واقعا از همه ی دوستان ممنونم پس باید این دو لنز را امتحان کنم شاید مزاحم شما دوست عزیز هم شدیم
بالاخره تعارف است دیگر!
واقعا از همه ی دوستان ممنونم پس باید این دو لنز را امتحان کنم شاید مزاحم شما دوست عزیز هم شدیم
بالاخره تعارف است دیگر!
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
به طور کلی در اینجا هم 85-15 برتری داره به چند دلیل...
2مم وایدتر هست(که به نظر میاد بر اساس گفته های خودتون واید بودن در اولویت هست)
شارپنس بیشتری داره در بازه مشترکشون.
سی آ کمتری داره.
تفاوت معنی داری بین کنتراست این دو لنز نمیشه دید.
برتری های 40-17 در کمی اعوجاج کمتر در 17 مم نسبت به 15 مم 85-15 (با در نظر داشتن 2مم وایدتر بودن 85-15 ) اما این مسئله دیگه با بالا رفتن فوکال لنت صادق نیست و مثلا در 24 مم 85-15 اعوجاج کمتری داره.
دیافراگم ثابت
و کیفیت ساخت بهتر.
اگر در برنامه های آینده میبینید که ممکنه زمانی به سمت فول فریم برید این مورد رو هم لحاظ کنید.
در آخر اینکه فقط و فقط نیاز شما لنزی رو به دیگری ارجح میکنه نه ال بودن اون...اگر الان 50 مم 1.2 ال به من بدن با سرعت نور تبدیل به پول نقد میشه چون هیچ ربطی به نیازهای من نداره ولی از یک 22-10 که ال هم نیست با آغوش باز استقبال میکن
در آخر اینکه حتما این مقایسه رو هم با دقت تماشا کنید
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens Image Quality
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام و تشکر پیشاپیش از دوستان بابت نظراتی که خواهند داد.
بادی من 7d و برای تله از canon 70-200 f4 is استفاده میکنم که خیلی شارپنسش عالیه و برای واید هم یک لنز sigma 8-16 تهیه کردم .
حالا برای پر کردن فاصله این دوتا با توجه به اینکه هم منظره مهمه هم پرتره مثلا برای مراسم و شارپ بودن برام اهمیت داره دوستان با تجربه چه لنزی پیشنهاد میکنند.
دنبال یک نسبت بهینه از کیفیت و قیمت هستم.روی برند هم تعصب ندارم.لنزهای مثل canon 24-70 ,canon 24-105 ,canon 17-55 , canon 15-85 ,sigma 17-70 os hsm , sigma 24-70 os ,tamron 17-50 dh 24-70
اینقدر هستند که آدم گیج میشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام خدمت اساتید محترم
من سابقا دوربین SLR آنالوگ داشتم و از دو تا لنز 28-70 و 70-210 استفاده میکردم. بعدش دوربین پاورشات کانن گرفتم و چند سالیه که دارم.
الان قصد خرید یک DSLR را دارم. بدنه دوربین را انتخاب کردم (Canon 550D یا 600D). موندم چه لنزی براش انتخاب کنم؟
یک جایی خوندم که مقیاس mm لنزهای دیجیتال با لنزهای آنالوگ فرق میکنه. اگه این گفته درست باشه، یک لنزی میخوام که حدودا معادل لنز 28-80 یا 28-105 آنالوگ باشه.(چون هنوز تجربه لنزهای دیجیتال را ندارم)
سلام
حضور محترمتون عرض کنم که بهترین لنزی که تو این رنج می تونم بهتون معرفی کنم لنز 105-24 سری L هستش که قیمت اون حدودا 2200000تومان می باشد.اگر لنزی با قیمت پایین تر می خواهید لنز 135-18 بهتون معرفی میکنم با قیمت حدودا 750000
بدنه هایی که گفتید کراپ 1.6 هستند یعنی عدد روی لنز را در 1.6 ضرب کنید. یعنی 18-135 میشه 29-216 و 24-105 میشه 38-168 که دومی واید خوبی برای ون بدنه ندارد.
به 15-85 که معادل 24-136 میشود هم میتوانید فکر کنید.
واقعا 24-105 2.2MT شده؟ آخرین قیمتی که داشتم 1.35MT بود.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام به اساتید .
من یک لنز پیشنهادی میخواستم برای کار پرتره و مدلینگ . بودجه مورد نظرم هم تا 1.500.000تومان هست تقریبا . شارپنس خوبی هم داشته . بادی هم 550ِD هست .
ممنون میشم دوستان اطلاعات خودشونو به اشتراک بزارن
با تشکر ....
من 55-250 داشتم . وقتي اين لنز رو داشتم فكر ميكردم بدترين لنز دنيا ست ! اما الان بعد از گذشت يك سال بنظرم به نسبت قيمت اش واقعا ً لنز خوبيه .
قيمت اش واقعا ً در مقايسه با كيفيت اش خيلي مناسبه . واسه شروع كردن خيلي هم خوبه ، اينجانب توصيه مي كنم !
البته توي تله هاي بلند اش ،از 170 به بالا خيلي ديگه روش حساب باز نكنيد .
موفق باشيد .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.