دوست خوبم
جناب حاج امیر
با سلام
ببخشید
اما دلم می خواست نکته ای را یاد آوری کنم.
در این فضای سایبری که لحن گفتگوی افراد ثبت نمیشود و این واژگان هستند که ثبت میشوند بهتر است از کلمات و عبارات مناسبتری استفاده کنیم تا خدای نکرده موجب سو تفاهم و رنجش و کدورت نشویم.
من در نوشته جناب دکتر روشن مطلب و مفهوم بر خورنده ای نمی بینم.ایشان هم بزرگتر ما هستند و هم حق استادی و معلمی بر گردن ما دارند ( نوشته های ایشان در بخش مقالات و راهنمایی های ایشان در فروم و ... )
منظورم این نیست که اگر مطلبی موجب رنجش ما شد هیچ نگوییم.منظورم استفاده از عباراتی ملایم تر و برخوردی متین تر است که باعث انحراف افکار و سو تفاهم بیشتر نشود.
هر کس کلامی به من آموخت مرا بنده خود کرد حضرت علی (ع)پابدار باشید و موفقفقال النبي صلى الله عليه وسلم: (ليس منا من لم يرحم صغيرنا ولم يوقر كبيرنا) .
پیامبر خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: از ما نیست آن کسی که بر کوچکترها رحم نکند و احترام بزرگترها را بجا نیاورد.
در مورد لنز 70-200
من نوع F4.0 IS را انتخاب کردم یکی از مهمترین دلایلم هم سبکی این نسخه و IS دار بودن آن بود.با سلام و تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن
من شارپ بودن تصاویر خیلی برام مهمه. اصولا واسه من یکی از دلایل انتخاب این سری از لنزهای کانن همینه.
اما نکته اینجاست که بودجه من در حدود 800 . این لنز با IS هم که دست دومش گیر اومدنی نیست. یا اگه گیر بیاد با قیمت 1300 آکبندش تفاوت چندانی نداره که به بودجه من بیاد. قاعدتا من از این لنز در آتدور استفاده میکنم اما چون تجربه خوبی با لنزای تله بدون لرزشگیر سیگما تو سرعتای زیر 80 نداشتم میترسم این هم منو راضی نکنه.
من تو سایتی مثل slrgear یا digital picture دیدم خیلی ازش تعریف کردن. و اصلا به ضعف IS نداشتنش اشاره چندانی نشده.اگه امکان داره در مورد کیفیت اپتیکی هر دو و تفاوتشون یه توضیحی بدید.
به نظرتون دست دو اگه گیر بیاد قیمت دو نوعش چه حدود میتونه باشه؟
باز هم ممنون.ببخشید خیلی پر حرفی کردم:biggrin:
به دلیل Tennis Elbow در آرنج دست راست و درد در ناحیه مچ دست راست (این دوتا با هم می شود Computer Pain ) همیشه سبکتر بودن برای من انتخاب ارجح تری است.( کلا هیکل مان مینیاتوری است ! )
ولی اگر مثل دوست خوبمون حاج امیر بدن ورزیده و آماده ای دارید دلیل انتخاب من برای شما مفید نخواهد بود.
سبک بودن و داشتن نسخه IS در فوکال لنت های انتهایی که تله زیادی دارد کمک بیشتری میکند که تصاویر شارپ باشند ( بدون پایه)