ویرایش توسط farhad44 : Thursday 28 October 2010 در ساعت 14:58
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
دوستان عزیز من به تازه گی بدنه 7d رو گرفتم و با لنز 28-135 is usm بدنه آنالوگ قبلی دارم عکاسی میکنم ؛ میخواستم اگر از دوستان , کسی پیشنهاد لنز بهتری رو داره ارائه بده(لازم بذکره که f کمتر و زوم بودن لنز ارجحیت داره -در ضمن حدود بودجه چیزی در حدود 3 تومن هست )
با تشکر.
نوع عکاسیتون رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.البته نادر خان پیشنهادات خیلی خوبی دادن...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
لنز بهتر واسه عکاسی در چه زمینه ای؟
بهتره واسه گرفتن راهنمایی نوع عکاسی مورد علاقه تون رو بگید
من متوجه نشدم این پیشنهادات خیلی خوب بر چه اساسیه؟ احتمالا این دوستمون احساس کردن که 28-135 دیگه جواب کارشون رو نمیده که خواستن لنز دیگه ای جایگزینش کنن، حتی اگر میخواستین جایگزینی واسه لنز خودشون هم پیشنهاد بدین، بازم پیشنهاد خیلی خوب اما بی ارتباطیه.
وقتی نمیدونیم این دوستمون لنز رو واسه چه کاری میخوان و به چه زمینه ای از عکاسی علاقه دارن چطور میتونیم همچین نسخه ای بپیچیم؟؟؟؟؟
ظاهرا این پکیج پیشنهادی بیشتر بر اساس علاقه مندی خودشون هست نه نیازی که نمیدونیم چیه.
بهتره قبل از نسخه پیچیدن واسه دیگران به این فکر کنیم که کسی که اینجا سوالشو مطرح کرده بر اساس اعتمادی بوده که به فروم داشته یا پیدا کرده و با پیشنهادات خیلی خوب و بی اساس کسی رو گمراه نکنیم و یکم تو پست زدنا دقت و وسواس بخرج بدیم.
ویرایش توسط M.R.Mir : Saturday 30 October 2010 در ساعت 16:49 دلیل: تصحیح اشتباه 35-135 به جای 28-135
دوست عزیز اولا دوربین نو مبارک
در ادامه به نظر من اگر میخوایید همه این کارها را بکنید(به علت تنوع زمینه کار) مجبورید حداقل 2 یا 3 تا لنز تهیه کنید که تقریبا با همین بودجه مقدوره من چند تا پیشنهاد میدم امیدوارم بدردتون بخوره:
- برای کارهای عمومی یک 15-85 کانن تهیه کنید(حدود 750) اگر خیلی برای استفاده از F پایین اجبار دارید 17-55 تهیه کنید(حدود یک میلیون و خرده ای)
- برای طبیعت 10-22 کانن(حدود 800)
- برای حیات وحش میتونید 100-400 بخرید (حدود یک میلیون هشتصد)
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
بهنام جان یکسری پیشنهاد معمولی! داشتن که در جای خودشون خوبن...
اما من هم یک پیشنهادی دارم...میتونید یک لنز با فاصله کانونی گسترده(مثل 200-18) تهیه کنید تا با توجه به رنج خوبی که داره و استفاده عمومی اون بعد از مدتی به این درک برسید که دقیقا چه چیزی مورد نیازتون هست.البته وقتی میفرمایید حیات وحش و اگر قصد جدی داشته باشید دوستان گزینه های خوبی رو خیلی معقول(بخوانید معمولی) پیشنهاد دادن.
شاید بهتر بود اینطور می نوشتم:نادر خان یک سری لنز خوب با کاربردهای متفاوت معرفی کردن که بسته به نیازتون میتونید از بین اونها انتخابهایی داشته باشید...یا یک همچین چیزی...اون 3نقطه رو هم در ادامه جمله به همین منظور گذاشتم که ظاهرا مثل اینکه انتظار غیب گویی داشتم از دوستان! عجله کردم.ببخشید.
ویرایش توسط lamagra : Saturday 30 October 2010 در ساعت 20:13
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی