من اگر جای شما بودم برای این منظور یک فلاش میخریدم(البته اگر ندارید) ترسی هم از نور احتمالا مضر فلاش نداشتید...چون قرار نبود مستقیم توی چشم کوچولوتون باشه...بانس میکردید و بهترین لحظات رو به ثبت میرسوندید
من اگر جای شما بودم برای این منظور یک فلاش میخریدم(البته اگر ندارید) ترسی هم از نور احتمالا مضر فلاش نداشتید...چون قرار نبود مستقیم توی چشم کوچولوتون باشه...بانس میکردید و بهترین لحظات رو به ثبت میرسوندید
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
راستش من زیاد در زمینهی فلاشهای جدا نه تجربه دارم نه اطلاعات. ولی با همین فلاش روی خود بدنه که عکس میگیرم هم عمق تصویر کم میشه هم یه سری رفلکسهای نوری ایجاد میشه. میدونم همهی این مشکلات راه دارن ولی خب من نمیتونم زیاد هزینه کنم. این فلاشی که میفرمایید حدودن چقدر پول باید بدم براش؟ (این بانس هم اگه بگید چیه ممنون میشم).
با همین حدود 130 تا 150 تومن میتونید از فلاشهای نیسین که عملکرد بسیار خوبی از خودشون نشون دادن رو تهیه کنید.نور فلاش سر خود بدنه به خاطر مستقیم بودنش تاثیر نا مطلوبی در اکثر اوقات روی عکس داره.بانس کردن هم حالتی هست که شما سر فلاش رو(که در اکثر فلاشهای خارجی قابلیت چرخش به طرفین و بالا رو دارن) به سقف یا دیوار یا هر طرفی که مناسب بدونید میدید و معمولا نتیجه خوبی هم حاصل میشه.به نظر من کار شما با فلاش کاملا راه می افته...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام جناب نور قاسمی این تصویر 50مم 1.2 هست ؟
علی اسدی
با درود حضور دوستان عزیز
آیا این لنز با دوربین EOS 550D برای فیلمبرداری مناسب است چون دوستان فرمودند این لنز گیجی فوکوس دارد یا باید در مد فیلمبرداری از فکوس دستی استفاده کر؟ وسوال دیگرم این است که با داشتن این لنز آیا میتوان لنز 18-55 را هم نگهداشت؟ البته خودم فکر میکنم از لنز 50mm 1.8II فقط در موارد خواصی میتوان استفاده کرد منظورم زمانی است که فرصت برای فکوس دستی باشد مثل عکاسی پرتره با سپاس
این یک لنز فیکس است. یعنی شما امکان زوم کردن ندارید. و فاصله کانونی 50 م م یعنی زاویه دیدی دارد معادل همان 18-55 وقتی تا انتها زوم باشد. پس به طور کلی برای فیلم گرفت مناسب نیست مگر حالت خاصی که مثلا دوربین روی سوژه خاصی ثابت باشد. در این صورت میتوان از دیافراگم بازش برای فیلم برداری در نور کم استفاده کرد.
در مورد فکوس هم این لنز خیلی برای فیلم برداری گیج نست اما کند و با سرو صدا است. اصولا تمام بدنه ها و لنزها در حال حاضر فکوس اتماتیک خوبی ندارند و باید از دست استفاده کرد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
با سلام خدمت دوستان
من چند وقتی هست که یه canon600D + لنز کیت 18-55 is II گرفتم. اطلاعاتم از لنزها زیاد نیست با این وجود دارم به اطلاعاتم افزوده می کنم . در مورد این 50 mm چند سوال داشتم :
آیا منی که لنز ۱۸-۵۵ دارم داشتن لینز ۵۰mm مناسب هست یا نه؟
آیا یا این لنز میشه از کسی عکس تمام قد گرفت که عمق میدان کم باشه و به عبارتی پس زمینه تا حدودی محو بشه؟
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) DSLR Camera with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit+Canon EF 50mm f/1.8