سلام
از این لنز میشه برای عکاسی ماکرو هم استفاده کرد ؟؟
جون لنز 70-300 سیگما ماکرو رو دیدم که حدود نصف این قیمته و تو همین رنجه .من هم که به عکس برداری ماکرو علاقه زیای دارم.
کیفیتشون چقدر با هم فرق می کنه ؟؟
[http://www.kenrockwell.com/nikon/70-300-vr.htm
یهReview خیلی خوب از این لنز
سلام
آقای سعید پزشکی واقعا ریویو عالی بود دستتون درد نکته .
کسی از دوستان در باره سیگما هم اطلاعاتی این طور خوب داره ؟؟
درود
لنز Nikkor 70-300 VR لنز خوبی است. در رده ای که قرار دارد و همینطور این قیمت بسیار خوب است.
البته هیچ لنزی در هیچ برندی نیست که خطاهای اپتیکی اصلا نداشته باشد اما با توجه به هزینه ساخت مسلما نباید انتظاری را که از 70-200 می رود از 70-300 داشت. اگر هم دوستان عیبی از این لنز گرفته اند در حالت کلی است. در مقایسه با بهترین ها ( بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت) اما اگر بنا شود به قیمت این لنز توجه کنیم این لنز با این رنج در مقایسه با بقیه برند ها اوضاع بهتری هم دارد.
اما اگر بنا است کسی این لنز رو بخرد و آنوقت نمونه عکسهایش را با عکسهای یک لنز دو میلیون تومانی مقایسه کند..
به لنز 70-200 نگاه کنید ببینید تازه 100 mm هم فاصلهکانونی پایینتری دارد و 4 برابر قیمت بیشتر.
به نظرم این لنز یکی از لنز های خوب کراپدار است.
انوش
درود
ممنون که تصحیح فرمودید ، عجب :biggrin: من همیشه این لنز رو کراپدار تصور میکردم بارها راجبش ریویو خوندم همیشه یک DX به نظرم می آمد.
خوب با این اوصاف از چیزی که من فکر میکردم بهتر هم خواهد بود. به دلیل فول فریم بودن آن و اینکه در روی کراپدار ها که از قسمت وسط آن استفاده میکنند در واقع بهترین قسمت آن ( لنز ها معمولا بهترین کیفیت خود را در مرکز دارند و هر چه به کنار ها نزدیک شویم خطاهای اپتیکی بیشتر است ) پس این لنز روی کراپدار ها (DX ) بسیار بهتر از فول فریم ها جواب میدهد.
خصوصا اینکه این لنز به دلیل فول فریم بودن فاصله کانونی اش ضرب در کراپ 1.5 میشود 140-450 میلیمتر .
که تا 300 آن خیلی خوب است.
عجب
با سپاس
انوش
خصوصا اینکه این لنز به دلیل فول فریم بودن فاصله کانونی اش ضرب در کراپ 1.5 میشود 140-450 میلیمتر .
که تا 300 آن خیلی خوب است.
انوش جان لنزهای DX یا کراپ دار هم فاصله کانونیشان در 1.5 ضرب میشود و روی دوربین کراپ دار با لنزهای فول فریم فرقی ندارند یعنی تولید کنندگان برای اینکه موجب اغتشاش فکری خریداران نشوند از همان مقیاس سنتی برای محاسبه فاصله کانونی استفاده میکنند. تنها فرق کوچکتر بودن دایره تصویر در لنزهای کراپ دار است. یعنی لنز 70-18 که کراپ دار است میشود 105-27 و لنز 300-70 هم میشود 450-105
سلام
منن به تازگي يك لنز ikon 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF AF-S VR خريدم
2 سوال: موقع روشن كردن VR يك صداي يي از لنز به گوش ميرسد. اولش تلق ميدهد بعد هم حين كار ويز. اين صدا عادي است. البته بايد گوش را نزديك لنز برد تا متوجه شد.
حالت اكتيو با حالت نرمال در VR چه فرقي مي كند.
در مورد صدا اصلا ناراحت نباشید این صدای لرزشگیر لنز هست . و هیچ مشکلی نیست و کاملا طبیعی است
در مورد حالتها هم در ویدیوی دیدم که میگفت حالت نرمال برای حالتی از لرزشگیر است که عکاس ثابت بدون حرکت باشد و گفته بود مثلا اگر از داخل ماشین یا یک قایق در هنگام حرکت عکاسی میکنید حالت اکتیو بهتر جواب میدهد این گفته اون فرد در فیلم بود حالا درستی ادعا با خودش ولی من وقتی این حالتها را امتحان میکنم در خروجی تفاوتی حس نمیکنم در هر دو حالت لرزش گیر خوب هست .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF