Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
اصولا تنها انتخاب با قابلیت اتوفوکوس و کیفیت ساخت خوب و اعوجاج کم و واید ترین رنج بر روی دوربین های فول فریم کانن صرفا 12-24 سیگما است و لا غیر...
پی نوشت ...
اصولا کانن هنوز شعورش نمی رسد که ملت با دوربین های حرفه ای چند هزار دلاری به لنز های الترا واید شبیه 12-24 سیگما و 14-24 نیکون احتیاج دارند و صرفا با لنز فیش آی نمی شود کارهای یک التراواید را انجام داد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
باتشکر از دوستان عزیز آقایان بیاتی و احمدی و دوست عزیزمان kartal وبا سپاس فراوان از جناب قبادی عزیز بابت توجه به مطلب اینجانب
وقتی استاد قبادی مطلبی را می فرمایند دیگر حرف آخر است و بس!
بنده هم مدتی است در وبسایت ها درباره این لنز تحقیق کردم و صدها نمونه از عکسهایی که با این لنز و 5D II گرفته شده بود را دانلود کرده ام که برای عکاسی معماری ایده آل است
و فکر میکنم بهترین انتخاب همین لنز است البته آیا ورژن قبلی را بگیرم یا ورژن جدید؟
حالا می ماند که این لنز دربازار موجود است.کسی از قیمت لنز خبردارد؟
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
تقریباً دو سه باری از شرکت سیگل (نمایندگی سیگمای ایران) پرس و جو کردم، سال 90 که تمام شد، شاید نیمه ی سال 91 امیدی باشد ... به احتمال زیاد، به اقوام آن سوی آب زحمتش را خواهم داد.
پی نویس: جناب جمسی، من و شما که تا اینجا صبرمون خوب بوده، جایزه اش هم ورژن II باشه، حق مطلب بیان شده
با عرض سلام . من مدت یک سال هست که با D550 و لنز کیت اولیه اون یعنی 18-55 و 55-250 کار می کنم . بیشتر عکس هایی هم که می گیرم مربوط به طبیعت و پرتره می شه . اما فکر می کنم که این لنز ها اون خروجی ای که انتظار دارم رو براورده نمی کنن .
اولویت های من برای لنز جدید میزان واید بودن بیشتر برای عکاسی از منظره ، قابلیت ماکرو گرافی بهتر و البته بهبود نور و کاهش نویز در محیط های بسته نسبت به لنز هایی که دارم هست .
اگر امکان این باشه که تمام موارد بالا در یک لنز پاسخ داده بشه خیلی خوبه و گرنه مجبور به خرید 2 لنز هستم .
از اساتید در خواست راهنمایی رو داشتم . با تشکر .