You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
عکاسی با 50مم 1.8 بسیار لذت بخش هستش و نمیشه با 18-55 مقایسش کرد، توصیه میکنم در صورت امکان حتما تهیش کنی، برای دیدن زاویه دید مشابه کافیه لنز 18-55 رو روی 50مم تنظیم کنی تا زاویه دیدش دستت بیاد. (خودم موقع خریدن دوربین در اول کار فقط یه 50مم 1.8 برداشتم و الان هم با وجود داشتن 15-85 اکثر مواقع این لنز رو دوربینمه).
با سلام
دوست عزیز بنظرم دوستمون همون 18-55 رو داشته باشن بهتره، خودتونم اشاره کردین کافیه 18-55 رو روی فاصله کانونی 55 بذارن اگه دوست داشتن ببینن چجوریه تا بعد نیازاشون دستشون بیاد
ضمن اینکه علایق شخصی هرکسی نمیتونه برای کس دیگه ای لذت بخش باشه(جسارت نباشه، محض اطلاع گفتم که دوستمون در خرید اشتباه نکنن) شاید لنز 50 برای شما لذتبخش باشه و برای من 85....
بنده هم نظرم اینه که چندوقتی با همون 18-55 عکاسی کنن خودشون نیازاشونو میفهمن بعد از مدتی
شاد باشید و سربلند......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ببخشید؛ می شه توضیح بدید که موارد استفاده 50 میلی متر 1.8 برای شما چه ها هستند، جایی که 85-15 نتونه از پسش بر بیاد یا اینکه 50 میلیمتر 1.8 بهتر عمل می کنه.
در مورد وضوح (Sharpness) آیا لنز 50 میلیمتر 1.8 در فاصله کانونی 50 میلی متر بهتر عمل می کنه و برای پرتره مناسب تره؟
ممنون.
ارادتمند؛ «علی»
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون دوست من، اما سوال بنده تفاوت بین این دو نبود؛ منظورم سوژه ها و یا زوایا و سبک های خاصی بود که با لنز 50 میلی متر در این فاصله کانونی کارایی و خروجی بهتری نسبت به لنز 85-15 در کمترین دیافراگم مشترک دارن، به عبارت دیگه داشتن این لنز علاوه بر 85-15 چه توجیهی می تونه داشته باشه.
ارادتمند؛ «علی»
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
اگر فرض بگیریم 15-85 در بساط عکاسیتان موجود باشد، بزرگترین مزیت 50 فیکس دیافراگم باز آن است.
اما در عمل احساسی که با این لنز موقع عکاسی دارید، به قول کاوه خان دنیای دیگری است. کلاً عکاسی با لنزهای فیکس حال و هوای خاص خود را دارد.
میدانید، وقتی شما یک لنز 50 روی دوربین میبندید همین باز بودن دیافراگم دید متفاوتی به شما میدهد. مثلاً ممکن است در 50 مم با لنز 15-85 کادری که میبینید خیلی بدیهی بهنظر برسد اما وقتی 50 فیکس را میبندید ایدههای دیگر و شاید بهتری به ذهنان برسد. شاید المانهایی که اضافی مینمودند حالا تبدیل شده باشند به یک بوکه یا پیشزمینه خوب!
.
از لنز 50 برای پرتره های فضای آزاد با دیاف باز برای داشتن عمق میدان کم و بدست آوردن عکس های بسیار دلچسب استفاده میکنم (zamanphp جان، پس زمینه عکس رو بسیار خوب محو میکنه)، همینطور این لنز با دیاف بسته تر عکس های بسیار شارپ و بی نقصی میندازه، همینطور تفاوت بارز این لنز برای من در عکس های شخصی و در فصای کم نور و یا حتی با نور معمول لامپ های خونست، که به راحتی عکس های بسیار خوبی ثبت میکنه و امکان نداره بتونی با لنز 18-55 حتی با وجود داشتن لرزش گیر به این راحتی و کیفیت عکاسی کنی (حالا شارپنس و دیگر عیوب 18-55 بماند) و به نظرم با این پول هیچ لنزی با این مشخصات عالی اپتیکی گیر نمیاد و براحتی برای گرفتن لنزی با کیفیت مشابه باید حداقل حدود 400 تومن بیشتر پرداخت کنی، فکر نکنم کسی با پرداخت 130 تومن و داشتن این جواهر مشکلی داشته باشه. (مطمئنا اینها نظرات شخصی و تجربی بنده هستش و چون امکان داره بدرد افراد مبتدی مثل خودم بخوره بیانش میکنم وگرنه سخن اساتید به جای خود محفوظ)
ویرایش توسط behrang_shadow : Sunday 30 October 2011 در ساعت 09:24
بهرنگ میرصادقی
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) DSLR Camera with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit+Canon EF 50mm f/1.8