوابگو هست و بعید میدونم برای کارآتلیه خانگی به بیشتر از اون نیازمند بشید(دست کم تا یکی 2 سالی).
اما 70-17 ...بر عکس باقی دوستان من به یک دلیل با این لنز به عنوان تک لنز موافق نیستم(منکر قابلیتهای این لنز نیستم).اونهم فاصله کانونی کوتاه اون که برای پرتره های بسته کوتاه هست.مگر اینکه مثلا 200-70 رو اضافه کنید.اما 85-15 کیفیت بسیار خوب رو به شما میده با فاصله کانونی مطلوب.
در آخر اینکه برای رسیدن به کیفیت در حد عالی خیلی بیشتر از اینها باید هزینه کنید
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
درمورد 70-17 سیگما از هر لنز دیگری بیشتر میشه اطلاعات تو فروم پیدا کرد، یکم به خودتون زحمت بدین:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5384
واسه نسخه ی بدون لرزشگیرش هم صفحات ابتدایی (از پست های حدود 300 به بعد) این تاپیک رو بخونید تا انبوهی از اطلاعات مفید دربارش بدست بیارید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1807
واسه 85-15 هم که دوستمون جاشو نشونتون دادن
کیفیت ساخت و کلا صنعت گری کنون هم خیلی بهتر از سیگماست.