می خوام 70-200 f/4
بگیرم.
بدون گارانتی چقدر می ازه؟
می ارزه دست دوم
is
دارشو بخرم؟
می خوام 70-200 f/4
بگیرم.
بدون گارانتی چقدر می ازه؟
می ارزه دست دوم
is
دارشو بخرم؟
سلام به همه
کسی خبر تکمیلی از این برلیانت عزیز دل نداره هنوز؟
از هرچی مهمتر "قیمیت" ؟
تاجایی که من دسگیرم شد، تفاوتش فاصله فوکوس 20 س م کمتر از ورژن قبلی ،4 استاپ لرزشگیر و 20 گرم سنگین تر و چند م م بلندتره...
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
Canon EOS 30D
با سلام خدمت دوستان
بالاخره من 70-200 f2.8 is رو گرفتم .ازش هم خیلی راضی هستم .و خیلی خوش دست و لنز سریعی هست.
البته نمی تونم با f4 مقایسه اش بکنم چون اون لنزو ندارم ولی این لنز خیلی معرکه است.و وزنش هم در مقابل سریع بودن و کیفیت خوبه عکساش به چشم نمیاد.اما همانطور که اساتید میفرمایند هر لنزی جایی و مکانی دارد.
فقط از دوستانی که این لنزو دارند بعد از فوکوس یه صدای ممتد و آرامی شنیده میشه ؟! آیا طبیعی هستش؟
و یه نقطه دیگه که دست دست کردم و گرون خریدم.قبلا 1700 قیمت داشتم ولی الان 1900 خریدم تو بازار تا 2100 هم می گفتند.
و یه پیشنهاد به دوستان و اساتید:
با توجه به اینکه این فروم دیر به دیر به روز میشه و میشه فهمید که تقریبا خیلی از اطلاعات داده شده به نظر من میشه با گذاشتن عکس از این لنزها و تجربه های عکاسی که با این لنزها داشتیم به یکدیگر بیشتر کمک بکنیم.
ممنون
سلام؛فقط از دوستانی که این لنزو دارند بعد از فوکوس یه صدای ممتد و آرامی شنیده میشه ؟! آیا طبیعی هستش؟
صداي لرزشگير لنز است.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با سلام به همه چون مدت زیادیه از تولید این پست میگذره اما بهتر دیدم تجربه خودم رو با این لنز
(EF 70-200 F4 IS) بنویسم.
بسیار شارپ، دارای لرزش گیر عالی 4 استپ، اوجاج کم تصویر
تله متوسط دردسر ساز، (نیاز به تعویض مکرر لنز. به عنوان مثال اگر برای دستیابی به وضوح بیشتر از این لنز استفاده کنید، در اشیاء کوچک پیکسلها را از دست میدهید.
F4 دیافراگم بسته و وضوح نا خواسته در عکاسی چهره به خواطر عدم دسترسی به عمق میدان کوچک در فاصله کانونی زیر 150 میلیمتر. مخصوصا روی دوربینهای کراپ دار.
سلام جناب عشقی وقت بخیر:
مورد 1 بنظر نقطه اشتراک بیشتر استفاده کنندگان و سایت هاییست که این لنز را بررسی کرده اند
مورد 2 نیاز هست توضیح بیشتری داده شود
مورد 3 اگر چه آدرس سر راستی نیست ولی با یک بررسی سطحی شاید این موضوع زیر فوکال لنت 100 یا فوکال لنت معادل 160 اتفاق بیافتد. اما باز هم اعتقاد دارم خیلی آدرس سرراستی نیست یعنی این موضوع بیشتر به موضوع ثبت و نوع کادر وابستگی بیشتری دارد. در اینکه دیافراگم باز 2.8 میتواند ابتدا به ساکن شرایط بهتری برای بوکه های زیبا مهیا کند و کنترل بهتر عمق میدان شکی نیست ...
موفق باشید
با سپاس فراوان از رهنمایی شما.
منظور، نارضایتی از این لنز بخاطر عدم توانایی رسیدن اینجانب یا لنز به تصویر دلخواه با توجه به قیمت 13.000.000 ریالی آن بود.
در گزینه اول جهت مقایسه با گزینه های دیگر مزایای لنز را عنوان کردم.
منظور از گزینه دوم بازه کم بین دو طول فاصله کانونی ( رنج زوم) سبب کاهش کارایی ( نه کیفیت) برای ثبت تصاویر در طبیعت یا فضای داخلی می شود. به همین خاطر ترکیب دو لنز 70-24 و 400-100 کارایی بهتری (برای شخص من) دارد.
و گزینه سوم کاملا حق با شماست. فقط اضافه کنم غیر از وزن کمتر این لنز، F4 ثابت آنقدر تاثیر مثبتی در ثبتها ندارد.
از لطف و راهنمایی دوستان با تجربه ممنونم.
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي