نسخه اول را نخرید. در آینده هم فروشش سخت تر از اف 4 آی اس است و هم کیفیت اف 4 آی اس را ندارد.
به نظر من کنون اف2.8 اولی را با ایده : اف 2.8 روی 200-70 به هر قیمتی ساخته بود!
دوست عزيز
ماهيت كارخبري اينست كه هيچ شاتي را نبايد از دست بدهيد.
در عكاسي خبري هيچ صحنه اي تكرار پذير نيست.
پس يك دهم ثانيه تاخير دركاردوربين يا فوكوس نادقيق و كند، به معني عكاسي خبري ناموفق است.
پس نياز به يك دوربين حرفه اي تر از 450D داريد (دوربيني مثل 7D با نويز كمتر، سرعت عكاسي بيشتر، سرعت و دقت بالاتر در فوكوس و ...)
باوجود اينكه من هم مثل آقاي ميلاني 200-70 اف4 آي اس را بر ورژن قبلي 200-70 اف 2.8 ترجيح ميدهم ، براي كار عكاسي خبري استثنائاً لنزي كه براي اينكار توصيه ميشود قطعاً 70-200 f2.8 is است، فقط به خاطر اينكه درمحيط هاي سربسته و كم نور مجبور نشويد ايزو را زيادي بالا ببريد.اگر ورژن MARK II هم نشد همان ورژن قبلي رو به خاطر اف 2.8 آن بگيريد چاره اي نيست.
به هر حال اين نظر بنده است.
موفق باشيد
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
نظرتون در مورد 70-200 f2.8 سیگما چیه؟
NIKON D810+24-120+50
به نظر نمیاد با همنام کنونی اش قابل مقایسه باشه شاید شما نظر دیگه ای داشته باشید
تجربه ی عکاسی خبری رو دارم اما نه به صورت حرفه ای . گزارش های تصویری زیادی رو از مراسم مختلف ( سخنرانی ها ، افتتاحیه ، اختتامیه ، نمایشگاه ها و...) داشتم منتها الان یه مقدار کارم داره جدی تر میشه و نیاز به امکانات بهتری دارم. تو این فکر هستم که f4 بودن رو با ایزوی بالاتر در 50d جبران کنم اما در همین تاپیک نظرات منفی زیادی راجع به این کار بود اما منظور از ایزوی بالا در حال حاضر و با امکانات دوربین های جدید یعنی بالاتر از 3200 و 6400 نه 1600 که من دارم
وقت زیادی ندارم لطفاً یکی رو انتخاب کنید شاید از بین بد و بدتر
450D+70-200f2.8 is usm
50D+70-200 f4 is
من نظر دوستان رو در مورد این لنز برای خودم پرسیدم .
ویرایش توسط nejatinezhad : Monday 16 August 2010 در ساعت 15:03 دلیل: افاضات شاعر
NIKON D810+24-120+50
بستگی به چیز های دیگری هم دارد.
اگر می خواهید حرفه ای کار کنید در آینده نزدیک هیچ کدام از این بدنه ها جوابگو نیست. نیاز به دوربین بهتری خواهید داشت که مشکل بالا بردن حساسیت نداشته باشید.
پس به نظر من بهتر است همین بدنه را نگه دارید. ظاهراً 2300 $ پول دارید. من بودم 300 تا می گذاشتم روش و ورژن 2 را می خریدم با همین دوربینم استفاده می کردم و در مرحله بعد برای یک بدنه بهتر (نه 50 دی) ( 5دی اا و یا سری 1 ) حداقل یک 7دی خیز برمی داشتم. در غیر این صورت بعداً باید هم بدنه و هم لنز را عوض کنید. برای خرید ورژن 2 اگر 300 هزار تومان هم قرض کنید باز هم ضرر نخواهید کرد. یک خرید برای همیشه.
ای کاش جایی بود که میشد با یک هزینه ی اندک دوربین رو ببری و لنزی که قصد خریدش رو داری روش بندازی حداقل 5-4 شات بگیری ببینی اصلاً چیه! یا نیم ساعت کرایه کنی در چند نور مختلف تستش کنی ببینی با بدنه ای که داری جواب میده یا نه. آیا از کاربران محترم کسی جایی رو سراغ داره؟ اجاره ، تست یا چیزی شبیه به این؟ شایدم صحبت از یک رویای دست نیافتنی میکنم؟
ورژن 1 اف 2.8 رو من دارم یه روز میتونید بیاین دفترم تست کنی
ورژن 2 رو هم یکی از دوستان فروشنده داره میتونید رد دفترش چک کنید
اگر تست کنید که خیلی خوب است. وزن زیاد اف 2.8 ورژن 2 را هم در نظر داشته باشید. نزدیک 2 برابر اف4 است.