با سلام
دوستان میخواستم بدونم یهترین لنز کنون برای عکس برداری از صحنه های ورزشی چیه ؟ (زیر 1 ملیون تومان و بالای 1 ملیون تومان)
دوربین من هم 7دی هست
و اینکه خروجی این لنزها روی 7دی چقدر بهتر از خروجی این لنزها روی 550دی هست
ممنون
دوستان و اساتید عزیز
برای دوربین 50D کنون چه لنزی پیشنهاد میکنید؟به عنوان تک لنز و همه کاره
از دست 18-200 بی کیفیت خسته شدیم
لطفا برای تغییر لنز میزان هزینه رو هم بفرمایید
ممنون
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
یعنی به دنبال گزینه ای جز 85-15 هستید؟
با فروش لنز خودتون و افزایش مبلغ فکر میکنم در حدود 1 میلیون تومان بتونید این لنز ارزشمند رو تهیه کنید فقط به شرط اینکه زودتر تصمیم بگیرید...رشد قیمتها رو که شاهد هستید؟...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگه صحنه های ورزشی فضای باز و با نور کافی هستن از هر لنز تله ای که رنجش مناسبتونه و موتور فوکاس usm داره میتونید استفاده کنید، اما اگه عکاسیتون شامل همه جور فضای نوری میشه، حتما باید به لنزهایی با بازترین دیافراگم موجود فکر کنید که معمولا گران قیمت تر هستند.
در ضمن خروجی عکس 7d و 550d فرقی با هم نداره، 7d دارای سیستم فوکاس بسیار سریعتر و پیشرفته تریه و برای عکاسی ورزشی به 550d ارجحیت داره و 550d مناسب کار جدی اینچنینی نیست.
بهرنگ میرصادقی
وقتی میفرمایند تک لنز و همه کاره اون هم روی کراپدار لطفا به هیچ وجه 105-24 رو وارد معادله نکنید.بحث اپتیک و دیافراگم رو هم پیش نکشید که در اولی برابر هست تقریبا ،و در دومی جای بحث داره...
ولی از لحاظ کارایی به لحاظ واید بسیار مناسب(24مم) و تله مناسب (136مم) این لنز مناسبری هست.ولی با 105-24 واید نخواند داشت و این همه کاره بودن رو زیر سوال میبره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
منهم مدتی بین لنزهای مختلف سردرگم بودم و نمیتونستم بین چندتا لنز تصمیم بگیرم ... با این که بیشتر دلم روی ۱۰۵ ۲۴ بود ولی با توصیه و راهنمایی دوستان اینجا و البته توجه به این که واید برای کار من مهمتر از تله هست بالاخره ۸۵ ۱۵ خریدم و الان هم به شما همین پیشنهاد رو مثل بقیه دوستان میدم ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
همش بستگی به شخص استفاده کننده داره، نمیشه همچین نسخه ای رو واسه همه پیچید، خودم رو مثال میزنم با داشتن 15-85 اکثر مواقع لنز 50 مم رو دوربینم هستش و برا کارهایی که نیاز دارم جوابگو هستش، شاید کسی اون مقدار واید رو لازم نداشته باشه، الان چند نفر رو میخواید براتون مثال بزنم که فقط 24-105 دارن! (منظورم اینه که فقط به نیاز طرف بستگی داره، 24-105 با دیاف ثابت و کیفیت نسبی بهتر یا لنز خوب و کامل از لحاظ رنج و اپتیک 15-85)
بهرنگ میرصادقی