بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
در مورد کیفیاتِ بدنه و اپتیکی این لنز مطالعه کرده اید؟
حتما تحقیق کنید
اقا یه مسئله ای اینجا تو ذهنم جرقه زد 24-70 رو کراپدار 38-112 خواهد بود که نه مقادیر واید چندانی داره و نه مقادیر تله چشم گیری!!!
اگر مسئله دیافراگم های زیر 4 براتون زیاد مهم نباشه و یه جزئی هم کیفیت اپتیک پایین تر(خیلی ناچیزه) فکر کنم 500هزار تومن قیمت پایین تر ارزش خرید Canon EF 24-105mm f/4 L رو داشته باشه این فقط یه پیشنهاده و همچنان ارزش های 24-70 قابل احترام اند
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
نه اگر بخواهم گزینه بعدی 15-85 هست که همه ی دوستان از آن طرفداری می کنند
فعلا دست نگه داشتم و در حال تحقیق بیشتر هستم
در مورد لنز های ژوپیتر هم باز سعی می کنم توضیح بدهم
ممنون
آخه یه بحثی هم که اینجا پیش میاد نگرش به این سبک از عکاسی هست که تفاوتهای اون باعث تفاوت در انتخاب ابزار میشه.بسیاری از عکاسان این سبک لنز 35 مم رو (البته روی فول فریم) پیشنهاد میدن،عده دیگه هم هستن که با لنزهای تله شاهکار خلق کردن و به اون ابزار معتقدن.من معتقدم کمی بیشتر فکر کنید و ببینید مایل به چه جور عکاسی هستید...بودن در بطن ماجرا یا یک شاهد نا محسوس...که خب ابزار متفاوتی رو هم میطلبه...برای گزینه بعدی هم با همون 85-15 موافقم دست کم فاصله کانونی مطلوبی دارید با واید بیشتر نسبت به 105-24 .خروجی دو لنز هم بسیار به هم نزدیکه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام. محدوده قیمت و نوع عکاسی رو باید تعیین میکردین. لنز خوب زیاد داریم ...
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
سلام به دوستان عزیز ؛
چند وقت پیش یه 550D کانن گرفتم با کیت 18-55 ، حالا می خوام اگه بشه یه لنز بهتر و البته زیر 500 تومن براش بگیرم . اولویت اصلی من در انتخاب لنز شارپ بودن هست . یعنی می خوام لنزی که می گیرم واقعا از نظر شارپ بودن از 18-55 بهتر باشه و تفاوتش رو احساس کنم !
چند تا گزینه تو ذهن دارم که مهمترین اونها 28-135 هست . می خواستم نظرتون رو در مورد شارپنس این لنز بفرمایید .علاوه بر این اگه امکان داره کیفیت این لنز رو با لنز 18-135 کانن مقایسه بفرمایید. (لازمه بگم که تفاوت فاصله کانونی دو تا لنز برام خیلی اهمیت نداره)
یه مساله دیگه هم اینه که لنز 28-135 مدل سال 1998 هست و یه لنز قدیمی به حساب میاد . به نظر شما این قدیمی بودن این لنز در آینده مشکل ساز نمی شه ؟؟؟ اصلا سال ساخت لنز اهمیتی داره؟؟؟
ببخشید که طولانی شد.
با تشکر از همه
ویرایش توسط ahashemi : Thursday 2 December 2010 در ساعت 14:34
سلام
ای کاش نوع عکاسیت رو مشخص میکردی ولی از انتخابهایی که داری بر میاد که بخوای تو رنج نرمال کار کنی من 28-135 رو دارم بد نیست ولی به نسبت قیمتش برای من خوب نبوده اگر العان بخوام بگیرم 18-135 رو میگرفتم که هم وایدتر هم از نظر اپتیک به نظر من بهتره .
لنز 17-70 سیگما هم لنز خوبیه و تو سایت چند تا از دوستان دارن میفروشن استفاده کردم و به نظر من به قیمتش لنز با ارزشیه
این هم یک مقایسه بین 17-70 سیگما با 18-135
http://www.the-digital-picture.com/R...0&LensComp=678
موفق باشی/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات