با سلام ،
همون طور که می دونید ، لنز 28-135 کانن از سال 1998 در حال تولید هست . آیا در طول این مدت تغییری کرده ؟ مثلا لرزشگیرش بهتر شده یا نه؟
در ضمن ژاپنی و تایلندی این لنز از نظر کیفیت با هم تفاوت دارن؟؟؟
mer30!
من هم یک تله زیر ۱.۴۰۰ میخوام . دوربینم فعلا ۵۰۰ دی هستش ممکنه بزودی ۷ دی بگیرم . تله ترین و شارپترین رو میخوام اگر ممکن باشه
بهترین تله با این قیمت 400 مم اف 5.6 هست.بسیار شارپ و با کیفیت.سبک و قابل حمل و عکاسی روی دست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
لنز های کنون ( یا هر تولید کننده دیگری ) در صورتی که تغییری در ساختارش داشته باشه در اسمش تغییر ایجاد میکنه این لنز هیچ تغییری نکرده و احتمالا منسوخ نشدنش بخاطر طالب برای خریدش بوده ( لولین لنز خودم 28-135 بود ) از نظر لرزشگیر مشکلی نداره و من با سرعتهای پایین به خوبی باهاش عکاسی میکنم اما در مورد سوال آخرت من اطلاعی ندارم چون تا بحال این لنز رو فقط ژاپنی دیدم
موفق باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
میشه مشخصات دقیقش رو بگید لطفابهترین تله با این قیمت 400 مم اف 5.6 هست.بسیار شارپ و با کیفیت.سبک و قابل حمل و عکاسی روی دست.
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
فقط اگر دستانی قوی و بدون لرزش داری توصیه میکنم.
نادر مسلمی
نه ندارم :( لرزش هم زیاد دارم . دارم روش کار می کنمفقط اگر دستانی قوی و بدون لرزش داری توصیه میکنم.
مـــــا برون را ننگــريم و قـــــــال را // ما درون را بنگــــــريم و حــــال را
حمید رضا مرادی
G12
همش :) اما اولویت با ماکروگرافی و پرنده گرافی و کمی عکاسی ورزشی و کمی پرتره هستش
مـــــا برون را ننگــريم و قـــــــال را // ما درون را بنگــــــريم و حــــال را